BAYSAL ADAY ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI

Payas’ın sevilen yüzü, güçlü ismi Recep Baysal’ın Saadet Partisi’ne Aday Adaylık başvurusu gövde gösterisi miting havasında gerçekleşti.

Hatay 10.12.2018 11:03:12 0
BAYSAL ADAY ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI

Sloganlar ve meşalelerle Recep Baysal’ın adaylık başvurusu miting havasına dönünce programa katılan Genel İdare Kurulu Üyesi Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, İl Başkanı Mustafa Eğe ve Belediye Başkan Aday Adayı Recep Baysal birer konuşma yaptı.
İl Başkanı Mustafa Eğe, açılış konuşmasında Recep Baysalın Payas’ta sevilen dürüst ve dava adamı olarak seçimi kazanacağına ve en güzel hizmetleri yapacağına inandığını söyledi.
Daha sonra söz alan Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, “Recep Baysal Başkanımız 2014 belediye seçimlerinde yarım bıraktığı işi tamamlamaya geliyor” dedi.
Doç. Çalışkan; “Recep Baysal başkanımız Payas teşkilatımızın gayretiyle 5 yıldan beri karış karış her tarafı gezerek çalışmalarını sürdürdü. Daha adaylık başvurunda bulunmadan adı geçtiğinde pek çok kişi aman bu işten vazgeçin, gelin pazarlık yapalım şunları verelim diyerek uykuları kaçtı.


Kaç dönemdir Payas’ı yönetenler tokinin tüm Türkiye’de yaptığı konutları kendileri yapmış gibi anlatıyor. Hala millete tepeden bakılıyor, başkana ulaşılamıyor. Arzu edilen beklenen hizmetler, demir çelik sektörünün yer aldığı geliri yüksek ilçede bu kadar yıldır yapılmamışsa o zaman hesap sorma zamanı gelmiştir. Ben şu kadar yıldan beri belediye başkanım diye övünülmez ben şu kadar hizmet yaptım diyerek övünülür. 
Bugün aday adaylık başvurusuyla bu çalışmalar ete kemiğe büründü resmiyet kazandı. Bugün bu tablo daha aday adaylık başvurusuyla böyleyse bu görüntü 31 Mart sonunda zaferin müjdesidir. 


‘Her başarılı erkeğin arkasında bir hamım vardır’ sözünden yola çıkarak hanımlara da büyük iş düştüğünü hatırlatmak istiyorum ve bugüne kadar yaptıkları çalışmaların daha fazlasını yapacakları için hanımları şimdiden tebrik ediyorum. Bu davanın motoru olan gençlik kollarımız ve belediye meclis üyelerimizde güçlü kadro ile zaferi elde edeceğimize inanıyorum. Mevcut Büyükşehir Belediye meclis üyemiz Beşir Candan’ı da bizi en güzel şekilde temsil ettiği için  tebrik ediyorum” diye konuştu.
Son olarak Saadet Partisi Payas Aday Adayı Recep Baysal sloganlar ve havai fişekler eşliğinde yaptığı konuşmada “2014 de ilk seçimimizde yüzde 32 gibi bir oyla ikinci olmuştuk. O günden bugüne ara vermeden çalışmalarımıza devam ettik. Bu defa tecrübemizle, hiç durmadan yaptığımız çalışmalarımız ve güçlü karomuzla oyları ikiye üçe katlayarak Türkiye ses getirerek kazanacağız ve en hayırlı hizmetleri yapacağız. 
İnsanlara ne istiyorsunuz diye soruduğumuzda insanımız yoldan sudan mahrum olduğunu söylüyor çok şaşırıyor üzülüyoruz. Biz bozuk yol bırakmayıp, su sorununu kökünden çözmekle beraber, mesire alalarımızla, sahili çalışmalarımızla vatandaşlarımız sahile gitmeye utanmayacak ve Payasımızı yeşil ile mavinin buluştuğu bir yer yapacağız. Aynı zamanda kültür merkezi, gençlerimize spor alanları ve daha çok öneki projelerimizle ne yapmamız gerekiyorsa fazlasıyla yapacağız.

Yine halkımız bize diyor ki ‘biz belediye başkanına ulaşamıyoruz’ Ben şunu taahhüt ediyorum;  bizim projelerimiz bir tarafa, kapımızı da gönlümüzü de her daim açık tutarak bunun ispatını göstereceğiz yaşatacağız. 
İsrafın ve  yolsuzluğun olmadığı yerde bereket olur. 31 Mart gecesi Payas’a huzur gelecek, kardeşlik, birlik beraberlik gelecek, herkes kazanacak. El ele vererek Payasımızı beraber yöneteceğimizin sözünü veriyorum” şeklinde konuştu.  
Konuşmalardan sonra Recep Baysal Saadet Partisi Payas İlçe Başkanı Aytekin Kaplankıran’a adaylık başvurusu dilekçesini teslim etti. 

 

Anahtar Kelimeler:
  • BIST 100

    9301,04%-1,01
  • DOLAR

    38,17% 0,54
  • EURO

    43,55% 0,41
  • GRAM ALTIN

    4083,54% 0,54
  • Ç. ALTIN

    6612,78% 0,65

ÖZEL, DANIŞTAY BAŞKANI ZEKİ YİĞİT'İ ZİYARET ETTİ

SARAÇHANE DAVASINDA ÖĞRENCİLER VE GAZETECİLER HÂKİM KARŞISINDA...

SENDİKALAR 1 MAYIS'TA KADIKÖY'DE!

ALİ KOÇ ERDOĞAN GÖRÜŞMESİ OLAY OLDU: ANKARA’DA KONUŞULANLAR ORTAYA ÇIKTI

CHP’Lİ VEKİLDEN YILMAZ TUNÇ’U DÜŞÜNDÜRECEK CEM KÜÇÜK SORUSU!

KEMALPAŞA BELEDİYESİ’NE OPERASYON: CHP'Lİ ASLANOĞLU'NDAN GÖZALTILARA İLİŞKİN AÇIKLAMA

SIRRI SÜREYYA ÖNDER'İN SAĞLIK DURUMUYLA İLGİLİ TEDAVİ GÖRDÜĞÜ HASTANEDEN AÇIKLAMA

ALMANYA TÜRKİYE'YE EUROFİGHTER İHRACATINI DURDURDU: GEREKÇE İMAMOĞLU!

EYLEM YAPAN ÖĞRETMENLERE POLİSİN KULLANDIĞI SÖZLER TEPKİ TOPLADI

İMAMOĞLU İKTİDARIN KANAL İSTANBUL PLANINI İFŞA ETTİ!

RASİM OZAN KÜTAHYALI, ADLİ KONTROL ŞARTIYLA SERBEST BIRAKILDI

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN, ALİ KOÇ İLE GÖRÜŞTÜ

HBB ESKİ BAŞKANI SAVAŞ 21. KURULTAYI HAKKINDA DA DAVA AÇMAYA HAZIRLANIYOR

İMAMOĞLU "YARINDAN TEZİ YOK" DİYEREK AÇIKLADI!

DEVLET BAHÇELİ: CHP’YE KAYYUM HEM DOĞRU DEĞİL HEM DE MÜMKÜN DEĞİLDİR

İMAMOĞLU: YANLIŞIN BEDELİ 50 MİLYAR DOLAR OLDU

MERKEZ BANKASI FAİZİ YENİDEN YÜKSELTTİ

SELÇUK KOZAĞAÇLI YENİDEN GÖZALTINA ALINDI

SIRRI SÜREYYA ÖNDER’İN SAĞLIĞIYLA İLGİLİ SON DURUM: TEDAVİYE İYİ YANIT VERİYOR

RASİM OZAN KÜTAHYALI HAKKINDA GÖZALTI KARARI

ERDOĞAN İMZALADI: BAZI FAKÜLTELERİN ADI DEĞİŞTİ, YENİ FAKÜLTELER KURULDU

BEŞİKTAŞ BELEDİYESİ SORUŞTURMASINDA YENİ DALGA: 12 KİŞİ HAKKINDA GÖZALTI KARARI

ÖZGÜR ÖZEL: TÜRKİYE'NİN BÜTÜN DEMOKRATLARI OTOKRATA KARŞI MÜCADELE EDİYOR

ERZİN'DE KAYIP KİŞİNİN CANSIZ BEDENİ BULUNDU

HATAY'DA FECİ KAZA... BİR ÖLÜ BİR YARALI

AVUKAT SELÇUK KOZAĞAÇLI TAHLİYE EDİLDİ

TÜRKİYE BU 'YASAK AŞK'I KONUŞUYOR... TUTUKLANDILAR

ARMAĞAN ÇAĞLAYAN 'SIRRI SÜREYYA ÖNDER' YORUMLARINA İSYAN ETTİ!

TARKAN'IN ANNESİ NEŞE TEVETOĞLU HAYATINI KAYBETTİ

AYM'NİN CAN ATALAY KARARI TBMM GENEL KURULU'NDA OKUTULDU

Yükleniyor


ERZİN'DE KAYIP KİŞİNİN CANSIZ BEDENİ BULUNDU

HATAY'DA FECİ KAZA... BİR ÖLÜ BİR YARALI

HBB’DE 1 YILLIK ÇALIŞMALAR MASAYA YATIRILDI

HBB MECLİSİ NİSAN AYI TOPLANTISI’NI YAPTI

BELEN’DE DÖNÜŞÜMLÜ SU DÖNEMİ SONA ERDİ

CHP’Lİ MULLAOĞLU: HATAY’DA İMAMOĞLU İÇİN İMZA ATANLAR KONTEYNER KENTTEN ATILMAKLA TEHDİT EDİLDİ

  • Cumartesi 27.7 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 25.1 ° / 10.8 ° false
  • Pazartesi 24.7 ° / 9.3 ° Güneşli

Süper Lig LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 30 24 1 5 44 77
2.Fenerbahçe 29 22 2 5 47 71
3.Samsunspor 30 15 9 6 9 51
4.Eyüpspor 30 14 8 8 16 50
5.Beşiktaş 29 13 7 9 12 48
6.İstanbul Başakşehir 29 13 10 6 9 45
7.Gazişehir Gaziantep 29 12 11 6 1 42
8.Konyaspor 31 11 13 7 -5 40
9.Antalyaspor 30 11 12 7 -19 40
10.Trabzonspor 29 10 10 9 11 39
11.Göztepe 29 10 10 9 9 39
12.Kasımpaşa 30 9 9 12 -4 39
13.Kayserispor 29 9 11 9 -11 36
14.Bodrum FK 31 9 15 7 -12 34
15.Rizespor 29 10 15 4 -14 34
16.Sivasspor 30 8 15 7 -10 31
17.Alanyaspor 29 8 14 7 -11 31
18.Hatayspor 30 4 19 7 -25 19
19.Adana Demirspor 29 2 23 4 -47