YAVAŞ'TAN BARO BAŞKANLARINA DESTEK ZİYARETİ

YAVAŞ

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Ankara'da eyleme devam eden baro başkanlarını ziyaret etti.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Ankara'da eyleme devam eden baro başkanlarını ziyaret etti.Baro başkanlarının kendi illerinden başlattıkları 'Savunma Yürüyor' eylemi sonucunda geldikleri Ankara'da, polis engeliyle karşılayınca başlattıkları oturma eylemi sürüyor.
Bir inşaatın şantiye alanında sabaha kadar bekleyen baro başkanlarının çevresi polis tarafından üç şerit halinde bariyerle çevrildi. Bariyerlerin yanına çevik kuvvet otobüsleri de yerleştirilerek basının ve destek için gelen avukatların başkanların yanına yaklaşması engellendi.
Engellemelere rağmen eylemlerini sürdüren baro başkanlarına, kendisi de avukat olan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş destek ziyaretinde bulundu.
Yavaş, gece yağmurda ıslanan baro başkanlarına yağmurluk ve çorba göndermişti.

ÇORBA VE YAĞMURLUK DESTEĞİ

Başkent’te yoğun yağış altında polisin müdahalesine maruz kalan baro başkanlarına Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş yağmurluk gönderdi. Aydın Baro Başkanı Bozkurt, yaptığı paylaşımda Yavaş’a teşekkür etti:“Şu anda Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı sayın Mansur Yavaş buraya sıcak çorba ve yağmurluk gönderdi. Meslektaş olduğunu da başkan olduğunu da gösterdi. Teşekkürler”

ANKA