Tarih: 30.04.2018 12:04

 BEN YOK, BİZ VARIZ, FELSEFESİNDEN AYRILMAYACAĞIZ

Facebook Twitter Linked-in

Doç. Dr. Tülin durgun Yetim, erken seçimin açıklandığı günün ertesi günü başta manevi ve ıslak imzalı destek gördüğü AK Parti Hatay İl Başkanı İbrahim Güler’i ziyaret eden daha sonra Yayladağı, Antakya merkez Altınözü, Kumlu, Reyhanlı, Hassa, Belen, Erzin, Dörtyol, Payas, İskenderun ve son olarak doğduğu Kırıkhan ilçe Belediye Başkanı ve Kadın Kolları, Genclik Koları yanında önemli Sivil Toplum Kuruluşu temsilcilerini ziyaret ederek istişarede bulundu. 
PROFESÖR UNVANINI HAK ETTİĞİ GÜN İSTİFA ETTİ
Bu arada hatırlanacağı üzere Mustafa Kemal Üniversitesi (MKÜ) Tıp Fakültesi Göğüs Cerrahi Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Tülin Durgun Yetim, “profesör” unvanını hak ettiği gün AK Parti’den Hatay Milletvekilliği aday adaylığı başvurusunda bulunmak üzere görevinden istifa etmişti.
Birçok teşkilat yöneticisinin aday olması konusunda imzalı referansını alan Doç. Dr. Tülin Durgun Yetim, Cuma aksamı milletvekilliği için başvuru yapmak üzere Ankara’ya hareket ederek, aday adaylığı büyük bir yankı uyandırmıştı.
GÖSTERİLEN İLGİ VE DESTEĞE TEŞEKKÜR ETTİ


Doç. Dr. Tülin Durgun Yetim, gösterilen yakın ilgiden dolayı yayınladığı teşekkür mesajında, destek veren başta İl Başkanı İbrahim Güler’e tüm ilçe belediye başkanlarına, Kadın ve Gençlik Kollarına, Büyükşehir Belediyesi’nden önce görev yapan eski belde başkanlarına ticaret ve esnaf odaları ile Hatay siyasetinde söz sahibi sivil toplum kuruluşu başkan ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederek, görev verilmesi halinde dava uğruna ülkesine ve Hatay’a layık olmaya çalışacağını söyledi.
Dava için görev isteyen tüm aday adaylarına da başarılar dileyen Doç. Dr. Tülin Durgun Yetim, “Ben yok biz varız felsefesinden ayrılmayacağız. Reisimiz sayın Cumhurbaşkanımızın söylediği gibi iri olacağız, diri olacağız. Tek Millet, Tek Bayrak, Tek Vatan, Tek Devlet üzerinden siyaset yapacağız” diye sözlerini tamamladı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —