Antakya'da Ambulansla otomobil çarpıştı

Antakya

Hatay’ın Merkez ilçesi Antakya’da bir otomobil ile 112 Acil Sağlık Ambulansının çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında ikisi sağlık görevlisi beş kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Antakya Hatay Devlet Hastanesine hasta götüren M.Cemil Aydın yönetimindeki 31 AIM 52 plakalı ambulans, kavşağa girmeye çalışan Mehmet Uçar yönetimindeki 06 BJ 6323 plakalı otomobil ile kafa kafaya çarpıştı.

Çarpmanın etkisiyle ambulans, aydınlatma direğine çarparak devrildi. Kazada yaralanan ambulans şoförü Mehmet Cemil Aydın, bir sağlıkçı, hasta ile bir hasta yakını, sıkıştıkları ambulanstan vatandaşların yardımıyla çıkarıldı.

Kazada ambulans şoförü Mehmet Cemil Aydın, sağlık görevlisi Büşra Topaloğlu ile otomobil sürücüsü Mehmet Uçar, Ahmet Büyükdağ ve Müslüm Okutur hafif yaralandı.
Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralılar hastaneye kaldırıldı.Ambulans içerisinde bulunan Suriyeli hasta ve hasta yakınının ise kazadan yara almadan kurtulduğu, Hastaneye kaldırılan yaralıların da durumlarının iyi olduğu öğrenildi.