CHP ADAYLARININ ARKASINDAYIZ

CHP ADAYLARININ ARKASINDAYIZ

CHP ile İYİ Parti arasındaki Millet İttifakı’nın ilimiz Hatay’da her geçen gün güçlendiği belirtildi

CHP ile İYİ Parti arasındaki Millet İttifakı’nın ilimiz Hatay’da her geçen gün güçlendiği belirtildi. İYİ Parti İl Sekreteri ve Parti Sözcüsü Hasan Öztürk, süreçle ilgili şu açıklamayı yaptı

Biz, Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener hanımefendinin CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na verdiği Millet İttifakı sözüne namus borcumuz olarak sarılırken, tüm teşkilatımızla bu sözün arkasındayız. Aday çıkardığımız yerlerde nasıl kendi adayımızın arkasındaysak, aday çıkarmadığımız yerlerde de CHP adaylarının arkasındayız.

CHP teşkilatlarının da bunu bize karşı uygulayacaklarından zerre şüphemiz yoktur. Bir örnek verecek olursak… Kırıkhan ilçemizde, kendi adayımız Sayın Erhan Yavuzyılmaz bizim için neyse, İskenderun’da CHP Adayı Sayın Yılmaz Şahutoğlu odur, Büyükşehir’de CHP Adayı Sayın Lütfü Savaş bizim için odur. Bu, bütün ilçelerimizde, tüm teşkilatımız için geçerlidir.

Hatay’da İYİ Parti teşkilatları ve Partililerimiz çok şanslı, ki Ali Seçer gibi bir il başkanına sahip ve bizler, koşulsuz onun arkasındayız. Kimse korkmasın. Bizler, görüşmeleri oldukça dengeli sürdürüp, ittifakın ruhuna zarar getirmeden ve Parti menfaatlerini göz önünde tutarak tüm süreci sürdürüyoruz.

Elbette ki her yerde olduğu gibi bizim de içimizde gözüküp, aslında dışımızda çalışanlar ve kendi çıkarlarını ön planda tutup ona göre hareket edenler olacaktır. Lakin biz doğru bildiğimizi uygularız. Genel Merkez’in kanaati bizim için doğru olandır. Çünkü ortada, Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener hanımefendinin vermiş olduğu bir söz vardır.Buradan duyurmak isterim ki, içimizde ya da dışımızda, Partimize ya da ittifakımıza yapılacak olan tüm operasyonlara hazırlıklıyız.”