30 Ağustos Zafer Bayramı Resepsiyonu 

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 97. yıl dönümü dolayısıyla Hatay Valisi Rahmi Doğan ve eşi Gülden Gülüzar Doğan ev sahipliğinde resepsiyon düzenlendi.

Hatay 31.08.2019 17:57:40 0
30 Ağustos Zafer Bayramı Resepsiyonu 

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 97. yıl dönümü dolayısıyla Hatay Valisi Rahmi Doğan ve eşi Gülden Gülüzar Doğan ev sahipliğinde resepsiyon düzenlendi.
Hatay Valiliği etkinliğe Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, İsmet Tokdemir, Lütfi Kaşıkçı, 39. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Alparslan Kılınç,  İskenderun Deniz Üs Komutanı Albay Fuat Gedik, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Hatay Cumhuriyet Başsavcı Vekili Tacettin Pınar, Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Ahmet Turan Oral, Mustafa Kemal Üniversitesi (MKÜ) Rektörü Prof. Dr. Hasan Kaya, İskenderun Teknik Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Türkay Dereli, Vali Yardımcıları Aydın Tetikoğlu, Salih Altun, İlçe Kaymakamları, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Uğur Ertekin, İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk, Sahil Güvenlik Grup Komutanı Binbaşı Oğuz Emre Çiçek İlçe Belediye Başkanları, iş adamları, siyasi parti temsilcileri, dini kanaat önderleri, STK temsilcileri, askerî ve mülkî erkân, şehit yakınları ve gaziler katıldı.


Davetliler, Hatay Valisi Rahmi Doğan ve eşi Gülden Gülüzar Doğan tarafından kapıda karşılandı. Konukların yerlerini almasının ardından program Mustafa Kemal Üniversitesi Antakya Devlet Konservatuvarı Müdürü Dr. Erhan Tekin yönetimindeki öğretim üyelerinin sunduğu müzik dinletisi ile devam etti. 


Daha sonra kürsüye çıkan Vali Doğan konuklara hitaben bir konuşma gerçekleştirdi. Vali Doğan konuşmasında, “30 Ağustos Zaferi Bayramı’nın 97. yıl dönümünü münasebetiyle bir araya geldik. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmetle, minnetle, şükranla anıyorum. 19 Mayıs 1919’da Mustafa Kemal ve arkadaşları ülkenin düşmüş olduğu sıkıntılı durumdan ülkeyi kurtarmak için bir yola çıktılar. Erzurum ve Sivas Kongrelerinde manda ve himaye kabul edilemez, tam bağımsız bir Türkiye sloganıyla yola çıktılar. Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin toplanması ve Sakarya Meydan Muharebesi’yle birlikte Türk Silahlı Kuvvetleri tekrar ülkenin bağımsızlığı için mücadelede önemli mesafeler katetti. Bunların en önemlisi 26 Ağustos’ta başlayıp 30 Ağustos’ta tamamlanan ve uluslararası gözlemcilerin altı ayda sökülmez dedikleri bu hendekler, bu barikatlar dört gün içerisinde temizlenmiş ve Türk ordusu 9 Eylül itibarıyla da İzmir’e girmiştir. Ben orada kanlarını bu vatan için döken tüm şehitleri rahmetle anıyorum.
Ağustos ayı bizim için zaferler ayıdır. 1071’de Sultan Alparslan Malazgirt’te nasıl bu toprakları Türk yurdu ilan ettiyse, Kosova’da Mohaç Meydan Muharebesi’nde ve Büyük Taarruz’da da bu bütün dünyaya ilan edilmiştir. Artık bundan sonra bize düşen bu topraklarda bu ülkeyi, bu cumhuriyeti yaşatıp büyütmektir. Muasır medeniyet seviyesinin üstüne çıkartıp çocuklarımızı geleceğe iyi hazırlamaktır. Türkiye Cumhuriyeti Devleti bugün bu topraklarda, sınırlarındaki bu kargaşaya rağmen, sınırlarındaki savaşa rağmen Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları huzur içerisinde, barış içerisinde, refah içerisinde yaşayabilmektedirler. Bu Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin gücünü göstermektedir. Hemen 40 km ötemizde insanlar zeytin ağaçlarının altında yaşarken, açlık ve sefaletle savaşın zorluklarını görürken Türkiye Cumhuriyeti’nde insanlarımız refah içerisinde huzur içerisinde yaşamaktadır. Bunun kıymetini bilmek, birlik ve beraberliğimizi muhafaza etmek durumundayız. Ulusal meselelerde, milli meselelerde birtakım ayrıntıları bir kenara bırakıp Türkiye’nin birliği ve beraberliği için gayret gösterip çalışmamız lazım. Ben tekrar seneidevriyesinde Zafer Bayramınızı kutluyorum. Resepsiyona teşriflerinizden dolayı da şükranlarımı sunuyorum. Hoş geldiniz diyorum, şeref verdiniz.’’ dedi.

