Tarih: 02.09.2021 15:32

MÜBARİZ MANSİMOV İLK KEZ KONUŞTU... BOMBA MEHMET AĞAR VE FETHULLAH GÜLEN İDDİALARI

Facebook Twitter Linked-in

Mübariz Mansimov 'FETÖ'ye bilerek ve isteyerek yardım' suçundan verilen 5 yıl hapis cezası almıştı.Organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in Yalıkavak Marina iddiaları sonrasında, eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar’ın, “Fethullah Gülen’e bir kez değil, devamlı gidiyordu. En az 10 sefer gittiğini ben biliyorum. Benim uçağım yok. Fethullah Gülen’le bağlantım yok. Onun Fethullah Gülen’e yakınlığı biliniyordu”, “Kendisi defalarca oraya gitmiştir herkes bilir, kendisiyle bir kez beraber gittik.

Benim gidiş gelişimden devletin bilgisi vardır” dediği Mübariz Mansimov Gurbanoğlu, suskunluğunu bozdu.Mansimov Gurbanoğlu, 'Fetullah Gülen'e Mehmet Ağar ile beraber ve onun isteği üzerine gittim. Yoksa Ağar da biliyor, orada FETÖ ile kavgamı. Gülen'e hiçbir zaman sempatim olmadı' dedi.
Halk TV’den İsmail Saymaz’a konuşan Mansimov Gurbanoğlu, Mehmet Ağar ile iş insanı Yusuf Uğur ve MHP'li milletvekili Saffet Sancaklı vesilesiyle tanıştığını söyledi. 

'Ağar'a Ulus'taki evini bedelsiz verip kira almadığını; Yalıkavak Marina'daki benzin istasyonunu Ağar'lara armağan edip oğlu Tolga Ağar'ı yönetim kurulu başkanı olarak atadığını; Ağar cezaevindeyken her hafta ziyaret ettiğini hatta cezaevinin yakınına helikopter pisti bile yaptırdığını' iddia eden Mansimov Gurbanoğlu,  “Pensilvanya'ya Ağar'ın isteği üzerine ve kendi uçağıyla gittiklerini” söyledi.
 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —