MHP'Yİ KARIŞTIRAN İSTİFA

MHP Kırıkkale Keskin İlçe Başkanı Zafer Çakmaklı’nın istifa açıklamasında MHP Milletvekili Halil Öztürk’ü hedef almasına MHP Kırıkkale Ülkü Ocakları sert tepki geldi.

GÜNDEM 9.11.2021 13:53:50 0
MHP

MHP Kırıkkale Keskin İlçe Başkanı Zafer Çakmaklı, görevinden istifa etti. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla istifasını duyuran Çakmaklı, MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk'ü hedef aldı.

“DANIŞMAN VE YALAKALARINE NE SÖYLEDİYSEM AYNISINI İFADE ETMEK İSTİYORUM”

Halil Öztürk'le son zamanlarda görüş ayrılığına düştüklerini ifade eden Çakmaklı, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

2017'yılında Sn. Genel Başkanımız Devlet Bahçeli beyin takdirleriyle MHP Keskin İlçe Başkanı olarak görev aldım o günden bu güne elimden geldiği kadar teşkilatıma, davama hizmet ettim.

Lakin son zamanlarda milletvekilimiz Halil Öztürk'le görüş ayrılığına, memleket ayrılığa düştük. O, siyasi gelecek kaygısına düştü, ben ise, teşkilat çıkar ve menfaatlerinin kaygısına düştüm.

Lakin bu kutuplaşmanın partime teşkilatıma ve canımdan çok sevdiğim dava arkadaşlarıma, teşkilat başkanlarıma zarar vermemesi adına Milliyetçi Hareket Partisi Keskin İlçe Başkanlığı görevinden istifa ediyorum.

Halil Öztürk, Sulakyurtlu ben Keskinliyim. Halil Öztürk partili, ben ülkücüyüm. Dün Halil Öztürk'ün yüzüne, danışmanlarına ve yalakalarına ne söylediysem yine aynısını ifade etmek istiyorum.

Bizde teşkilat esastır. Bir zafer gider, bin zafer gelir. Teşkilatımın çıkar ve menfaatleri şahsi çıkar ve menfaatlerimizin üzerindedir. Değerli dava arkadaşlarım, ülküdaşlarım haklarınızı helal edin benim varsa da helal olsun selam saygı ve hürmetlerimle.

HİZMETLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİZ”
MHP Kırıkkale İl Başkanı Erdal Baloğlu ise Çakmaklı’nın istifasının ardından sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Keskin İlçe Başkanımız Sayın Zafer Çakmaklı beyefendiye partimize ve davamıza bugüne kadar yapmış olduğu hizmetlerden ötürü teşkilatımız adına teşekkür eder, bundan sonraki hayatında başarılar dilerim” ifadelerini kullandı.


Kırıkkale Ülkü Ocakları Başkanı Tuner Alp Tekin (solda) ve MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk

“HALİL ÖZTÜRK ÜLKÜCÜLERİN ABİSİ KONUMUNDA”

Çakmaklı'nın istifa açıklamasında MHP Milletvekili Halil Öztürk'ü hedef almasını Kırıkkale Ülkü Ocakları Başkanı Tuner Alp Tekin sert tepki gösterdi. Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Çakmaklı’nın MHP'nin doktirinlerine uygun olmayan şekilde istifa ettiğini belirten Tekin, şu notu paylaştı:

MHP Keskin İlçe Başkanı Zafer Çakmaklı, Ülkücülükten ve Milliyetçi Hareket Partisi'nin doktrinlerinden bihaber olarak istifa etmiş, istifasını sosyal medyadan duyurmuş, haddi olmadan Ülkücülüğü ağzına alıp Kırıkkale’nin Ankara’da ki uçbeyi, bütün ülkücülerin abisi Av. Halil Öztürk ‘ü abdest almadan istifa metninde anmıştır.

Partimizi bu şekilde sosyal medyada gündeme getirmesini bir kenara bırakarak Sayın Milletvekilimizi partili kendisini de ülkücü gören bu şahsiyetin içinde bulunduğu gaflet, dalalet ve hıyanetten uyandırmak biz ülkücülerin ve Ülkü Ocaklarının vazifesidir.

Ülkü Ocakları’na bir gün yolu düşmemiş, MHP’yi Kırıkkale’de en güçlü olduğu Keskin’de yapılan her seçimde 3. sıraya düşürmüş, ülkücülük namına bir fidan dahi dikmemiş, MHP adına bir adım dahi atmamış bu şahsiyetin ne ülkücülükle ne de MHP’lilikle bir ilgisinin olmadığı istifa şekliyle ortaya ayan beyan dökülmüştür.

Parti Disiplin Kurullarımızın devreye girerek bu şahsi ihraç edeceğinden hiçbir şüphe duymadan, ülkücülüğü ve Milletvekilimizi sosyal medyada rencide etmeye çalışan bu gafil ve bunun gibiler bilmelidir ki ülkücüler, Halil Öztürk’ün yanında, Halil Öztürk de ülkücülerin abisi konumundadır.

Bu tür tartışmaların sosyal medya gibi kirlenmiş, trollenmiş, klavye delikanlılarının meskeni haline gelmiş mecrada yapılması şovmenlikten, artistlikten öte bir durum değildir. Bu ve bundan sonra bu tür davranışların içerisinde yer alan ve almayı düşünen kişilere Ülkü Ocaklarının varlığını hatırlatmak boyun borcumuzdur.

Anahtar Kelimeler:
  • BIST 100

    10565,74%-0,59
  • DOLAR

    42,17% -0,01
  • EURO

    49,02% -0,28
  • GRAM ALTIN

    5558,99% -1,71
  • Ç. ALTIN

    9196,59% -3,17

46 ÇOCUĞA İSTİSMARLA GÜNDEME GELMİŞTİ: ENSAR VAKFI'NDAN "OKULLARDA DİN EĞİTİMİ" PROGRAMI

HATİMOĞULLARI: “DEVLETİN ALEVİ’Sİ YAPAMAYACAKSINIZ – BİZİ BİÇİMLENDİREMEZSİNİZ!

“İBB İDDİANAMESİ: ‘ORMAN KANUNU’NA MUHALEFET’LE YARGILIYORLAR, AYNI SUÇU AKP’Lİ BELEDİYELER İŞLEYİNCE SES ÇIKMADI!”

GECE YARISI ZAMMI: AKARYAKIT FİYATLARI BİR KEZ DAHA DEĞİŞTİ

TELE 2 HABER, KAYYUMUN YAYINA SON VERDİĞİ SAATTE ALKIŞLARLA YAYINA BAŞLADI

ERGÜNEŞ FIRTINASI: SEÇİLEMEYEN HSK ÜYESİ, JET HIZLA AKP İLÇE BAŞKANI!

'İSTANBUL İDDİANAMESİ' İNTERNET SİTESİ VE X HESABI ERİŞİME ENGELLENDİ

KIBRIS İÇİN TARİHİ DİPLOMASİ: ALMANYA DEVREYE GİRİYOR

EV SAHİBİ OLMA UMUDU: SOSYAL KONUTTA BAŞVURULAR YAĞIYOR

HATAY’DA YİNE SEL: “HİZMET GELECEK” DENİLDİ, ALTYAPI HÂLÂ YOK

İMAMOĞLU'NUN SOSYAL MEDYA HESABINA İKİNCİ DEFA ERİŞİM ENGELİ GETİRİLDİ

ARINÇ CEZAEVİNDE: “DEMİRTAŞ VE KAVALA BU ÜLKENİN YENİDEN KUCAKLAŞMASINI İSTİYOR”

CHP’Lİ ÜNSAL: KADIN BAŞKAN OLARAK  ZORBALARA İZİN VERMEYECEĞİM!

“ANKARA’DA ELÇİLİK KRİZİ: ESAD ÖDEMEMİŞ, ŞARA ÇÖZÜM ARIYOR!”

“MERKEZ BANKASI ANKETİNDE ALARM: YIL SONU ENFLASYON BEKLENTİSİ YENİDEN YÜKSELDİ!”

“ANKARA’DA YÜREK YAKAN TÖREN: 20 ASKER SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI”

HATAY’DA STRATEJİK HAMLE: HBB MECLİSİ BORÇLANMAYI AÇTI, BEDESTEN’İ KİRAYA VERDİ!

SAVCILIK AÇIKLADI: DÖRT ŞİRKETE DAHA KAYYUM ATANDI

MENZİL’DE SİYASİ FAY HATTI: ERDOĞAN–ARINÇ REKABETİ DERİNLEŞİYOR!

ROJİN’İN ÖLÜMÜNDE SARSICI İDDİA: ATLETİNDE BAŞKA BİR KADININ KANI!

ORTAKÖY’DE ZEHİR ZİNCİRİ: İKİ ÇOCUĞUN ARDINDAN ANNE DE HAYATA TUTUNAMADI!

32 MİLYARLIK AKIŞ DEŞİFRE EDİLDİ: DEV PLATFORM TMSF DENETİMİNDE!

ÖZEL’İN GİZLİ TANIK ÇIKIŞI YARGIYI HAREKETLENDİRDİ: BAŞSAVCILIK YALANLADI!

ERHÜRMAN ANKARA’DA KONUŞTU: RUM TARAFI BİZİ YOK SAYDIKÇA KRİZ DERİNLEŞİR!

TÜRK YANGIN UÇAĞI HIRVATİSTAN’DA DÜŞTÜ: BAKIM İÇİN GİTTİ, KARA HABERLE DÖNDÜ!

DİLOVASI’NDA ÖLEN KADINLARIN ÇALIŞTIĞI FABRİKANIN PATRONU TANIDIK ÇIKTI!

SİLİVRİ’DE KAOS: İBB DAVASI ADALET SİSTEMİNİ TIKADI!

İSTANBUL YİNE SALLANDI! MERKEZ ÜSSÜ SİLİVRİ!

MHP’Lİ BAŞKANDAN SKANDAL HAREKET! KAN PARASINI BELEDİYE BÜTÇESİNDEN KARŞILAMIŞ!

AZİZ İHSAN AKTAŞ CİNSEL TACİZDEN SABIKALI ÇIKTI

Yükleniyor


HATİMOĞULLARI: “DEVLETİN ALEVİ’Sİ YAPAMAYACAKSINIZ – BİZİ BİÇİMLENDİREMEZSİNİZ!

“İBB İDDİANAMESİ: ‘ORMAN KANUNU’NA MUHALEFET’LE YARGILIYORLAR, AYNI SUÇU AKP’Lİ BELEDİYELER İŞLEYİNCE SES ÇIKMADI!”

TELE 2 HABER, KAYYUMUN YAYINA SON VERDİĞİ SAATTE ALKIŞLARLA YAYINA BAŞLADI

ERGÜNEŞ FIRTINASI: SEÇİLEMEYEN HSK ÜYESİ, JET HIZLA AKP İLÇE BAŞKANI!

'İSTANBUL İDDİANAMESİ' İNTERNET SİTESİ VE X HESABI ERİŞİME ENGELLENDİ

KIBRIS İÇİN TARİHİ DİPLOMASİ: ALMANYA DEVREYE GİRİYOR

EV SAHİBİ OLMA UMUDU: SOSYAL KONUTTA BAŞVURULAR YAĞIYOR

  • Pazar 17.3 ° / 8 ° false
  • Pazartesi 18.3 ° / 8 ° Güneşli
  • Salı 20.1 ° / 8.6 ° Güneşli

Trendyol Süper Lig LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 12 9 1 2 19 29
2.FENERBAHÇE A.Ş. 12 8 0 4 15 28
3.TRABZONSPOR A.Ş. 12 7 1 4 10 25
4.SAMSUNSPOR A.Ş. 12 6 1 5 7 23
5.GÖZTEPE A.Ş. 12 6 2 4 9 22
6.BEŞİKTAŞ A.Ş. 12 6 4 2 5 20
7.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 12 5 3 4 -3 19
8.CORENDON ALANYASPOR 12 3 3 6 0 15
9.TÜMOSAN KONYASPOR 12 4 6 2 -2 14
10.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 12 3 4 5 -2 14
11.KOCAELİSPOR 12 4 6 2 -4 14
12.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 12 3 5 4 2 13
13.HESAP.COM ANTALYASPOR 12 4 7 1 -10 13
14.GENÇLERBİRLİĞİ 12 3 7 2 -5 11
15.KASIMPAŞA A.Ş. 12 2 6 4 -6 10
16.ZECORNER KAYSERİSPOR 12 1 5 6 -15 9
17.İKAS EYÜPSPOR 12 2 8 2 -9 8
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 12 2 9 1 -11 7