UMRE İŞİ MAHVETTİ

UMRE İŞİ MAHVETTİ

İYİ Parti Güvenlik Politikaları Başkanı Aytun Çıray’ın “Bilim Kurulu üyesinin de dediği gibi İtalya olmaya gidiyoruz” diyerek paylaştığı videodaki sağlık personeli “Aslında kontrollü gidiliyordu ama Umre işi mahvetti. Artık v

İYİ Parti Güvenlik Politikaları Başkanı Aytun Çıray’ın “Bilim Kurulu üyesinin de dediği gibi İtalya olmaya gidiyoruz” diyerek paylaştığı videodaki sağlık personeli “Aslında kontrollü gidiliyordu ama Umre işi mahvetti. Artık vaka sayısını binlerle konuşabiliriz” ifadelerini kullandı.

İYİ Parti Güvenlik Politikaları Başkanı ve İzmir Milletvekili Aytun Çıray, bir sağlık kuruluşundaki personele yönelik koronavirüsele ilgili bilgilendirme toplantısının videosunu Twitter hesabından paylaştı. Videoda personele bilgilendirmede bulanan kişi şunları söylüyor:

“Öncelikle kendimizi koruyacağız ve malzemeleri dikkatli kullanacağız. Görünüşe göre kötü başladık, İtalya olmamayı umuyoruz. Aslında kontrollü gidiliyordu ama Umre işi mahvetti. Artık vaka sayısını binlerle konuşabiliriz. Söylendiği gibi yüzlerde değil. İstanbul çok fena. Ankara’da da fena başladı. Doğuda Van’da da var. Kayseri’de 3 tanesi Umre’den gelme. Zekai Tahir doldu, Umre’den ve yurtdışından gelenler var.”

Çıray ise şu yorumda bulundu: “Aklıma komplo teorileri getirecek kadar hiçbir öneriye kulak vermediklerini görüyorum.Koronavirüs ile ilgi yeni hiçbir tedbir yok.Ve bir Bilim Kurulu üyesinin de dediği gibi İtalya olmaya gidiyoruz. Ama artık mızrak çuvala sığmıyor.”