Tarih: 31.03.2018 13:21

Erzin’de ilçe güvenlik danışma kurulu toplandı…

Facebook Twitter Linked-in

Kaymakamlık toplantı salonunda bir araya gelen İlçe Güvenlik Kurulunda Belediye Başkan Yardımcısı Bora Börklü, ilçe jandarma Komutanı Teğmen Selim Tıraş, İlçe Emniyet Müdürü Ali Çolak, İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdoğan Asarkaya, Şube müdürü Erhan Kenanoğlu, ETSO Başkanı Bekir Soylu, Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı Servet Canatar, Küçük Sanayi Odası Başkanı İrfan Bila ve mahalle muhtarlar yer aldı.
 
Toplum Destekli Polislerce mağdur ailelere gerçekleştirilen ziyaretler, öğrencilerin güvenliği için okullarda gerçekleştirilen kontroller ve yine okul çevresinde bulunan metruk yapılar hakkında yapılan çalışmalara ilişkin kapsamlı bir sunum yapıldı.
 
Bu arada Kaymakam Ahmet Demirci, Türk halkının her zaman Askerine olan ilgisine de dikkat çekerek “Zeytin dalı harekatı süresince özellikle Hassa’ya halkın yoğun ilgisi, Mehmetçiğe desteğini yakından izliyoruz. Türkiye genelinden binlerce insan Türk Silahlı Kuvvetlerine sahip çıkmak, onun arkasında olduğunu hissettirmek için özellikle Hassa’ya akın ediyorlar. Ayrıca Halkın mehmetçiğe destek olma amaçlı yapılan yardımlar da bazen özellikle Harekat Merkez Komutanlığını da sıkıntıya düşürebiliyor. O yüzden halkımız Mehmetçiğe yardım ve destek olmak istiyorsa, öncelikli olarak ihtiyaçlar doğrultusunda yapmalı. Ben vatandaşlarımıza mehmetçiğe destek konusunda açılan resmi hesap numaralarına yapılmasını öneriyorum” diye konuştu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —