Tarih: 25.03.2019 09:36

31 MART’TA TARİH YAZACAGIZ!

Facebook Twitter Linked-in

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, 23 Mart Cumartesi akşamı Antakya Serinyol ve Zülüflühan mahallelerinde Antakyalı hemşehrileri ile buluştu.
Miting havasında geçen ve Efsane Başkan sloganlarıyla, hemşehrilerinin yoğun sevgisi ile karşılanan Başkan Savaş, gerçek efsanenin Hatay halkı olduğunu söyleyerek düşüncelerini paylaştı

.
30 Mart 2014 seçimlerinde Hatay’da tarih yazan vatandaşların 31 Mart 2019’da yine tarih yazacağını ifade eden Lütfü Savaş, “Şehrin her yerinde milletimiz kararını vermiş. Milletimiz Millet İttifakı diyor. Anketlerdeki yükselişimizi görenler daha fazla saldırmaya başladı.

Ne kadar saldırırlarsa saldırsınlar sonuç değişmeyecek. 31 Mart gecesi köprübaşında 5 yılın zaferini kutlayıp bayram yapacağız” diyerek seçi kazanacağına olan inancını belirtti.Bazı besleme televizyon kanallarının kendisi hakkında yaptığı karalama haberler için de düşüncelerini belirten Lütfü Savaş, “Memleketten bihaber bazı haber kanalları benim hakkımda yalan haber yapmak istedi.

Pazardaki sebze, meyvenin fiyatı bilmeyenler, bunları yazamayanlar diline beni dolamış, haber yapıyor. Biz gerçekleri söylemekten geri durmayacağız” dedi.
Başkan Savaş’a sevgilerini gösteren Antakyalılar, doğum günü olan Lütfü Savaş’ın yeni yaşını kutladı. “İyi ki doğdun başkan” tezahüratları eşliğinde doğum günü pastasını üfleyen Lütfü Savaş’ın mutluluğu gözlerinden okundu.

Ülkenin ekonomisinin kötü olduğunu da sözlerine ekleyen Lütfü Savaş, son günlerde gündemde yer alan Hatay’daki baraj sayısı konusuna açıklık getirdi. Hatay’da yüzde yüz biten barajın olmadığını bir kez daha yineleyen Lütfü Savaş, “Baraj yok ama Amik Ovası’nda 6 baraj büyüklüğünde su birikintisi var.

Oradaki vatandaşlarımız mağdur. İnsanlarımızın mağduriyetinin giderilmesi lazım. Ankara’daki büyüklerimizin bu sorunu çözmesini istiyoruz” dedi.31 Mart seçimlerinde hem kendisi hem de Antakya Belediye Başkan Adayı Hikmet Hatunoğlu için vatandaşlardan destek isteyen Lütfü Savaş, “Şehrimizin sıkıntılarını biliyoruz. Projelerimiz hazır. Bunları yine hep birlikte başaracağız” dedi. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —