AK Parti Heyeti Yayladağı’nda

AK Parti Heyeti Yayladağı’nda

AK Partililer Yayladağı ilçesine bağlı Sebenoba Mahallesi'nde geleneksel olarak düzenlenen köy hayırı çerçevesinde düzenlenen yemeğe katıldı.

Köy hayırına AK Parti Hatay Milletvekili Sabahat Özgürsoy Çelik, AK Parti Hatay İl Başkanı Mehmet Yeloğlu, AK Parti Antakya ve Yayladağı İlçe Başkanları, kadın kolları il ve ilçe teşkilatı yöneticileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen köy hayırına katılan AK Partililere vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.Dualarla başlayan hayır yemeğiyle ilgili sosyal medya hesabı üzerinden kısa bir açıklama yapan AK Parti Hatay İl Başkanı Mehmet Yeloğlu, “Milletvekilimiz Sabahat Özgürsoy Çelik,Antakya ve Yayladağı İlçe Başkanlarımız, Antakya Kadın Kolları Başkanımız, Yayladağı Belediye Başkanımız ve Teşkilatımızla; Yayladağı Sebenoba’da Geleneksel köy hayrına katılım sağladık.

Allah ibadetlerini kabul, rızıklarını  bereketli eylesin inşallah. Her yıl köy halkı gücü yettiğince katkıda bulunur ve “Allah’a şükür” niyetiyle kurbanlar kesilir, yemekler pişirilir ve gelen misafirlere ikram edilir. Allah ibadetlerini kabul, rızklarını bereketli eylesin inşallah” ifadelerini kullandı. AK Partililer hayır yemeği ve sonrasında vatandaşlarla bol bol hatıra fotoğrafı çekildiler.