Tarih: 14.03.2022 15:21

TAKSİM'DE DOKTORLARA POLİS MÜDAHALESİ... DOKTORLAR YERLERE DÜŞTÜ! 

Facebook Twitter Linked-in

Hekimler, 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle Taksim'deki Atatürk Anıtı'na çelenk bırakarak basın açıklaması yapmak istedi. Ancak hekimlerin basın açıklamasına polis müdahale etti ve bazı hekimler müdahale sırasında yere düştü. Polis müdahalesi sırasında doktorlar 'anneniz, babasını tedavi ettik. Yapmayın Allah aşkına' dedi.
Bir süre devam eden müdahalenin ardından hekimler anıtın önüne çelenk bıraktı ve açıklama yaptı.
POLİS BARİKATI ÖNÜNE ÇELENKLERİMİZİ BIRAKIYORUZ'
Açıklamada “Her yıl çelenk koymak için heyetle buraya geldik ancak bize ‘Çelenk koymanızda bir sakınca yok ancak konuşamazsınız' dendi. Konuşamadığımız bir yerde böyle bir tasarrufta bulunamayız. O yüzden engellemelerle karşılaştığımız bu polis barikatı önüne çelenklerimizi bırakıyoruz. Tüm meslektaşlarımın 14 Mart Tıp Bayramı kutlu olsun. Bugünler geçecek biliyoruz. Daha özgür günlerde, daha güzel günlerde daha kalabalık, neşeyle coşkuyla buluşacağımız 14 Mart'larda buluşmak üzere' ifadelerine yer verildi.
KOCA'NIN SÖZLERİ AKILLARA GELDİ
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 14 Mart Tıp Bayramı programına katılmış ve burada 'Tıp eğitimi tercihindeki en küçük şüphe bile beni derinden üzmektedir. Bilin ki, altın yere düşürüldüğünde onun değeri düşmez. Elmas tozlandığında ışıltısından kaybetmez. Ve yine, bilin ki, altın ve elmas kıymet ve kabiliyetinde olanlar, bu kıymet ve kabiliyette olmayanlarla değişilmez' demişti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —