BU FIRSATI İYİ KULLANIN GELECEĞİNİZE SAHİP ÇIKIN

BU FIRSATI İYİ KULLANIN GELECEĞİNİZE SAHİP ÇIKIN

Mustafa Kemal Üniversitesi (MKÜ) Tıp Fakültesi Göğüs Hastalıkları Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Tülin Durgun Yetim, taşerondan kadroya geçecek işçi ve personelle sınav öncesi bir araya gelerek onlara moral verdi.

Doç. Dr. Tülin Durgun Yetim, sınav öncesi, gençlerle buluştu ve onlara gelecekleriyle ilgili alacakları kararlarla ilgili uyarıda bulundu.
Her zaman halkının ve işçinin yanında olan, mazluma ve mağdura sahip çıkan Doç. Dr. Tülin Durgun Yetim, herkesin gönlünde taht kurmaya devam ediyor. Herkese yardıma koşan, darda düşen insanların zor gününde yanında olan Doç. Dr. Tülin Durgun Yetim, kimsesizlerin kimsesi olmaya devam ediyor.
Doç. Dr. Tülin Durgun Yetim, hükümetin taşeron işçilere ‘kadro sınavı’ açmasının bu ülkenin hem işsizlerine hem de gençlerine yapılan en büyük hizmet olduğunu belirterek, “İktidar gençlerimizin ve işsizlerin geleceğiyle ilgili önemli bir karara imza atmıştır. Böylelikle yıllardır hak ettikleri unvana sahip olacaklar. Bu konuda emeği geçen tüm devlet büyüklerimize teşekkürü bir borç biliyorum” dedi.
Taşeronların bu fırsatı iyi değerlendirmesi çağrısında bulunan Doç. Dr. Tülin Durgun Yetim, “Bu fırsatı iyi değerlendirin ve geleceğinize sahip çıkın” uyarısını yaptı.