30 Ağustos Zafer Bayramı Resepsiyonu 

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 97. yıl dönümü dolayısıyla Hatay Valisi Rahmi Doğan ve eşi Gülden Gülüzar Doğan ev sahipliğinde resepsiyon düzenlendi.

Hatay 31.08.2019 17:57:40 0
30 Ağustos Zafer Bayramı Resepsiyonu 

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 97. yıl dönümü dolayısıyla Hatay Valisi Rahmi Doğan ve eşi Gülden Gülüzar Doğan ev sahipliğinde resepsiyon düzenlendi.
Hatay Valiliği etkinliğe Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, İsmet Tokdemir, Lütfi Kaşıkçı, 39. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Alparslan Kılınç,  İskenderun Deniz Üs Komutanı Albay Fuat Gedik, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Hatay Cumhuriyet Başsavcı Vekili Tacettin Pınar, Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Ahmet Turan Oral, Mustafa Kemal Üniversitesi (MKÜ) Rektörü Prof. Dr. Hasan Kaya, İskenderun Teknik Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Türkay Dereli, Vali Yardımcıları Aydın Tetikoğlu, Salih Altun, İlçe Kaymakamları, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Uğur Ertekin, İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk, Sahil Güvenlik Grup Komutanı Binbaşı Oğuz Emre Çiçek İlçe Belediye Başkanları, iş adamları, siyasi parti temsilcileri, dini kanaat önderleri, STK temsilcileri, askerî ve mülkî erkân, şehit yakınları ve gaziler katıldı.


Davetliler, Hatay Valisi Rahmi Doğan ve eşi Gülden Gülüzar Doğan tarafından kapıda karşılandı. Konukların yerlerini almasının ardından program Mustafa Kemal Üniversitesi Antakya Devlet Konservatuvarı Müdürü Dr. Erhan Tekin yönetimindeki öğretim üyelerinin sunduğu müzik dinletisi ile devam etti. 


Daha sonra kürsüye çıkan Vali Doğan konuklara hitaben bir konuşma gerçekleştirdi. Vali Doğan konuşmasında, “30 Ağustos Zaferi Bayramı’nın 97. yıl dönümünü münasebetiyle bir araya geldik. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmetle, minnetle, şükranla anıyorum. 19 Mayıs 1919’da Mustafa Kemal ve arkadaşları ülkenin düşmüş olduğu sıkıntılı durumdan ülkeyi kurtarmak için bir yola çıktılar. Erzurum ve Sivas Kongrelerinde manda ve himaye kabul edilemez, tam bağımsız bir Türkiye sloganıyla yola çıktılar. Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin toplanması ve Sakarya Meydan Muharebesi’yle birlikte Türk Silahlı Kuvvetleri tekrar ülkenin bağımsızlığı için mücadelede önemli mesafeler katetti. Bunların en önemlisi 26 Ağustos’ta başlayıp 30 Ağustos’ta tamamlanan ve uluslararası gözlemcilerin altı ayda sökülmez dedikleri bu hendekler, bu barikatlar dört gün içerisinde temizlenmiş ve Türk ordusu 9 Eylül itibarıyla da İzmir’e girmiştir. Ben orada kanlarını bu vatan için döken tüm şehitleri rahmetle anıyorum.
Ağustos ayı bizim için zaferler ayıdır. 1071’de Sultan Alparslan Malazgirt’te nasıl bu toprakları Türk yurdu ilan ettiyse, Kosova’da Mohaç Meydan Muharebesi’nde ve Büyük Taarruz’da da bu bütün dünyaya ilan edilmiştir. Artık bundan sonra bize düşen bu topraklarda bu ülkeyi, bu cumhuriyeti yaşatıp büyütmektir. Muasır medeniyet seviyesinin üstüne çıkartıp çocuklarımızı geleceğe iyi hazırlamaktır. Türkiye Cumhuriyeti Devleti bugün bu topraklarda, sınırlarındaki bu kargaşaya rağmen, sınırlarındaki savaşa rağmen Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları huzur içerisinde, barış içerisinde, refah içerisinde yaşayabilmektedirler. Bu Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin gücünü göstermektedir. Hemen 40 km ötemizde insanlar zeytin ağaçlarının altında yaşarken, açlık ve sefaletle savaşın zorluklarını görürken Türkiye Cumhuriyeti’nde insanlarımız refah içerisinde huzur içerisinde yaşamaktadır. Bunun kıymetini bilmek, birlik ve beraberliğimizi muhafaza etmek durumundayız. Ulusal meselelerde, milli meselelerde birtakım ayrıntıları bir kenara bırakıp Türkiye’nin birliği ve beraberliği için gayret gösterip çalışmamız lazım. Ben tekrar seneidevriyesinde Zafer Bayramınızı kutluyorum. Resepsiyona teşriflerinizden dolayı da şükranlarımı sunuyorum. Hoş geldiniz diyorum, şeref verdiniz.’’ dedi.

Oldukça güzel anlara sahne olan resepsiyon Vali Doğan ve Eşi Hanımefendi Gülden Gülüzar Doğan’ın konuklarını tek tek tokalaşarak uğurlaması ile son buldu.
 

Anahtar Kelimeler:
  • BIST 100

    9301,04%-1,01
  • DOLAR

    38,17% 0,54
  • EURO

    43,55% 0,41
  • GRAM ALTIN

    4083,54% 0,54
  • Ç. ALTIN

    6612,78% 0,65

ÖZEL, DANIŞTAY BAŞKANI ZEKİ YİĞİT'İ ZİYARET ETTİ

SARAÇHANE DAVASINDA ÖĞRENCİLER VE GAZETECİLER HÂKİM KARŞISINDA...

SENDİKALAR 1 MAYIS'TA KADIKÖY'DE!

ALİ KOÇ ERDOĞAN GÖRÜŞMESİ OLAY OLDU: ANKARA’DA KONUŞULANLAR ORTAYA ÇIKTI

CHP’Lİ VEKİLDEN YILMAZ TUNÇ’U DÜŞÜNDÜRECEK CEM KÜÇÜK SORUSU!

KEMALPAŞA BELEDİYESİ’NE OPERASYON: CHP'Lİ ASLANOĞLU'NDAN GÖZALTILARA İLİŞKİN AÇIKLAMA

SIRRI SÜREYYA ÖNDER'İN SAĞLIK DURUMUYLA İLGİLİ TEDAVİ GÖRDÜĞÜ HASTANEDEN AÇIKLAMA

ALMANYA TÜRKİYE'YE EUROFİGHTER İHRACATINI DURDURDU: GEREKÇE İMAMOĞLU!

EYLEM YAPAN ÖĞRETMENLERE POLİSİN KULLANDIĞI SÖZLER TEPKİ TOPLADI

İMAMOĞLU İKTİDARIN KANAL İSTANBUL PLANINI İFŞA ETTİ!

RASİM OZAN KÜTAHYALI, ADLİ KONTROL ŞARTIYLA SERBEST BIRAKILDI

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN, ALİ KOÇ İLE GÖRÜŞTÜ

HBB ESKİ BAŞKANI SAVAŞ 21. KURULTAYI HAKKINDA DA DAVA AÇMAYA HAZIRLANIYOR

İMAMOĞLU "YARINDAN TEZİ YOK" DİYEREK AÇIKLADI!

DEVLET BAHÇELİ: CHP’YE KAYYUM HEM DOĞRU DEĞİL HEM DE MÜMKÜN DEĞİLDİR

İMAMOĞLU: YANLIŞIN BEDELİ 50 MİLYAR DOLAR OLDU

MERKEZ BANKASI FAİZİ YENİDEN YÜKSELTTİ

SELÇUK KOZAĞAÇLI YENİDEN GÖZALTINA ALINDI

SIRRI SÜREYYA ÖNDER’İN SAĞLIĞIYLA İLGİLİ SON DURUM: TEDAVİYE İYİ YANIT VERİYOR

RASİM OZAN KÜTAHYALI HAKKINDA GÖZALTI KARARI

ERDOĞAN İMZALADI: BAZI FAKÜLTELERİN ADI DEĞİŞTİ, YENİ FAKÜLTELER KURULDU

BEŞİKTAŞ BELEDİYESİ SORUŞTURMASINDA YENİ DALGA: 12 KİŞİ HAKKINDA GÖZALTI KARARI

ÖZGÜR ÖZEL: TÜRKİYE'NİN BÜTÜN DEMOKRATLARI OTOKRATA KARŞI MÜCADELE EDİYOR

ERZİN'DE KAYIP KİŞİNİN CANSIZ BEDENİ BULUNDU

HATAY'DA FECİ KAZA... BİR ÖLÜ BİR YARALI

AVUKAT SELÇUK KOZAĞAÇLI TAHLİYE EDİLDİ

TÜRKİYE BU 'YASAK AŞK'I KONUŞUYOR... TUTUKLANDILAR

ARMAĞAN ÇAĞLAYAN 'SIRRI SÜREYYA ÖNDER' YORUMLARINA İSYAN ETTİ!

TARKAN'IN ANNESİ NEŞE TEVETOĞLU HAYATINI KAYBETTİ

AYM'NİN CAN ATALAY KARARI TBMM GENEL KURULU'NDA OKUTULDU

Yükleniyor


ERZİN'DE KAYIP KİŞİNİN CANSIZ BEDENİ BULUNDU

HATAY'DA FECİ KAZA... BİR ÖLÜ BİR YARALI

HBB’DE 1 YILLIK ÇALIŞMALAR MASAYA YATIRILDI

HBB MECLİSİ NİSAN AYI TOPLANTISI’NI YAPTI

BELEN’DE DÖNÜŞÜMLÜ SU DÖNEMİ SONA ERDİ

CHP’Lİ MULLAOĞLU: HATAY’DA İMAMOĞLU İÇİN İMZA ATANLAR KONTEYNER KENTTEN ATILMAKLA TEHDİT EDİLDİ

  • Cuma 28.2 ° / 12.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.7 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 25.1 ° / 10.8 ° false

Süper Lig LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 29 23 1 5 42 74
2.Fenerbahçe 29 22 2 5 47 71
3.Samsunspor 30 15 9 6 9 51
4.Eyüpspor 30 14 8 8 16 50
5.Beşiktaş 29 13 7 9 12 48
6.İstanbul Başakşehir 29 13 10 6 9 45
7.Gazişehir Gaziantep 29 12 11 6 1 42
8.Antalyaspor 30 11 12 7 -19 40
9.Trabzonspor 29 10 10 9 11 39
10.Göztepe 29 10 10 9 9 39
11.Kasımpaşa 30 9 9 12 -4 39
12.Konyaspor 30 10 13 7 -6 37
13.Kayserispor 29 9 11 9 -11 36
14.Bodrum FK 30 9 14 7 -10 34
15.Rizespor 29 10 15 4 -14 34
16.Sivasspor 30 8 15 7 -10 31
17.Alanyaspor 29 8 14 7 -11 31
18.Hatayspor 29 4 18 7 -24 19
19.Adana Demirspor 29 2 23 4 -47