Tarih: 01.04.2022 22:49

POLİSİN EV ARAMASINA AKP'NİN ŞOFÖRÜ DE KATILDI

Facebook Twitter Linked-in

Aramaya, Muratpaşa AKP ilçe başkanının şoförü Nuri M.'de katıldı. Mehmet Biçer, konuya ilişkin savcılığa şikayette bulunarak 'Polis olmayan bir siyasi kişiyi, evime polis görüntüsüyle sokan, polislerin arasına dahil eden, önce eşimden sonra ona destek veren herkesten şikayetçiyim' dedi.

Cumhuriyet'ten Mehmet İnmez'in aktardığına göre; Antalya Muratpaşa'da AKP'den meclis üyesi Ö.B., İzmirli iş insanı Mehmet Biçer ile boşanma kararı aldı. Ö.B., eşinin kendisine zorla senet imzalattığını ve senetleri de evinde sakladığını iddia ederek şikayetçi oldu.

Şikayet sonrası Biçer gözaltına alınırken, polis memuru olduğunu söyleyen 3 kişi evde arama yaptı. Aramaya Muratpaşa AKP ilçe başkanının şoförü Nuri M.'de katıldı. 20 dakika süren arama sonrası polis memurları tutanak tuttu. Aynı mahallede ve apartmanda oturmayan şoför tutanaklara da imza attı.

Mehmet Biçer, aramaya katılan üçüncü kişinin polis olmadığını öğrenince savcılığa giderek şikayetçi oldu. Biçer, 'Polis olmayan bir siyasi kişiyi, evime polis görüntüsüyle sokan, polislerin arasına dahil eden, önce eşimden sonra ona destek veren herkesten şikayetçiyim' dedi.
 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —