SEDAT PEKER: İDDİALARA YANIT OLARAK YENİ BİR VİDEO YAYINLADI

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker yakalandığı ve Twitter'daki paylaşımları başkalarının yaptığı yönündeki iddialara yanıt olarak yeni bir video yayınladı.

GÜNDEM 20.06.2021 23:16:05 0
SEDAT PEKER: İDDİALARA YANIT OLARAK YENİ BİR VİDEO YAYINLADI

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker yakalandığı ve Twitter'daki paylaşımları başkalarının yaptığı yönündeki iddialara yanıt olarak yeni bir video yayınladı.
Suç örgütü lideri Sedat Peker, uzun süre sonra YouTube hesabında yeni bir video yayınladı.
Peker videoyu kendisi hakkında çıkan 'yakalandı, paylaşımları başkaları yapıyor' iddiaları üzerine oluşan kafa karışıklığını gidermek için çektiğini söyledi. Peker, video yayınlamama sebebinin bulunduğu ülkedeki yetkililerin önerisiyle olduğunu ifade etti.
5 dakikalık videoda Peker, yeni videoların geleceğini de duyurdu.
Peker, yeni videosunda dekor olarak Paulo Coelho'nun Işığın Savaşçısının El Kitabı'nı kullandı. Peker'in masasında yine tripoda takılı bir dürbün yer aldı.
Suç örgütü lideri Sedat Peker, uzun süre sonra YouTube hesabında yeni bir video yayınladı.
Peker videoyu kendisi hakkında çıkan 'yakalandı, paylaşımları başkaları yapıyor' iddiaları üzerine oluşan kafa karışıklığını gidermek için çektiğini söyledi. Peker, video yayınlamama sebebinin bulunduğu ülkedeki yetkililerin önerisiyle olduğunu ifade etti.

Peker, yeni videosunda dekor olarak Paulo Coelho'nun Işığın Savaşçısının El Kitabı'nı kullandı. Peker'in masasında yine tripoda takılı bir dürbün yer aldı.
Sedat Peker'in açıklamalarından satır başları şöyle:
Öncelikle şunu söylemek isterim: Video çekmeme konusu benim fikrim ya da düşüncem değil. Uluslararası güvenlik riski diye bir şey varmış. Ben kırmız şeydeymişim. Yani suikast yapılabilme riskinde en üst noktadaymışım.
Bu sebeple video çekmem konusunda bulunduğum ülkenin kanunları gereği veya dünyadaki uygulamada bu yöndeymiş.
Ancak ben kafa karışıklıkları olduğu için dostlarımız, kardeşlerimiz veya bizden gıcık kapan insanların böyle bir düşünceleri olduğu için kendilerinden ricada bulundum. Bu videoyu yayınlamamla ilgili olur çıktı.
Öncelikle şunu söylemek isterim: Biz akit yaptık. Ne üzerine akit yaptık? Bunu daha önceki videolarımızda uzun uzun konuştuk. Ben aktimden dönmem kardeşlerim. Sizin de dönmeyeceğini biliyorum. İnşallah ilerleyen zamanlarda çok eğleneceğiz, çok keyifli anlar yaşayacağız. Hepsini deli edeceğim. Size söz verdiğim gibi vallahi de billahi de deli edeceğim.
Benim için endişenlendiğinizi biliyorum, benim için endilenşelenmeyen ufak çocuklarım için endişelenenlarıin olduğunu da biliyorum. Çocukken hayaller kurardım. Bir hamakta yatarken hayallerimi meltepe göre ayarlarken maalesef hayat bana kasırga ve fırtına olarak geldi.
Gönlünüz rahat olsun! Kendimizi de sevdiklerimizi de ailemizi de koruyabilecek kadar cesaret sahibiyiz ve akıl sahibiyiz.
Biliyorum bir çoğunuzun morali çok bozuk. Yaşadığınız şartlar ve imkansızlıklardan dolayı. Ancak böyle durumlarda ben hep şöyle yapardım: Benden çok kötü kadere sahip insanların hayatlarını incelerdim. Bunlardan bir tanesini cezaevinde okumuştum 'Sistemde 50 Yıl (Jimmy Laing) ' diye. 10 sene oldu kitabı. Küçük bir suçtan dolayı hem krimanal bölümü olan bir yere giriyor. Daha sonra karıştığı başka suçtan dolayı cezası hep artıyor. Daha sonra bakıyorlar zeki bir adam, sistem kurabiliyor. Sistem hep böyle işliyor. Oradaki görevlilerde hep olumsuz rapor yazdıkları için hep orada kalıyor. Aradan 50 yıl geçiyor. Bir kadının kefil olmasıyla oradan çıkıyor, daha sonra onunla evleniyorlar. Bu adam İskoçya'da üniversitelerde konferans veriyor. Jimmy Laing.
Böyle kötü bir kaderimizde olabilirdi. Bu sebeple umudumuzu kaybetmemeliyiz. Umut hırsızlarına umudumuzu çaldırmamalıyız. Hep demeliyiz ki bir umuttur yaşamak.
15 gün sonra yeni bir değerlendirme yapılacakmış, hayati riskimle ilgili. Bundan sonra aşamada bir karar verecekler. Ama burada ama başka bir ülkede bir yolunu bulacağım. Yaptığımız akti tamamlayacağız.'

DİKKAT ÇEKEN AYRINTI
Peker  videosunda Paulo Coelho'dan Işığın Savaşçısının Elkitabı'na yer verdi.
NE ANLATIYOR?
Işığın Savaşçısının Elkitabı, hayallerimizi yaşamamız, hayatı kucaklamamız, yazgımızla yüzleşmemiz için bir çağrı. Paulo Coelho, benzersiz üslubuyla, her birimizin kendi içindeki 'ışığın savaşçısı'nı keşfetmesine yardımcı oluyor; hepimizi savaşçının yoluna çağırıyor: yaşıyor olma mucizesinin değerini bilenin, yenilgisini kabullenenin, sonunda olmak istediği insan olabilenin yoluna. Işığın Savaşçısının Elkitabı, Simyacı'nın yazarından bilgelik dolu bir armağan.
'Yirminci yüzyılın insanı toplama kampını yarattı, işkenceyi yeniden canlandırdı ve başkalarının felaketlerine gözlerini yummanın mümkün olabileceğini öbür insanlara öğretti,' der Marek Halter.
Belki de haklıdır; terk edilmiş çocuklar var, kıyıma uğrayan siviller, suçsuz yere hapse atılanlar, yalnız kalmış yaşlılar, sokaklarda sarhoşlar, iktidarda deliler...
Öte yandan hiç de haklı olmayabilir, çünkü ışığın savaşçıları var.
Ve ışığın savaşçıları, kabul edilmez olanı asla kabul etmezler.
Hayallerimizi yaşamamız, hayatı kucaklamamız, yazgımızla yüzleşmemiz için bir çağrı. Paulo Coelho, benzersiz üslubuyla, herbirimizin kendi içindeki Işığın Savaşçısı'nı keşfetmesine yardımcı oluyor; hepimizi Savaşçı'nın yoluna çağırıyor: Yaşıyor olma mucizesinin değerini bilenin, yenilgisini kabullenenin, sonunda olmak istediği insan olabilen kişinin yoluna. Işığın Savaşçısının Elkitabı, Simyacı'nın yazarından bilgelik dolu bir armağan. Işığın Savaşçısı, başkalarının kendisine biçtiği rolü oynamaya çalışarak zaman harcamaz. Işığın Savaşçısı, kışkırtmalara kulak asmaz; onun, gerçekleştirmesi gereken bir yazgısı vardır. Işığın Savaşçısı, kendi kusurlarının farkındadır, ama erdemlerini de bilir. Işığın Savaşçısı, her zaman elinden gelenin en iyisini yapar, başkalarından da aynı şeyi bekler. 

Anahtar Kelimeler:
  • BIST 100

    16585,54%-0,66
  • DOLAR

    43,86% 0,04
  • EURO

    51,95% 0,30
  • GRAM ALTIN

    7323,58% 0,80
  • Ç. ALTIN

    11845,61% 0,00

MSÜ HAVA HARP OKULU’NDA FLAŞ OPERASYON: UYUŞTURUCU İDDİASI GÜNDEMDE

TRT DİZİSİNDE FLAŞ DEĞİŞİM: İSMAİL HACIOĞLU GİTTİ, YERİNE GELEN İSİM ŞAŞIRTTI

YARIN GÖRÜLECEKTİ AMA GÖRÜLMEDİ: İMAMOĞLU’NUN ‘ÇİRKİN’ DAVASI KAPANDI

KÖPRÜ ÖZELLEŞTİRMESİ SORUSU KRİZE DÖNDÜ: İKİ BAKAN TOPU ERDOĞAN’A ATTI

“ŞİKÂYETİ BEN İNCELEYECEĞİM” ELEŞTİRİLERİNE GÜRLEK’TEN NET AÇIKLAMA

“HATAY’I VERİN” SÖZLERİ KRİZ YARATTI: TEPKİLER PEŞ PEŞE

HATAY ÜZERİNDEN PROVOKASYON:ÖNTÜRK’TEN SERT YANIT

DEPREMZEDELER AYAĞA KALKTI: TOKİ FİYATLARINA KARŞI 11 İLDEN ORTAK İMZA

HATAY’I HEDEF ALDI! ABD’Lİ MİCHAEL RUBİN’DEN SKANDAL SÖZLER

ERDOĞAN VE TEKİN’DEN LAİKLİK BİLDİRİSİNE SERT HAMLE: 168 İMZACIYA DAVA AÇILDI

YILLAR SÜREN İHALE SORUŞTURMASI BİTTİ: ÇERÇİOĞLU İÇİN BERAAT KARARI

DEVLET OKULUNDAN VELİLERE MESAJ: PERSONEL MAAŞI İÇİN BAĞIŞ TALEBİ

İMAMOĞLU’NDAN İBB SORUŞTURMASINA ŞOK YANIT: “5 YIL DENETLEDİNİZ, SUÇ BULAMADINIZ!”

ERDOĞAN İMZAYI ATTI, TSK’DE 43 YILLIK YÖNETMELİK TARİHE KARIŞTI

KAMU BANKASINDA REKLAM SKANDALI: MİLYARLAR TEK ADRESE GİTTİ İDDİASI

TBMM’DE GERGİN GÜNDEM: BAHÇELİ’NİN SÖZLERİNE DERVİŞOĞLU’NDAN TEPKİ

10 TONLUK UYUŞTURUCU AĞINA BÜYÜK DARBE: 42 ŞİRKET VE 135 TAŞINMAZA EL KONDU

BALIKESİR’DE F-16 FACİASI: PİLOT ŞEHİT OLDU, SORUŞTURMA BAŞLATILDI

SAVCI İSTEDİ, MAHKEME REDDETTİ: CHP KURULTAY DAVASI AYRI YÜRÜYECEK

ORTAOKULDA ÇOCUKLARA CEMAAT YEMİNİ OKUTULDU: GÖRÜNTÜLER TEPKİ ÇEKTİ

SİYASETİN GÜNDEMİNE OTURAN SÖZLER: ÖZEL’DEN ERDOĞAN’A DİPLOMA RESTİ

İTO MECLİSİ’NDE ÇARPICI SUNUM: ÇOCUKLAR VE GENÇ KIZLAR ÜZERİNE SARSICI İDDİALAR

3 YENİ FEZLEKE MECLİS’TE: CHP LİDERİ VE İKİ VEKİLE DOKUNULMAZLIK SÜRECİ BAŞLADI

BAHÇELİ’DEN MUHALEFETE SERT MESAJLAR: RAMAZAN TARTIŞMASI VE “TERÖRSÜZ TÜRKİYE” VURGUSU

YIKIM BAŞLADI, BİNA BİR ANDA ÇÖKTÜ: İSKENDERUN’DA KORKU DOLU GECE

LGS’DE KRİTİK DEĞİŞİKLİK: KÖKLÜ LİSELERDE YENİ DÖNEM BAŞLIYOR

EMNİYET GENEL MÜDÜRLÜĞÜ’NDE GÖREV DEĞİŞİKLİĞİ İDDİASI: 7 İSİM KONUŞULUYOR

KÖPRÜLER VE OTOYOLLARDA KRİTİK İDDİA! CHP BELGELERİ PAYLAŞTI, TARTIŞMA BAŞLADI

ŞAMPİYONLUK YOLUNDA AĞIR YARA! Galatasaray KONYA’DA 2 GOLLE YIKILDI

AKP İDDİASIYLA GÜNDEME GELDİ! KARŞIYAKA BELEDİYE BAŞKANI’NDAN AÇIKLAMA

Yükleniyor


MSÜ HAVA HARP OKULU’NDA FLAŞ OPERASYON: UYUŞTURUCU İDDİASI GÜNDEMDE

YARIN GÖRÜLECEKTİ AMA GÖRÜLMEDİ: İMAMOĞLU’NUN ‘ÇİRKİN’ DAVASI KAPANDI

KÖPRÜ ÖZELLEŞTİRMESİ SORUSU KRİZE DÖNDÜ: İKİ BAKAN TOPU ERDOĞAN’A ATTI

“ŞİKÂYETİ BEN İNCELEYECEĞİM” ELEŞTİRİLERİNE GÜRLEK’TEN NET AÇIKLAMA

“HATAY’I VERİN” SÖZLERİ KRİZ YARATTI: TEPKİLER PEŞ PEŞE

DEPREMZEDELER AYAĞA KALKTI: TOKİ FİYATLARINA KARŞI 11 İLDEN ORTAK İMZA

ERDOĞAN VE TEKİN’DEN LAİKLİK BİLDİRİSİNE SERT HAMLE: 168 İMZACIYA DAVA AÇILDI

  • Perşembe 14.1 ° / 4.1 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 12.2 ° / 2.5 ° Güneşli
  • Cumartesi 12.6 ° / 2.1 ° Güneşli

Trendyol Süper Lig LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 23 17 2 4 38 55
2.FENERBAHÇE A.Ş. 23 15 0 8 31 53
3.TRABZONSPOR A.Ş. 23 14 3 6 18 48
4.BEŞİKTAŞ A.Ş. 23 12 4 7 15 43
5.GÖZTEPE A.Ş. 23 11 4 8 11 41
6.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 23 10 7 6 14 36
7.SAMSUNSPOR A.Ş. 23 7 6 10 -2 31
8.KOCAELİSPOR 23 8 9 6 -3 30
9.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 23 7 9 7 -10 28
10.CORENDON ALANYASPOR 23 5 7 11 -2 26
11.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 23 5 9 9 -7 24
12.NATURA DÜNYASI GENÇLERBİRLİĞİ 23 6 12 5 -6 23
13.TÜMOSAN KONYASPOR 23 5 10 8 -8 23
14.HESAP.COM ANTALYASPOR 23 6 12 5 -14 23
15.İKAS EYÜPSPOR 23 5 12 6 -16 21
16.KASIMPAŞA A.Ş. 23 4 11 8 -12 20
17.ZECORNER KAYSERİSPOR 23 3 10 10 -25 19
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 23 3 16 4 -22 13