Tarih: 28.01.2019 15:19

ARSUZ'DA YILIN ENLERİ

Facebook Twitter Linked-in

Arsuz Turizm ve Kültür Derneği başkanı Hasan Arslan, sevdası  Arsuz  olanların  buluştuğu, Arsuz Turizm ve Kültür Derneği’nin kuruluşundan bugüne kadar üzerine düşen ve amacına uygun olan tüm faaliyetleri yaşama geçirdiklerini söyledi. Arslan, “Bu yıl ikincisini düzenlediğimiz 2018 yılının EN’lerini belirleme çalışmalarımız, İlimizin güzide insanlarını yarış içinde görmek ya da tutmak amacı içinde olmadan sonlandı. Elbette bu ödüle layık birçok yurttaşımızın olduğu bilincindeyiz. Destek veren tüm üyelerimize, dostlarımıza teşekkür etmek istiyorum.” dedi.

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, Hatay'ın tanıtımına katkı sunan, yatırım yapan herkese destek olmaya gayret ettiklerini söyledi. Savaş 'Hatay hakikaten enlerin şehri, bu enleri çoğaltmakta hepimizin elinde. Siz ne yaparsanız yapın takdir eden yok ise o eserin anlamı yoktur. İsterseniz uzaya çıkın takdir eden birilerinin olması gerekir. Bu manada Arsuz'un tanıtımı ve gelişimi için gayret eden Arsuz Turizm ve Kültür Derneğine ve bu konuda çaba gösteren herkese teşekkür ediyorum' dedi.

Arsuz Kaymakamı Musa Sarı,  İlçenin tanıtımı için büyük bir rol üstlenen Arsuz Turizm ve Kültür Derneğinin çıkmış oldukları bu yolda tebrik ederken dernek yönetim kurulunu ve Arsuz’a değer katan EN’lere teşekkür etti.

Konuşmaların ardından 2018 Yılının Enleri ödüllerini aldı.

2018 Yılı Spor kategorisinde EN’i Metin Savaş (HBB Bayan Basket Takımı),  haberci kategorisinde Fatih Ertürk ( Halk TV Programcısı ), Sinema Filmi kategorisinde Murat Doğu Yılmaz  ( İki İyi Çocuk ), Girişimci kategorisinde Yusuf – Kemal Harbiyeli ( Gülha City ),  Genç iş adamı kategorisinde EN’i Yılmaz Akbaş, Yönetmen Kategorisinde Semir Aslanyürek,  Kültür Sanat kategorisinde Talat Ersoy ( Not Yapım),  Sanata Adanmış kategorisinde  Fatin Bereketoğlu,  Yılın Aydın kategorisinde yılın  Naim Babüroğlu, Yılı Sanat kategorisinde Ahmet Bostancı,  Onur Ödülü Murat Çurku ( Gazeteci,)Geceye CHP Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur, Hatay Büyükşehir belediye başkanı Doc. Dr Lütfü Savaş, Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, Arsuz Belediye Başkan vekili Hüseyin Yangın, işadamları ve davetliler katıldı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —