Tarih: 16.04.2020 23:29

ENVİTEC ÇİRKİN YÜZÜNÜ BİR KEZ DAHA GÖSTERDİ

Facebook Twitter Linked-in

Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül’ün yaptığı açıklamayı aynen yayınlıyoruz...GÜL:İlimizde bir çok ilçenin çöp toplama, sokak temizliği ve ayrıştırma işlerini yapan ve standartların üzerinde fiyatlarla,birçok usulsüzlükleri ile vatandaşın diline düşmüş olan yabancı sermayenin sahibi olduğu ‘Envitec’ firması yine alçakça bir kararın altına imza attı.Kaçak elektrik kullanan ve bu sebeple ceza alarak hırsızlığı tescilli olan ‘Envitec’ firması üç arkadaşımızı haklı bir gerekçe olmadan kapı önüne koydu.

Yasa tanımaz, usül bilmez, iftira ve komplo uzmanı Envitec yöneticileri bugün üç personelini işten çıkardı.Kaçak elektrik kullanan ve bu sebeple ceza alarak hırsızlığı tescilli olan ‘Envitec’ firması…
Geride bıraktığımız günlerde Cumhuriyet Savcılığı ‘Envitec’ firması hakkında soruşturma başlatmıştı. Bu soruşturma kapsamında şirketin çalışanlarının ifadesine başvurulmuş ve şirketin çavuşlarının ifadeleri alınmıştı.

Verdikleri ifadelerinde kamuoyununda şahit olduğu bir çok gerçek dışında suç teşkil edecek hiç bir ifadesi olmayan bu arkadaşlarımız bugün şirketin Lübnanlı patronu ve idarecilerinin keyfi kararı ile kapı önüne konulmuştur.Koronavirüs ile mücadele süresince işçi çıkarmaların yasak olduğu bir dönemde, Cumhurbaşkanımızın bu süreçte kimse işinden çıkarılmayacaktır, yönündeki açıklamaları ve hükümetimizin kararları ortadayken bu rezil kararı verenleri lanetle kınıyorum….

Envitec firması yıllardır temizlemek ile sorumlu olduğu sokaklarımızı gerçek anlamda temizleyememiştir. Söz verdiği yatırımları gerçekleştirememiştir. Tonajları arttıracak bir çok hileyi yaparak trilyonlarca haksız kazanç elde etmiştir. Bununlada yetinmeyen şirket yetkilileri kendi işçilerine moving uygulayarak, tehditler ederek çalışanlarının psikolojisini bozmuş, komplolar üreterek tazminatsız işten atmalara başvurmuştur.Envitec firmasının hadsiz idarecilerine haddini bildirecek makamları göreve davet ediyorum.

Yapılan haksız uygulamaya dur demek için tüm seçilmişlerin ve yetkili makamların bu adaletsizliğe izin vermeyeceğine inanıyorum.Savcılık makamının talebi ile ifade veren ve yalnızca gerçekleri söyleyen 3 işçi kardeşimizin haklarını savunmak adına elimizden geleni yapacağız.Aşağıdaki fotoğraflar Envitec firmasının hırsızlık vesikasıdır. Bu hırsızlıkları yapan bu şirket hesabını vermelidir.

Hiç bir haklı gerekçesi yok iken üç işçisini bir çırpıda ekmeğinden eden şirket sahibi ve idarecilerinede şunu söylemek istiyorum;

“Vicdansızlığı, ilahi adaletin tecellisinde bir suç olarak konumlandırmıyorsanız,
İflah olmaz bir şerefsiz, af edilmeye değmez bir pisliksinizdir”
Benden söylemesi...




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —