CHP'DEN ‘GENİŞLETİLMİŞ DANIŞMA KURULU’ TOPLANTISI

Cumhuriyet Halk Partisi İskenderun İlçe Örgütü tarafından düzenlenen, Milletvekilleri, İl Başkanı ve partililerin katılımıyla ‘Genişletilmiş Danışma Kurulu’ Toplantısı gerçekleştirildi.

Hatay 5.03.2022 23:28:52 0
CHP

HATSU İskenderun binası toplantı salonunda yapılan toplantıya, CHP Hatay Milletvekilleri Mehmet Güzelmansur, Suzan Şahin, CHP Hatay İl Başkanı Ramiz Parlar, İskenderun İlçe Başkanı Yusuf Mansuroğlu, belediye meclis üyeleri, muhtarlar, partililer katılım gösterdi.
 
CHP İlçe Başkanı Yusuf Mansuroğlu devleti kuran parti olduğunun altını çizerek “Mustafa Kemal Atatürk ve arkadaşlarının bu ülkeye kazandırdığı çok şey var. Şu anda iktidarda Ak Parti var. Bizim devletle ilgili sorunumuz yok iş başındaki Ak Partiyle sorunumuz var” dedi.
 
“ARTIK YÖNETEMİYORLAR”
Anadolu’nun her yerini karış karış gezdiklerini ifade eden CHP’li Vekil Mehmet Güzelmansur da, ilk seçimlerde iktidar olacaklarının müjdesini vererek “Son yaşanan zam ve sorunlar karşısında iktidarın dayanamayacak duruma geldi. Boş tencerenin önünde hiç kimse duramaz. Artık yönetemiyorlar. Ülke savruluyor, Hatay ekonomisi daha da fazla savruluyor. 2020’da Hatay’dan toplanan vergi 12 milyar 517 milyon lira iken 2020’de Hatay’a öngörülen yatırım ise 549 milyon! Hatay üvey evlat muamelesi görüyor. Verilen vergiler yapılan yatırımları oransal olarak anlatmak istersek, 2022’de 38 liranın 1 lirası Hatay’a 37 lirası başka yerlere gidiyor. Bir örnek daha vereyim. Hatay EXPO 2021’e devletin 5 kuruş katkısı yok. Antalya EXPO’ya oluk oluk para aktaran iktidar Hatay’ı neden yalnız bırakıyor? Sadece belediyenin imkanlarıyla Hatay’da EXPO yapılmaya çalışılıyor” şeklinde konuştu.
 
Ülkenin artık insanların ayaklarının altından kaydığına vurgu yapan Milletvekili Suzan Şahin de şunları söyledi: “Türkiye’de neler oluyor, insanımıza ne reva görülüyor hepimiz biliyoruz. Biz hiçbir yatırıma karşı değiliz. Bir taş koyanlara teşekkür ederiz. Ama bunların peşkeş çekilerek, rant uğruna talan edilerek bir liralık işi 10 liraya başkalarına vererek yapılmasına karşıyız. Biz bu milletin parasını çarçur etmemeye kararlıyız. 20 yıl sonra ülkeyi getirdikleri nokta belli. İnsanlar aç. Eskiden kuyruk vardı diyorlar şimdi insanlar kuyruğa girse bile bulamıyor. Ülkenin 5’lik kısmı karun gibi yaşıyor 95’i sefalet içinde. Bu iktidarın dengesizlik problemi var. Alınanlarla verilenleri eşit, dengeli dağıtmalılar yapamıyorlar. Denge ve yönetememe, liyakat problemleri var. Ekonomik krizleri biz iktidara geldiğimizde millete dönük politikalarla aşarız, ekonomi düzelir ama başka yerlere götürüyorlar. Özgürlükler elimizden alınıyor. Ya hainiz, ya teröristiz, ya bölücüyüz. Bu ülkede 6 liderin yanyana resim çektirmesi bile bu ülkeye ciddi bir umuttur. Tıpkı büyükşehir belediye başkanlıklarını kazandığımız zaman oluşan umut gibi. Neden bir araya geldik? Bu ülke ayaklarımızın altından kayıyor bir araya gelen liderler her şeyi rafa kaldırıp, bu ülkeye adaleti, demokrasiyi, liyakatı getirmeye ve ortak aklı, bilimi hakim kılmaya söz verdiler” şeklinde konuştu. 
CHP Hatay İl Başkanı Ramiz Parlar da Türkiye’nin yönetilemediğini, artık savrulduğunu öne sürerek “Cumhuriyetimizin tüm birikimlerini 20 yılda yok ettiler. Cumhuriyetimizin değerleriyle oynadılar. Yasaklar, yolsuzluk, yoksulluk bitecek diyerek iş başına geldiler ama Türkiye’yi en yasaklı, en yoksul ve yolsuzlukların en fazla olduğu ülke haline getirdiler” diye konuştu.  
Toplantı karşılıklı görüş ve taleplerin dile getirilmesi ile devam etti.

Anahtar Kelimeler:
  • BIST 100

    10565,74%-0,59
  • DOLAR

    42,17% -0,01
  • EURO

    49,02% -0,28
  • GRAM ALTIN

    5558,99% -1,71
  • Ç. ALTIN

    9196,59% -3,17

ÖZGÜR ÖZEL MUSTAFA ELİTAŞ İLE YAPTIĞI SOHBETİ AKP'YE MANİDAR SÖZLER İLE AÇIKLADI

CBADAYOFİSİ → CBADAYOFİSİ1 → CBADAYOFİSİ11: SANSÜRE KARŞI DİRENİŞ!

6 ŞUBAT DAVASINDA ŞOK TESPİT: AFAD VE YEREL YÖNETİMLER “SORUMLU” İLAN EDİLDİ

ŞULE ÇET DAVASINDA TEPKİ ÇEKEN GELİŞME: BERK AKAND’IN TAHLİYE EDİLDİĞİ ORTAYA ÇIKTI

ŞANLIURFA’DA İNŞAAT ÇÖKTÜ: 2 İŞÇİ ENKAZ ALTINDA CAN VERDİ

TATİL BİTTİ, MARATON BAŞLIYOR: OKULLARDA ZİL YARIN ÇALIYOR

ÇOCUK SAĞLIĞI TEHLİKEDE: TİCARET BAKANLIĞI İKİ MARKAYI KARA LİSTEYE ALDI!

46 ÇOCUĞA İSTİSMARLA GÜNDEME GELMİŞTİ: ENSAR VAKFI'NDAN "OKULLARDA DİN EĞİTİMİ" PROGRAMI

HATİMOĞULLARI: “DEVLETİN ALEVİ’Sİ YAPAMAYACAKSINIZ – BİZİ BİÇİMLENDİREMEZSİNİZ!

“İBB İDDİANAMESİ: ‘ORMAN KANUNU’NA MUHALEFET’LE YARGILIYORLAR, AYNI SUÇU AKP’Lİ BELEDİYELER İŞLEYİNCE SES ÇIKMADI!”

GECE YARISI ZAMMI: AKARYAKIT FİYATLARI BİR KEZ DAHA DEĞİŞTİ

TELE 2 HABER, KAYYUMUN YAYINA SON VERDİĞİ SAATTE ALKIŞLARLA YAYINA BAŞLADI

ERGÜNEŞ FIRTINASI: SEÇİLEMEYEN HSK ÜYESİ, JET HIZLA AKP İLÇE BAŞKANI!

'İSTANBUL İDDİANAMESİ' İNTERNET SİTESİ VE X HESABI ERİŞİME ENGELLENDİ

KIBRIS İÇİN TARİHİ DİPLOMASİ: ALMANYA DEVREYE GİRİYOR

EV SAHİBİ OLMA UMUDU: SOSYAL KONUTTA BAŞVURULAR YAĞIYOR

HATAY’DA YİNE SEL: “HİZMET GELECEK” DENİLDİ, ALTYAPI HÂLÂ YOK

İMAMOĞLU'NUN SOSYAL MEDYA HESABINA İKİNCİ DEFA ERİŞİM ENGELİ GETİRİLDİ

ARINÇ CEZAEVİNDE: “DEMİRTAŞ VE KAVALA BU ÜLKENİN YENİDEN KUCAKLAŞMASINI İSTİYOR”

CHP’Lİ ÜNSAL: KADIN BAŞKAN OLARAK  ZORBALARA İZİN VERMEYECEĞİM!

“ANKARA’DA ELÇİLİK KRİZİ: ESAD ÖDEMEMİŞ, ŞARA ÇÖZÜM ARIYOR!”

“MERKEZ BANKASI ANKETİNDE ALARM: YIL SONU ENFLASYON BEKLENTİSİ YENİDEN YÜKSELDİ!”

“ANKARA’DA YÜREK YAKAN TÖREN: 20 ASKER SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI”

HATAY’DA STRATEJİK HAMLE: HBB MECLİSİ BORÇLANMAYI AÇTI, BEDESTEN’İ KİRAYA VERDİ!

SAVCILIK AÇIKLADI: DÖRT ŞİRKETE DAHA KAYYUM ATANDI

MENZİL’DE SİYASİ FAY HATTI: ERDOĞAN–ARINÇ REKABETİ DERİNLEŞİYOR!

ROJİN’İN ÖLÜMÜNDE SARSICI İDDİA: ATLETİNDE BAŞKA BİR KADININ KANI!

ORTAKÖY’DE ZEHİR ZİNCİRİ: İKİ ÇOCUĞUN ARDINDAN ANNE DE HAYATA TUTUNAMADI!

32 MİLYARLIK AKIŞ DEŞİFRE EDİLDİ: DEV PLATFORM TMSF DENETİMİNDE!

ÖZEL’İN GİZLİ TANIK ÇIKIŞI YARGIYI HAREKETLENDİRDİ: BAŞSAVCILIK YALANLADI!

Yükleniyor


MAHKEME YETMEDİ, İSTİNAFA DAYANDI! SAVAŞ HÜKMÜ TANIMADI, KILIÇDAROĞLU SEVDASINI BIRAKMADI!

DEPREMZEDE BEBEĞİN ÖLÜMÜ SONRASI HATAY’DAKİ KÜNEFE TÖRENİ TARTIŞMA YARATTI

HATAY’DA 23 CANIN GİTTİĞİ DAVADA 3 YILDIR TUTUKLU SANIK BULUNMUYOR

İSKENDERUN’DA GİZLİ BÖLMEDE SAKLANAN HÜKÜMLÜLER TUTUKLANDI!

ÖNTÜRK SEL BÖLGESİNDE:TÜM EKİPLERİMİZ SAHADA …

CHP HATAY İL BAŞKANI HAKAN TİRYAKİ YENİDEN SEÇİLDİ

  • Pazartesi 18.3 ° / 8 ° Güneşli
  • Salı 20.1 ° / 8.6 ° Güneşli
  • Çarşamba 21.7 ° / 9.1 ° Güneşli

Trendyol Süper Lig LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 12 9 1 2 19 29
2.FENERBAHÇE A.Ş. 12 8 0 4 15 28
3.TRABZONSPOR A.Ş. 12 7 1 4 10 25
4.SAMSUNSPOR A.Ş. 12 6 1 5 7 23
5.GÖZTEPE A.Ş. 12 6 2 4 9 22
6.BEŞİKTAŞ A.Ş. 12 6 4 2 5 20
7.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 12 5 3 4 -3 19
8.CORENDON ALANYASPOR 12 3 3 6 0 15
9.TÜMOSAN KONYASPOR 12 4 6 2 -2 14
10.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 12 3 4 5 -2 14
11.KOCAELİSPOR 12 4 6 2 -4 14
12.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 12 3 5 4 2 13
13.HESAP.COM ANTALYASPOR 12 4 7 1 -10 13
14.GENÇLERBİRLİĞİ 12 3 7 2 -5 11
15.KASIMPAŞA A.Ş. 12 2 6 4 -6 10
16.ZECORNER KAYSERİSPOR 12 1 5 6 -15 9
17.İKAS EYÜPSPOR 12 2 8 2 -9 8
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 12 2 9 1 -11 7