Tarih: 12.02.2019 12:55

AKPARTİLİ AÇIKGÖZ SP ADAYI İDDASI

Facebook Twitter Linked-in

Eski MHP’li Erhan Yavuzyılmaz’ın İYİ Parti’den Kırıkhan Belediyesi Başkanı adayı olması ve eski MHP’li Mehmet Yüksek’in Saadet Partisi’nden Altınözü Belediyesi Başkanı adayı olması parti ve çevresinde çok konuşulurken Hatay gündemine yine çok konuşulacak bir  bir iddia ortaya atıldı.

Uzun yıllar AK Parti Hatay teşkilatının çeşitli kademelerinde görev alan Mustafa Aydın Açıkgöz’ün Saadet Partisi’nden Antakya Belediyesi Başkan adayı olduğu iddia edildi.AK Parti ve Cumhur İttifakı tarafından Antakya Belediyesi’ne başkan adayı gösterilmesine kesin gözüyle bakılan Mustafa Aydın Açıkgöz, İzzettin Yılmaz’ın seçilmesiyle ilçede büyük şakınlık yaratmıştı.

Edinilen bilgilere göre, AK Parti’den Antakya Belediyesi’ne aday gösterilmeyen Mustafa Aydın Açıkgöz’ün, vatandaşların desteği ve Saadet Partisi’nden gelen teklif doğrultusunda Saadet Partisi’nden Antakya Belediyesi’ne aday olduğu öğrenildi. Durumun kesinliği bilinmezken, iddiaya göre Açıkgöz’ün 1-2 gün içerisinde başkan adaylığını açıklayacağı öngörülüyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —