Tarih: 03.01.2021 16:55

ÖZDİL’DEN SOYLU’YA YANIT

Facebook Twitter Linked-in

Sözcü yazarı Yılmaz Özdil, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun yılbaşında sınırdaki askerlerle yemek yediği fotoğrafı paylaşarak, “38 yıldır bu memlekette gazetecilik yapıyorum, terörün en saldırgan dönemlerinde sınır karakolları gördüm, Türk askerinin postalını çıkarıp yerde yediğini ilk defa görüyorum” ifadelerini kullanmıştı.

Özdil’in bu sözlerine Soylu’dan hakaret içerikli bir yanıt geldi. Soylu, sosyal medya hesabından o fotoğrafları paylaşarak “Yıllar sonra, üç ay önce üstlendiğimiz Belbuka Üst Bölgesi sadece PKK’nın değil, PKK yardakçıları Yılmaz Özdil ve medya faresinin de psikolojisini bozmuş anlaşılan... Bizim köyde şöyle söylerler; İt ürür kervan yürür!” ifadelerini kullandı.

Ardından da Soylu'Yıllar sonra, üç ay önce üstlendiğimiz Belbuka Üst Bölgesi sadece PKK’nın değil, PKK yardakçıları Yılmaz Özdil ve medya faresinin de psikolojisini bozmuş anlaşılan... Bizim köyde şöyle söylerler; İt ürür kervan yürür!' dedi.
Bu paylaşıma da Özdil'den 'Bizi korumakla görevli içişleri bakanı, bizi hedef göstererek küfretmiş, hoşgeldin 2021 :))' yanıtı geldi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —