Tarih: 05.01.2022 10:37

KILIÇDAROĞLU'NDAN ERDOĞAN'A SERT TEPKİ: BU MİLLET BUNLARI YEMEZ!

Facebook Twitter Linked-in

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'a bugünkü açıklamaları üzerinden sert tepki gösterdi. Kılıçdaroğlu, Erdoğan'ın 'Utanmadan sıkılmadan sokaklara döküleceklermiş, siz 15 Temmuz'u görmediniz mi?' sözlerine karşılık olarak, 'Ey Saraydaki Şahıs, oy oranlarını gördükçe dilinin söylediğini kulakların duymaz oldu. Bugün resmen iç savaş naraları atmaya başladın. Bu millet bunları yemez! Bu millet sen ve sülalen saraylarda yaşayasınız diye sokaklarda kan dökmeyecek' yanıtını verdi.

Kılıçdaroğlu, paylaşımın devamında gelecek seçimleri Millet İttifakı'nın kazanacağını vurguladı. Seçim galibiyetinden sonra, Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nın öğrencilerin hizmetine verilmeden önce 3 ay boyunca vatandaşların ziiyaretine açılacağını söyleyen Kılıçdaroğlu, .Erdoğan'a 'Çoluk çocuk, anne baba, herkes senin nasıl bir şaşaa içinde yaşadığını görecek' dedi.

Kılıçdaroğlu'nun paylaşımları şu şekilde:

Ey Saraydaki Şahıs, oy oranlarını gördükçe dilinin söylediğini kulakların duymaz oldu. Bugün resmen iç savaş naraları atmaya başladın. Bu millet bunları yemez! Bu millet sen ve sülalen saraylarda yaşayasınız diye sokaklarda kan dökmeyecek.

— Kemal Kılıçdaroğlu (@kilicdarogluk) January 4, 2022




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —