BELEN BELEDİYESİNDEN LÖSEV’E DESTEK
Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül’ü ziyaret eden Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV) Adana İrtibat Bürosu Aktif İletişim Sorumlusu Buğse Güler Çakan ve LÖSEV gönüllüleri çalışmaları hakkında bilgiler verdi. LÖSEV Adana İrtibat B?
Hatay ve bölgede yürütülen çalışmalar hakkında bilgilendirmede bulunan Çakan 'LÖSEV, Lösemi ve diğer tanı almış çocuk kanser hastaları da dahil olmak üzere yetişkin kanser hastalarına ayni, nakdi ve sosyal yönden desteklerini ileterek, Nakdi yardımlarımızın yanı sıra gıda kolisi, et yardımı, kıyafet yardımı ve eşya yardımları ile ailelerimizin zorlu süreçlerinde yanlarında oluyoruz. LÖSEV’e kayıtlı hasta ailelerin yüzde 87’si asgari ücret ve altında gelire sahip, kırmızı et almakta zorlanan aileler.
Kanser hastası yetişkinlerde de ekonomik yoksunluğun çok kritik seviyede olduğunu tespit eden LÖSEV, Kurban Bayramı döneminde aldığı vekâleten kurban bağışları ve yıl içinde yapılan adak bağışlarını hem çocuk hem yetişkin tüm kayıtlı hastalarına ulaştırmaya kararlı. Bu nedenle Kurban döneminde bağışçılarımız vekâleten kurban bağışınızı kolaylıkla LÖSEV’e yapabilirler. Bankalardaki bağış ekranlarından sadece “LÖSEV” diyerek www.losev.org.tr üzerinden online bağışlarını kolaylıkla gerçekleştirebilirler. Kanser tanısı almış tüm hastalarımız losev.org.tr/hastakayit adresinden veya 0322 999 16 05 numaralı hattan bize ulaşabilirler' dedi.
Anlamlı ziyaretle ilgili görüşlerini dile getiren Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül “LÖSEV kurulduğu günden bu yana yaptığı anlamlı bağışlarla belki de hiç birimizin tahmin etmediği kadar etkili ve kuruluş maksadı bakımından en kutsal görevi üstlenen derneklerin başında geliyor.
Lösemili çocuk ve ailelerin her zaman yanında olan ve yapılan yardım ve bağışları eksiksiz bir şekilde yerine ulaştıran LÖSEV’e ve çalışanlarına çok teşekkür ediyorum. Bizlerde Belen Belediyesi olarak muhtarlarımızla bugünden itibaren iletişime geçerek, mahallelerinde ikamet eden tüm Lösemili ve tedavisi uzun süren hastalarımızı tespit ederek, LÖSEV’le birlikte maddi manevi yanlarında olacağız. Şifa bekleyen tüm hastalarımızın yanındayız.” İfadesini kullandı.
-
BIST 100
15927,85%-1,00
-
DOLAR
44,18% -0,09
-
EURO
50,76% 0,45
-
GRAM ALTIN
7097,43% -0,53
-
Ç. ALTIN
11467,05% -0,88
SİLİVRİ’DE GERİLİMLİ DAVA SÜRÜYOR: İMAMOĞLU’NUN YARGILANDIĞI DOSYADA İKİNCİ HAFTA BAŞLADI
SIRMA HALI KONUŞMASI SONRASI OPERASYON: SENDİKA BAŞKANI TÜRKMEN GÖZALTINA ALINDI
HAVA SAHASINDA İRAN VETOSU: İSVİÇRE FEDERAL KONSEYİ ABD’NİN ASKERİ TALEPLERİNİ GERİ ÇEVİRDİ
MARKA YATIRIM HOLDİNG’E OPERASYON: BAŞKAN MİNE TOZLU BİÇER GÖZALTINDA
NETANYAHU’NUN ÖLDÜĞÜ İDDİASI ORTALIĞI KARIŞTIRDI! İSRAİL VE İRAN'DAN AÇIKLAMA
İSKENDERUN’DA AİLE İÇİ TARTIŞMA ÖLÜMLE BİTTİ:EŞİNİ ÖLDÜREN KADIN TUTUKLANDI
50 BİN LİRAYA SATILMIŞ: ŞAMPİYON AT SMART LATCH’İN KAVURMA YAPILDIĞI SKANDALDA YENİ DETAYLAR ORTAYA ÇIKTI
TÜRKİYE’YE YÖNELEN FÜZELER FARKLI PATERN GÖSTERDİ
ÖĞRENCİLER İÇİN TATİL ZAMANI: OKULLARDA İKİNCİ ARA TATİL BAŞLADI
TARİHİN HOCASI İLBER ORTAYLI HAYATINI KAYBETTİ
TCMB ANKETİ EKONOMİNİN YÖNÜNÜ GÖSTERDİ: ENFLASYON ARTIYOR, DOLAR YÜKSEK KALACAK
İSTİKLAL MARŞI’NI ARAPÇA OKUTTULAR: KARAMAN’DAKİ TÖREN TARTIŞMA YARATTI
“İŞTE BENİM STİLİM” YARIŞMACISI AYŞEGÜL ERASLAN EVİNDE ÖLÜ BULUNDU
TOKAT NİKSAR’DA KORKUTAN DEPREM: 5.5 İLE SALLANDIK, EĞİTİME ARA VERİLDİ!
Yükleniyor
Hatay SINIRINDA GERİLİM: FÜZE PARÇALARI DÖRTYOL’A İSABET ETTİ
HATAY ÜZERİNDEN PROVOKASYON:ÖNTÜRK’TEN SERT YANIT
ALACAK TARTIŞMASI CİNAYETE DÖNDÜ! REYHANLI’DA 20 YAŞINDAKİ GENÇ ÖLDÜ
HATAY’A 80 MİLYARLIK YATIRIM! DEMİRYOLU, OTOYOL VE DEV YATIRIMLAR GELİYOR
HATAY’DA İFTAR VAKTİ KANLI SALDIRI! ÖLÜRKEN KATİLİN ADINI SÖYLEDİ
HATAYLI AYŞE NAZ ABD’DE TARİH YAZDI: DÜNYA BİRİNCİSİ OLARAK TÜRK BAYRAĞINI DALGALANDIRDI
VALİ MASATLI: SÜRECİ TİTİZLİKLE TAKİP EDİYORUZ
- Pazartesi 13.5 ° / 6.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
- Salı 17.4 ° / 8.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
- Çarşamba 19.4 ° / 7.5 ° Güneşli


