KILIÇDAROĞLU ŞEHİT UZMAN ÇAVUŞUN CENAZE TÖRENİNE KATILDI
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Tunceli’de şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş Yılmaz Güneş için, Ahmet Hamdi Akseki Camii’nde düzenlenen cenaze törenine katıldı.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Tunceli’de şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş Yılmaz Güneş için, Ahmet Hamdi Akseki Camii’nde düzenlenen cenaze törenine katıldı.
Kılıçdaroğlu CHP Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç'la birlikte katıldığı cenaze töreninde şehidin yakınlarına ve ailesine başsağlığı diledi.
Tunceli Jandarma Arama Kurtarma Timi'nde görevli Uzman Çavuş Yılmaz Güneş, Munzur Çayı'nda 17 Mart'ta, operasyon öncesi tatbikat sırasında botun alabora olması sonucu dengesini kaybederek suya düşmüştü. Şehit Güneş'in cansız bedeni dün bulunmuştu.

İkindi namazı sonrası kılınan cenaze namazında, protokol üyeleri maske takıp, sosyal mesafe kuralına uyarak saf tuttu. Cenaze namazın ardından şehit Güneş'in Türk bayrağına sarılı tabutu, askerlerin omuzlarında cenaze aracına götürüldü. Bu sırada eşinin askeri üniformasını giyerek törene katılan Gülnur Güneş, tabuta dokunarak asker selamı verdi. Acılı eşi, koluna giren yakınları teselli etti.
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da baba Emin Güneş'e başsağlığı diledi. Baba Güneş, 'Türk askeri var olsun, 44 gün hizmet edildi, karış karış oğlumun cenazesi arandı. O mücadelenin sonunda sizlerin yardımıyla bir an önce bulundu. Allah razı olsun' dedi. Bakan Soylu ise, 'Sizler de büyük sabır gösterdiniz. Allah sizlerden de razı olsun. Allah bizi ona mahcup etmesin. Başınız sağ olsun' diye konuştu. Güneş'in cenazesi daha sonra Cebeci Şehitliğinde toprağa verildi.
Öte yandan, Uzman Çavuş Güneş'in 2008 yılında Şırnak’ta teröristlerle girdiği çatışmada, daha sonra ise FETÖ'nün 15 Temmuz'daki darbe girişimi sırasında çatıştığı ve yaralandığı, bu nedenle 3 ay Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde (GATA) tedavi gördüğü öğrenildi. Güneş'in Elazığ depreminde de enkazdan 16 kişiyi çıkaran ekipte yer aldığı öğrenildi.
-
BIST 100
16088,00%-1,23
-
DOLAR
44,16% 0,22
-
EURO
50,49% -0,78
-
GRAM ALTIN
7134,90% -0,98
-
Ç. ALTIN
11685,77% -0,65
TÜRKİYE’YE YÖNELEN FÜZELER FARKLI PATERN GÖSTERDİ
ÖĞRENCİLER İÇİN TATİL ZAMANI: OKULLARDA İKİNCİ ARA TATİL BAŞLADI
TARİHİN HOCASI İLBER ORTAYLI HAYATINI KAYBETTİ
TCMB ANKETİ EKONOMİNİN YÖNÜNÜ GÖSTERDİ: ENFLASYON ARTIYOR, DOLAR YÜKSEK KALACAK
İSTİKLAL MARŞI’NI ARAPÇA OKUTTULAR: KARAMAN’DAKİ TÖREN TARTIŞMA YARATTI
“İŞTE BENİM STİLİM” YARIŞMACISI AYŞEGÜL ERASLAN EVİNDE ÖLÜ BULUNDU
TOKAT NİKSAR’DA KORKUTAN DEPREM: 5.5 İLE SALLANDIK, EĞİTİME ARA VERİLDİ!
ABD’DE HALKBANK DAVASI DURDURULDU: ADALET BAKANI GÜRLEK’TEN AÇIKLAMA
DİPLOMA İPTALİ DÜNYAYA TAŞINDI: AVRUPA’DAN İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İÇİN İNCELEME
ROJİN KABAİŞ’İN BABASINA ÖLÜM TEHDİDİ: SAVCILIK SORUŞTURMA BAŞLATTI
PYD KURUCUSU SALİH MÜSLİM ÖLDÜ! ERBİL’DE TEDAVİ GÖRDÜĞÜ HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ
SAVCILIK, İMAMOĞLU’NUN PAYLAŞIMLARININ YAPILDIĞI HESABA SORUŞTURMA AÇTI
SAVAŞ DOĞALGAZI VURDU: NİSAN AYINDA ZAM KAPIDA!
ABD-İSRAİL GERİLİMİ SÜRERKEN HAMANEY’E SALDIRI GİRİŞİMİ
JANDARMA MÜDAHALESİ, TARTIŞMALI KİMLİK KONTROLÜ: İBB DAVASINDA GERİLİM TAVAN YAPTI!
TAHRAN’IN ÜZERİNE "ÖLÜM" YAĞIYOR: PETROL RAFİNERİLERİ VURULDU, ŞEHRE ASİT İNDİ!
Yükleniyor
GÖKÇEK’TEN TARTIŞMA YARATAN AÇIKLAMA: “BU DÖNEMİN CİHADI CHP İLE BOĞUŞMAK”
TÜRKİYE’YE YÖNELEN FÜZELER FARKLI PATERN GÖSTERDİ
TARİHİN HOCASI İLBER ORTAYLI HAYATINI KAYBETTİ
SON ANKETTE DİKKAT ÇEKEN TABLO: ERDOĞAN ÜÇ SENARYODA DA KAYBEDİYOR
İSTİKLAL MARŞI’NI ARAPÇA OKUTTULAR: KARAMAN’DAKİ TÖREN TARTIŞMA YARATTI
“İŞTE BENİM STİLİM” YARIŞMACISI AYŞEGÜL ERASLAN EVİNDE ÖLÜ BULUNDU
- Cumartesi 15.7 ° / 5.4 ° Orta kuvvetli yağmurlu
- Pazar 14.5 ° / 9.4 ° Orta kuvvetli yağmurlu
- Pazartesi 13.5 ° / 6.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu


