AK Parti Hatay'da Temayül Yoklaması Yapılacak

AK Parti Hatay

31 Mart Yerel Seçimlerinde beklenen sonuçların altında kalarak hayal kırıklığı yaşatan AK Parti Hatay’da Pazar günü temayül yoklamasına gidilmesi bekleniyor.

31 Mart Yerel Seçimlerinde beklenen sonuçların altında kalarak hayal kırıklığı yaşatan AK Parti Hatay’da Pazar günü temayül yoklamasına gidilmesi bekleniyor. Genel merkezden gelecek sorumlular tarafından gerçekleştirilecek olan temayül yoklamasına, geçmişten bugüne AK Parti Hatay’da görev alan isimler,

AK Parti Hatay İl Başkanlığı, parti görevlileri, mevcut belediye başkanları ve milletvekilleri katılacak.Genel merkezden gönderilecek olan ekip, partililerle istişare gerçekleştirerek, görüşleri toparlayacak. Elde edilen sonuçlara göre AK Parti Hatay’a yeni düzen getirilecek.

BİRÇOK KADEMEDE DEĞİŞİKLİK BEKLENİYOR

31 Mart Yerel Seçimlerine kesin zafer gözüyle bakan AK Parti Hatay’da yeni bir düzenleme başlatılacak.Edinilen bilgiler doğrultusunda Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatları ile Hatay’da yeni bir yapılanmaya gidilecek.

Bu bilgiler doğrultusunda AK Parti Hatay’da birçok kademede değişiklik yaşanacak.Yaşanacak bu değişikliklerin başını AK Parti Hatay İl Başkanlığı Çekiyor.Yarın 21-04-2019 Pazar günü AK Parti Hatay İl Binasında yapılacak temayül yoklaması büyük ölçekte il başkanlığı için olacağı yönünde...