Tarih: 26.09.2019 13:00

Arsuz’da İstişare Toplantısı Düzenlendi

Facebook Twitter Linked-in

Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, Arsuz’da bulunan muhtarlar, kurum ve kuruluş temsilcileriyle mahallelerinin ihtiyaçlarının, sorunlarının görüşüldüğü bir istişare toplantısı düzenledi. 
Arsuz Kaymakamlığı amfi salonunda  düzenlenen toplantı ya Arsuz Kaymakamı Musa Sarı’nın yanı sıra AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, Kahramanmaraş Orman Bölge Müdürü Mustafa Koç, Adana Devlet Su İşleri Bölge Müdür Vekili Abdulkasım Sarımehmet,  Arsuz Belediye Başkan Vekili Mehmet Ali Açıkyol, İskenderun Tedaş Müdürü Mehmet Ali Tunç , HBB ve HATSu temsilcileri, ilçe müdürleri, belediye meclis üyeleri ve muhtarların katılımı ile düzenlendi. 


İstişare toplantısının açılış konuşması yapan Kaymakam Sarı, toplantının organize edilmesine vesile olan, Arsuz’un sorunları ile özel olarak ilgilenen Milletvekili Abdulkadir Özel’e, bölge müdürlerine, diğer kurum amirlerine, personellere ve  muhtarlara teşekkür etti. 
Toplantıda muhtarların dile getirdiği, mahallelerin sorunlarına dair görüş alışverişi yapıldı ve çözümüne dair koordinasyon sağlandı.


 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —