MHP'Lİ MECLİS ÜYESİ AKP'Lİ BELEDİYENİN ZABITASINA SALDIRDI, KÜFÜR VE TEHDİTLER YAĞDIRDI

MHP

Bursa Osmangazi'de MHP'li Meclis Üyesi Bülent Erden aracını minibüs durağını park etti. Zabıta aracın çekilmesini istedi. MHP'li Erden küfürler, hakaret ve tehditler savurdu. Erden'in yanında bulunanlar AKP'li beledi

Haberalmedya'dan Pelin Çırpan'ın haberine göre; Olay 5 Ocak 2022'de Bursa Osmangazi'de gerçekleşti. MHP’li Mudanya Meclis üyesi Bülent Erden aracını minibüsçülerin durağına park etti.
AKP'li Osmangazi Belediyesi'nin zabıtaları aracın minibüs durağından kaldırmasını istedi. Aracını duraktan çekmek istemeyen MHP'li Erden hakaretlerde bulundu. Erden ve yanındaki şahıslar zabıtaya saldırıda bulundu. Erden'in yanındaki bir şahıs zabıta F.C.'ye kafa attı.

Erden ise tehditlerine devam etti, zabıta F.C.’ye “Yazdığın son ceza olacak. Sen bana başka yerde teşekkür edeceksin. Yaz tutanağı.” ifadelerini kullandı.Zabıta memuru F.C., Erden ve yanındakilerden şikayetçi olacağını söyledi. Erden ise, F.C.'yi MHP İl Başkanı ile konuşturmak istedi. F.C. ise bu talebi geri çevirdi.F.C.'ye çevredekiler, 'Polis onu almaz' derken F.C. de, 'Milletvekili mi sanki?, Dağ başı mı burası?, Gangıster misin?' ifadelerini kullandı.