ÜNLÜ ŞARKICI DEMET SAĞIROĞLU'NDAN 'İSTANBUL HAVALİMANI' TEPKİSİ

ÜNLÜ ŞARKICI DEMET SAĞIROĞLU

Ünlü şarkıcı Demet Sağıroğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda kalkışı İstanbul Havalimanı'ndan olan uçuşunun İstanbul'da etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle 2 gün sonrasında gerçekleşmesine tepki gös

Ünlü şarkıcı Demet Sağıroğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda kalkışı İstanbul Havalimanı'ndan olan uçuşunun İstanbul'da etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle 2 gün sonrasında gerçekleşmesine tepki gösterdi. Sağıroğlu, 'Sefilliği çeken bilir. Çekmeyen ise Atatürk Havalimanı‘na iner, oradan da kalkar!' ifadeleriyle karla mücadele çalışmaları için İstanbul'a gelen bakanların uçaklarının Atatürk Havalimanı'na inmesine dikkat çekti.

Ünlü şarkıcı Demet Sağıroğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda İstanbul'da meydana gelen yoğun kar yağışı nedeniyle İstanbul Havalimanı'nda yaşananlara tepki gösterdi.
Sağıroğlu, yoğun kar yağışı sırasında İstanbul Havalimanı'ndaki olumsuzluklar nedeniyle 24 Ocak kalkış tarihli uçuşunun ancak 26 Ocak günü gerçekleşebildiğini ifade etti. Sağıroğlu, 'Sefilliği çeken bilir. Çekmeyen ise Atatürk Havalimanı‘na iner, oradan da kalkar!' ifadeleriyle karla mücadele çalışmaları için İstanbul'a gelen bakanların uçaklarının Atatürk Havalimanı'na inmesine dikkat çekerek tepki gösterdi.
Sağıroğlu'nun paylaşımı şu şekilde:


.