OPERASYONDA 4 TUTUKLAMA 

OPERASYONDA 4 TUTUKLAMA 

Hatay’ın İskenderun ilçesinde geçen hafta Yıldırım tepe mahallesinde iki grup arasında yaşanan tartışma ve karşılıklı silahlı çatışma olayına karıştıkları gerekçesiyle gözaltına alınarak adliyeye çıkartılan 7 şüpheliden

Alınan bilgiye göre, yaklaşık bir haftadır farklı günlerde iki grup arasında karşılıklı devam eden olaylarda silahlar kullanılması sonucu, bazı kişiler yaralandı, araç ve mallar da zarar gördü. İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri ise Yıldırım ve Bulut tepe Mahallelerinde gerçekleşen üç ayrı olayla ilgili şüphelilere yönelik yaptığı operasyonlarda silahlı çatışmalara karıştığı iddiasıyla 7 kişiyi gözaltına aldı.

Asayiş ekiplerinin yaptığı operasyonda gözaltına alınanlardan beşi bugün Adliyeye çıkartıldı. Savcılık tarafından incelenen dosya sonucunda yaşı küçük olan M.A ile S.D tutuklandı. Diğer üç şüpheli ise mahkemeye sevk edildi. Gece saatlerine kadar süren mahkeme sonucunda ise H.T ile A.A da tutuklanarak cezaevine gönderildi. Bir kişi ise serbest kaldı.