YURTTAŞ İSYAN ETTİ... 'ARKAMDA SÜLEYMAN SOYLU VE AKP’Lİ ALİ ÖZKAYA VAR DİYOR, LÜTFEN SESİMİZİ DUYUN'

Arazi anlaşmazlığı sebebiyle AKP’nin adını kullanarak baskı kurulduğunu ifade eden Hülya Dağcı, AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yardım çağrısında bulundu.

GÜNDEM 23.08.2021 10:12:32 0
YURTTAŞ İSYAN ETTİ...

Emirdağ’da yaşayan Hülya Dağcı, arazi anlaşmazlığı sebebiyle husumetli olduğu AKP’li akrabaları tarafından şiddet gördüğünü söyleyerek “Biz, AKP’nin adını kullanarak baskı kuranlardan dolayı hayatımıza devam edemiyoruz. AKP, çıkarlar için kullanılıyor” dedi.
Cumhuriyet'ten İlayda Kaya'nın haberine göre; Afyonkarahisar’ın Emirdağ ilçesinde yaşayan Hülya Dağcı ve ailesi, arazi anlaşmazlığı sebebiyle 2015’ten beri husumetli olduğu akrabaları tarafından baskı gördüklerini söyledi.
Hülya Dağcı, son olarak kardeşi Selim Dağcı’yla akrabaları Doğan Dağcı arasındaki davanın sonuçlandığını anlatarak “Kardeşim Selim Dağcı’nın 12 yaşındaki kızı, koruma kararı olmasına rağmen akrabamız Doğan Dağcı’dan şiddet gördü ve şimdi psikolojik tedavi görüyor. Asıl mağdur yeğenimken dava dosyasından yeğenimi çıkardılar sanık olarak kardeşimi yargıladılar. Kardeşim Selim’e pazar alanında tuzak kurdular ve kardeşimin onlara saldırdığını söylediler. Oysa kardeşim sadece oradan geçiyordu. Kameralardan akrabalarımız tarafından takip edildiği gözüküyor. Kardeşimi suçlu çıkardılar, tek taraflı yargılama yapıldı. Kardeşim yaklaşık sekiz ay hapis cezası aldı” dedi. 
‘SOYLU’ VE ‘ÖZKAYA’ İDDİASI
Akrabası AKP’li Emirdağ Teşkilat Başkanı Süleyman Kocabıçak’ın da AKP’li yöneticilerin adını ve partinin ismini kullanarak baskı uyguladığını kaydeden Dağcı, Erdoğan’a seslenerek “Cumhurbaşkanımız mağdur ve perişan olan bizleri görsün, gereğini yapsın ve bizi bu kişilerden kurtarsın. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’na şikâyet ettiğim hafta Süleyman Kocabıçak bakanlıkta poz verdi.
Ne zaman şikâyet etsem kaymakamla yan yana görüldü. Bu kişiler sadece bizi değil, yaylaya çıkan insanları da darp ediyorlar. Üst yöneticileri araya sokarak baskı yaratıyorlar. Bir durum olduğunda arkamda Süleyman Soylu ve AKP’li milletvekili Ali Özkaya var diyorlar. Ben hâlâ AKP’ye üyeyim. Bu şahıslar yüzünden partiden koptum. Burada AKP, çıkarlar için kullanılıyor” diye konuştu. 
‘MÜFETTİŞ GÖNDERİN’
Akrabalarıyla yapılan tüm dava dosyalarına müfettiş getirilmesini talep eden Dağcı, “Müfettiş gelsin ve tekrar yargılanalım. Eğer doğru bir yargılama olsaydı ben üç bıçak darbesi almaz, şu an onun yarattığı etkilerle yaşamazdım.
Biz yargı sürecinde haksızlık istemiyoruz. 23 Şubat’ta Cumhuriyet’le sesimi duyurduktan sonra baskılar arttı. Silahla takip edildik ve arabamıza zarar verdiler. Savcıya kamera kayıtlarını götürünce ‘Büyükler araya girsin’ dedi. Dilekçeyi kabul etmedi. Öte yandan kardeşimin davası haksız konuma düşürüldü. Kardeşimin dosyası istinafa gitmeden kapatıldı. Biz AKP’nin adını kullanarak baskı kuranlardan dolayı hayatımıza devam edemiyoruz” dedi.

Anahtar Kelimeler:
  • BIST 100

    10858,52%-2,02
  • DOLAR

    41,65% 0,20
  • EURO

    48,93% 0,25
  • GRAM ALTIN

    5207,22% 0,96
  • Ç. ALTIN

    8575,61% 0,66

ÖZGÜR ÖZEL: İKTİDAR DEĞİŞENE KADAR MÜCADELE SÜRECEK!

SİLİVRİ’DEN BOLU’YA MESAJ: İMAMOĞLU, TÜRKİYE’NİN KADERİNİ DEĞİŞTİRECEĞİZ

GECE YARISI KARARI: DİYANET’TE ALİ ERBAŞ TASFİYESİ

İMRALI’DAN YENİ MESAJ: “SÜREÇ HUKUKİ VE SİYASİ GEREKLİLİKLERE BAĞLI”

AKP’NİN YENİ REFORM HAMLESİ: BELEDİYELERE MERKEZ DENETİMİ

ERDOĞAN MEMNUN DEĞİL: ZAYIF GÖRÜLEN İLLERİN BAŞKANLARI GÖNDERİLİYOR

KRT’DEN TÜRK TELEKOM’A: KEMAL CAN’IN İFADESİ ÇALKALADI

İSKENDERUN’DA ÜCRETSİZ SAĞLIK DANIŞMANLIĞI BAŞLADI

HBB’DEN ÜNİVERSİTELİLERE “İLK BAVULUM, İLK BİLETİM” HEDİYESİ

HATAYLI VEKİL ÇALIŞKAN: “İSRAİL GEMİLERİN DÜMENİNE SALDIRDI, YOLCULARI GÖZALTINA ALDI”

HATAY BÜYÜKŞEHİR’DEN VERİMLİ TARIM İÇİN ÜCRETSİZ ANALİZ

CHP’DEN BOLU'DA “MİLLET İRADESİNE SAHİP ÇIKIYOR” MİTİNGİ

CHP İSTANBUL’DA SANDIK YENİDEN: 39. OLAĞAN İL KONGRESİ 19 EKİM’DE”

SAHTE SİTELER VE DOLANDIRICILAR İŞ BAŞINDA: TOKİ’DEN RESMİ AÇIKLAMA

İSG’YE DEĞER KATAN OYAK ÇİMENTO’YA ÇEİS’TEN ÜÇ ÖDÜL BİRDEN

OYAK ÇİMENTO’NUN 7 FABRİKASI İŞ GÜVENLİĞİNDE EN İYİ OLMA HEDEFİ İÇİN YARIŞTI

İNCE’DEN BABACAN’A:MİLLET UNUTMUYOR, HESAP GÜNÜ YAKLAŞIYOR!

MANAVGAT BELEDİYE BAŞKANI İSTİFA ETTİ!

ÇOK TARTIŞILAN O FOTOĞRAFIN ARDINDAN DEM'Lİ EŞ BAŞKANLARDAN AYNI ANDA SELAHATTİN DEMİRTAŞ PAYLAŞIMI!

FATİH ALTAYLI’NIN TUTUKLULUĞUNA DEVAM KARARI

CHP’DE BİTMEYEN KOLTUK AŞKI: FOSİLLER, EMEKSİZLER VE GERÇEK DEĞİŞİM

HASTANE ODASINDA TUTUKLAMA KRİZİ: AYŞE BARIM İÇİN 24 SAATLİK ERTELEME

İTİRAFÇI OLARAK SERBEST KALDI: AZİZ İHSAN AKTAŞ’IN TÜM MALVARLIĞINA EL KONULDU

27. AĞIR CEZA İTİRAZI KABUL ETTİ: BARIM İÇİN YENİDEN TUTUKLAMA

RADAR TUZAĞI İDDİALARINA YANIT: YERLİKAYA AMACIMIZ CAN KURTARMAK…

AYŞE BARIM'IN TAHLİYESİNE İTİRAZ

ULUSLARARASI KRİZ: İSRAİL, GAZZE’YE YARDIM FİLO’SUNA SALDIRDI – 201 AKTİVİST GÖZALTINDA

GÖKÇEK’İN AUDİ SALTANATI: BELEDİYE PARASIYLA LÜKS ARAÇ KEYFİ!

RESMİ GAZETE KARARIYLA YAPTIRIM: İRANLI İSİMLER VE KURULUŞLARIN MAL VARLIKLARI DONDURULDU

GAZZE'DE GÖREV YAPAN TRT MUHABİRİ İSRAİL SALDIRISINDA HAYATINI KAYBETTİ

Yükleniyor


SİLİVRİ’DEN BOLU’YA MESAJ: İMAMOĞLU, TÜRKİYE’NİN KADERİNİ DEĞİŞTİRECEĞİZ

GECE YARISI KARARI: DİYANET’TE ALİ ERBAŞ TASFİYESİ

İMRALI’DAN YENİ MESAJ: “SÜREÇ HUKUKİ VE SİYASİ GEREKLİLİKLERE BAĞLI”

AKP’NİN YENİ REFORM HAMLESİ: BELEDİYELERE MERKEZ DENETİMİ

ERDOĞAN MEMNUN DEĞİL: ZAYIF GÖRÜLEN İLLERİN BAŞKANLARI GÖNDERİLİYOR

KRT’DEN TÜRK TELEKOM’A: KEMAL CAN’IN İFADESİ ÇALKALADI

  • Cumartesi 33.4 ° / 17.2 ° Güneşli
  • Pazar 29.6 ° / 16.4 ° Güneşli
  • Pazartesi 28.1 ° / 15.8 ° Güneşli

Trendyol Süper Lig LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 7 7 0 0 17 21
2.TRABZONSPOR A.Ş. 8 5 1 2 7 17
3.FENERBAHÇE A.Ş. 7 4 0 3 7 15
4.GÖZTEPE A.Ş. 7 3 0 4 8 13
5.BEŞİKTAŞ A.Ş. 6 4 2 0 3 12
6.SAMSUNSPOR A.Ş. 7 3 1 3 2 12
7.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 7 3 2 2 -2 11
8.TÜMOSAN KONYASPOR 6 3 2 1 4 10
9.HESAP.COM ANTALYASPOR 8 3 4 1 -4 10
10.CORENDON ALANYASPOR 7 2 2 3 1 9
11.KASIMPAŞA A.Ş. 7 2 3 2 -1 8
12.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 7 2 3 2 -2 8
13.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 6 1 2 3 0 6
14.İKAS EYÜPSPOR 7 1 4 2 -6 5
15.ZECORNER KAYSERİSPOR 8 0 3 5 -12 5
16.GENÇLERBİRLİĞİ 7 1 5 1 -5 4
17.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 7 1 6 0 -9 3
18.KOCAELİSPOR 7 0 5 2 -8 2