AK PARTİ DEMEK TÜRKİYE DEMEKTİR

AK PARTİ DEMEK TÜRKİYE DEMEKTİR

AK Parti Hatay İl Başkanı Mehmet Yeloğlu, Kırıkhan’da bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi. Yeloğlu amaçlarının siyaseti araç olarak kullanarak memlekete ve millete hizmet etmek olduğunu söyledi. 

Yeloğlu’nun ziyaretinde AK Parti Kadın Kolları Hatay İl Başkanı Sara Gök, AK Parti Kırıkhan İlçe Başkanı Ömer Erdal Çelik ve yönetim kurulu üyeleri eşlik etti. Esnaf ve vatandaşlarla da sohbet eden Yeloğlu sorunları dinledi, ilçede yapılması gereken eksiklikler hakkında bilgi aldı. İlçe teşkilatları ziyaretleri kapsamında AK Parti Kırıkhan İlçe teşkilatında yönetim kurulu üyeleri ve vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Yeloğlu, ‘Biliyorum ki hiç birinizin niyeti körü körüne particilik değildir. Esas amacımız siyaseti araç olarak kullanıp memlekete ve millete hizmet üretmek, hizmet etmek.” dedi.
AK Partili olmanın gururu içerisinde olduğunu belirten Yeloğlu; “Çünkü memleketimize ve milletimize en iyi hizmetleri AK Parti çatısı altında yapıyoruz. Bu gün geçtiğimiz süreçte biraz daha nazik bir durum oluştu. AK Parti demek Türkiye demektir. Başımızdaki liderimiz Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan demek, Türkiye demektir” ifadelerini kullandı. 


Başkan Yeloğlu konuşmasının sonunda; “AK Parti Hatay Milletvekillerimiz Tarım Bakanımızla görüştüler. Pamuk ile ilgili sorunları dile getirdiler. Bu sene pamukta verim de fiyatta çok düşük. Tüm sorunlar masaya yatırıldı, görüşüldü. Bunun yanında çiftçilerimizin borçlarının ertelenmesi konusu taleplerimizden bir tanesi. Bir de çiftçimizi rahatlatacak bir kredinin sağlanması konusu. Bu konular masada konuşuldu. Sonuçlarını hep beraber inşallah göreceğiz. Mutlaka olumlu sonuçların alınacağına inanıyorum. Hatay’ımız iklim yönüyle de tarım yönüyle de çok elverişli bir memleket.” İfadelerine yer verdi.