Oldukça güzel anlara sahne olan resepsiyon Vali Doğan ve Eşi Hanımefendi Gülden Gülüzar Doğan’ın konuklarını tek tek tokalaşarak uğurlaması ile son buldu.
 

Anahtar Kelimeler:
  • BIST 100

    14068,56%0,29
  • DOLAR

    42,96% 0,07
  • EURO

    50,50% 0,07
  • GRAM ALTIN

    5975,92% -0,28
  • Ç. ALTIN

    9950,07% 0,00

MEHMET AKİF ERSOY’UN “ETKİN PİŞMANLIK” İFADESİ ORTAYA ÇIKTI: UYUŞTURUCU KULLANDIĞINI İTİRAF ETTİ, TAHLİYE EDİLMEDİ

CUMHURBAŞKANI KARARIYLA GELDİ: 2026’DA MTV VE DAMGA VERGİSİ ZAMLI

ERDOĞAN’DAN YENİ YIL MESAJINDA “SÜREÇ” VURGUSU: PKK’NİN FESİH SÜRECİ GÜNDEMDE

İSTANBUL’DA TERÖR ALARMI: IŞİD BAĞLANTILI 29 ŞÜPHELİ YAKALANDI

GÜLBEN ERGEN’DEN MUSTAFA DESTİCİ’YE SERT YANIT: “BEN KİN TUTMUYORUM, AVUKAT TUTUYORUM”

SARAY’DAN DEAŞ İDDİALARINA DEZENFORMASYON YANITI

MEHMET AKİF ERSOY YENİDEN ADLİYEDE: EK İFADESİ ALINIYOR

ABD’DEN TÜRKİYE’YE DEPREM UYARISI: BÜYÜKELÇİLİK VATANDAŞLARINA TALİMAT YAYINLADI

UYUŞTURUCU SORUŞTURMASINDA ÇARPICI BEYANLAR: ÇAĞLI’DAN ERSOY HAKKINDA İDDİALAR

VEYİS ATEŞ VE TANER ÇAĞLI TUTUKLANDI

KADIKÖY’DE SİLAHLI SALDIRI: FENERBAHÇE TRİBÜN LİDERİ İBRAHİM GÜMÜŞTEKİN HASTANEYE KALDIRILDI

2025: YORGUN BİR ÜLKENİN AYNASI

YALOVA’DA IŞİD OPERASYONU, YARGI KARARI VE ŞEHİTLER: BERAATİN ARDINDAN GELEN KATLİAM

FATİH ALTAYLI HAKKINDA TAHLİYE KARARI

YALOVA’DA IŞİD OPERASYONU ÇATIŞMAYA DÖNDÜ: 3 POLİS ŞEHİT, RTÜK YAYIN YASAĞI GETİRDİ

BAYRAMPAŞA’NIN SEÇİLMİŞ BAŞKANI HASAN MUTLU: “BU BİR ÇÖKME OPERASYONUDUR”

ANKARA KULİSLERİ KAYNIYOR: ERDOĞAN ÜZERLERİNİ TEK TEK ÇİZİYOR

ÖZEL’DEN İKTİDARA SERT UYARI: YAVAŞ’A DOKUNAN ANADOLU’YU KARŞISINDA BULUR

İKTİDAR MEDYASI BİRBİRİNE GİRDİ: CEM KÜÇÜK’TEN HANDE FIRAT’A SERT SÖZLER

 KAYYUM YÖNETİMİNİN YILBAŞI FATURASI: AKADEMİSYENLERDEN SESSİZ AMA NET PROTESTO

MHP: SDG HÂLÂ TEHDİT, TÜRKİYE GEREĞİNİ YAPACAK

 SURİYE YENİ KRİZİN EŞİĞİNDE: ALEVİ PROTESTOLARI SOKAK ÇATIŞMASINA DÖNÜŞTÜ

HATAY BAROSU 82 YAŞINDA: “SAVUNMA SUSTURULURSA YURTTAŞIN SESİ KESİLİR”

ÖZGÜR ÖZEL’DEN İHA ÇIKIŞI: “ERDOĞAN’DAN İKİ SAAT BOYUNCA TALİMAT GELMEDİ”

İSTANBUL MERKEZLİ UYUŞTURUCU SORUŞTURMASINDA TANINMIŞ İSİMLERE GÖZALTI DALGASI

HATAY’DA DİKKAT ÇEKEN SÖZLER: BAHÇELİ ERDOĞAN VE KURUM’U TARİHLE KONUŞTURDU

İŞ DÜNYASINDAN SOSYAL MEDYAYA: DÖRT İLDEKİ OPERASYONDA ÇARPICI TABLO

İKTİDAR MEDYASINDA İŞLER KARIŞTI! AHMET HAKAN BUGÜN DE YAZDI

BAYRAMPAŞA DOSYASINDA KRİTİK GELİŞME: İBB’DEN ÜST DÜZEY İSİM GÖZALTINDA

KABİNEDE DEĞİŞİM HAZIRLIĞI: ERDOĞAN SAHADA KARŞILIĞI OLAN İSİMLER İÇİN DÜĞMEYE BASTI

Yükleniyor


HATAY BAROSU 82 YAŞINDA: “SAVUNMA SUSTURULURSA YURTTAŞIN SESİ KESİLİR”

MULLAOĞLU MECLİS’TE AÇIK KONUŞTU: HATAY’DA AYNI EV DE YOK, AYNI YER DE

AYLARCA YAVAŞ İLERLEYEN HATAY, ERDOĞAN’IN ZİYARET TAKVİMİYLE HIZLANDI

PSİKOLOJİK DESTEK ÜCRETSİZ: HBB VATANDAŞIN YANINDA

“NE SÖZ VERDİYSEK YAPTIK” DİYEN ÖZEL’DEN HATAY İÇİN PROJE GÖVDE GÖSTERİSİ

MURAT KURUM HATAY’DA KONUŞTU: “155 BİN KONUTU AY SONUNDA TESLİM EDECEĞİZ”

RESMİ KARAR ÇIKTI: HATAY KIRIKHAN ROKETSAN ENDÜSTRİ BÖLGESİ GENİŞLİYOR

  • Perşembe 4.3 ° / -4.4 ° Puslu
  • Cuma 1.8 ° / -7.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 4.8 ° / -3.5 ° Güneşli

Trendyol Süper Lig LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 17 13 1 3 27 42
2.FENERBAHÇE A.Ş. 17 11 0 6 25 39
3.TRABZONSPOR A.Ş. 17 10 2 5 13 35
4.GÖZTEPE A.Ş. 17 9 3 5 12 32
5.BEŞİKTAŞ A.Ş. 17 8 4 5 8 29
6.SAMSUNSPOR A.Ş. 17 6 4 7 2 25
7.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 17 6 6 5 9 23
8.KOCAELİSPOR 17 6 6 5 -2 23
9.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 17 6 6 5 -6 23
10.CORENDON ALANYASPOR 17 4 4 9 1 21
11.GENÇLERBİRLİĞİ 17 5 9 3 -3 18
12.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 17 4 7 6 -4 18
13.TÜMOSAN KONYASPOR 17 4 8 5 -8 17
14.KASIMPAŞA A.Ş. 17 3 8 6 -10 15
15.HESAP.COM ANTALYASPOR 17 4 10 3 -15 15
16.ZECORNER KAYSERİSPOR 17 2 6 9 -17 15
17.İKAS EYÜPSPOR 17 3 10 4 -14 13
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 17 2 12 3 -18 9