Tarih: 16.03.2019 11:16

CUMHURBAŞKANI BİR KEZ DAHA MI HATAY’A GELİYOR..?

Facebook Twitter Linked-in

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bir kez daha Hatay’a geleceği ve seçmene bir kez daha sesleneceği söylendi. Erdoğan’ın bir kez daha Hatay’a geleceği ve seçmene bir kez daha sesleneceği iddia edildi.

Edinilen bilgilere göre Hatay’a 2 defa gelerek Antakya, İskenderun ve Belen ilçelerinde vatandaşlara seslenerek Hatay’da bir ilki gerçekleştiren Erdoğan’ın bir kez daha Hatay’a geleceği iddiası gündeme bomba gibi düştü.

Yoğun seçim programları arasında Hatay’a 2 defa gelen Erdoğan, ilk olarak Antakya’da seçmenle buluşmuştu. Daha sonra önceki haftalarda yeniden Hatay’a gelen Erdoğan, İskenderun ve Belen ilçelerinde vatandaşlara hitap etmişti.

Bu Belen ilçesi için bir ilk olurken İskenderunlular da Erdoğan’ı karşılamanın mutluluğunu yaşamıştı.  Erdoğan’ın Antakya, İskenderun ve Belen’den sonra Kırıkhan ve Reyhanlı ilçelerinde de miting yapacağı iddia edildi.

Hatay’ın yeniden AK Partili belediyelere kavuşması için Hataylılara seslenen Erdoğan’ın, Kırıkhan ve Reyhanlı’da da seçmene seslenerek Hataylıları ‘Gönül Belediyecili’ğine davet edeceği iddialar arasında yer aldı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —