Tarih: 06.02.2021 13:47

YALOVA'DA CHP'DEN '350 ÜYE İSTİFA ETTİ' DENİLMİŞTİ 500 YURTTAŞ CHP'YE KATILDI

Facebook Twitter Linked-in

CHP Mersin Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi Ali Mahir Başarır, Yalova İl Başkanı Mehmet Gürel, seçilmiş Belediye Başkanı Vefa Salman, CHP Yalova İlçe Başkanları ve yöneticileri ile birlikte 4 günlük yoğun çalışma programı sonunda Yalova’nın Çiftlikköy, Çınarcık ve diğer ilçelerinden çoğunluğu genç olmak üzere Cumhuriyet Halk Partisi’ne 500 yeni üyenin katıldığı rozet takma töreni düzenlendi.


 
Tören öncesinde CHP’ye katılan yeni üyelere seslenen CHP’li Başarır, “ Değerli yol arkadaşlarım; Cumhuriyet Halk Partisi, otellerde, masa başlarında kurulan bir parti değildir. Kurutuluş mücadelesinin, alın terinin, Kuvayı Milliye’nin, devrimlerin partisidir. O yüzden yaklaşık 100 yıldır dimdik ayaktayız. Biz hiçbir emperyalist güçlere boyun eğmedik. Mecliste bize seçim kaybettiniz dediler. Evet, seçim kaybettik ama namusumuzu ve şerefimizi asla kaybetmedik dedik” sözlerini dile getirdi.


 
BİZİM SORUNUMUZ TEK ADAMLA, SARAYLA, ADALETSİZLİKLE, HAKSIZLIKLA, HUKUKSUZLUKLA...
İl ve ilçe başkanlarıyla 4 gündür Yalova’da çalıştıklarını ve daha da çalışacaklarını belirten CHP’li Başarır, “Yalova’da bir milletvekilimiz gitti. Ama Cumhuriyet Halk Partisi’nin Yalova’da 135 milletvekili var, bunu herkes böyle bilsin. Bizler gelip geçiciyiz. Havadan milletvekili olarak inmedik. Bizleri Yalova halkı, Mersin Halkı seçti. Eğer istifa gibi bir irademiz olacaksa önce onlara sormalıyız. Halk bizi kapının önüne koymadıkça kendi irademizle istifa edemeyiz. Bizim birbirimizle sorunumuz yok. Bizim sorunumuz tek adamla, Sarayla, adaletsizlikle, haksızlıkla, yolsuzlukla ve yapılan hukuksuzlukladır. Biz çok güçlü ve onurlu bir aileyiz. Bizim milletvekillerimiz, genel başkanlarımız değişebilir. Bizim değişmeyen tek bir liderimiz var. O da Gazi Mustafa Kemal Atatürk’tür.
Değerli arkadaşlar Demokrasi için bu partide kalmalıyız. Başkanlarımızla Pazar geziyoruz, çarşı, esnaf geziyoruz, insanlar kan ağlıyor. Sefaletle mücadele için bu partide kalmalıyız. ” sözlerini ifade etti.
 
O YÜREK BENDE VAR İSTİFA ET
Cumhurbaşkanının Boğaziçili öğrenciler için söylemlerine dikkat çeken CHP’li Başarır, “Bu ülkenin Cumhurbaşkanının açıklamalarına bakın, pırıl pırıl gençleri terörist ilan ediyor. Sürekli CHP’ye hakaret ediyor. Bugün çıkmış diyor ki ‘yürekleri olsa bana istifa et diyecekler’ diyor. O yürek bende var, istifa et.” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —