Tarih: 14.08.2021 23:42

MURAT KAYIŞ’IN ANNESİ SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Facebook Twitter Linked-in

Karayılan Belde Belediyesinin eski başkanlarından Erdal Kayış’ın eşi olan Fatma Kıyış İskenderun’da bir süredir tedavi gördüğü özel bir hastanede dün vefat etmişti.Özçelik İş Sendikası İskenderun Şube Sekreteri ve İskenderun Belediyesi CHP’li Meclis Üyesi Murat Kayış’ı ve ailesini acılı gününde sevenleri yalnız bırakmadı.

Karayılan Mahallesi’nde kılınan cenaze namazının ardından sevenlerinin dua ve gözyaşları arasında toprağa verilen Fatma Kayış’ın cenazesine AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, CHP Milletvekilli Suzan Şahin, CHP İskenderun Belediye Meclis Üyeleri, Eski Bakanlarından Mehmet Dönen, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Çelik-İş sendikası Genel Merkez Mali Sekreteri Bayram Altun, Çelik-İş Sendikası  Eski Genel Başkanı Cengiz Gül, Çelik-İş sendikası İskenderun Şube Başkanı Mehmet Güngör, Adana Şube Başkanı Sedat Aydın, Osmaniye Şube Başkanı Mehmet Gündüz, Şubelerin Yönetim kurulu üyeleri. Eski Belediye Başkanları, İş adamları, spor adamları ve kalabalık sevenleri katıldı.

Çelik-İş Sendikası İskenderun Şube Sekreteri ve CHP Belediye Meclis üyesi Murat Kayış'ın annesi Fatma Kayış Karayılan Mahallesinde gözyaşları arasında toprağa verildi.
 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —