Tarih: 02.09.2020 22:26

KARAMOLLAOĞLU'NDAN EROĞAN'IN GİRESUN MİTİNGİNE TEPKİ

Facebook Twitter Linked-in

Saadet Partisi Eğitim Merkezi'nde düzenlediği basın toplantısında konuşan Karamollaoğlu koronavirüs salgınındaki vaka artışına dikkat çekerek, vatandaşlarda 'maske taksan ne olacak takmasan ne olacak' algısı yaratıldığını savundu.
Karamollaoğlu şöyle konuştu:
'Koronavirüs salgının durumu ortada. 3 temel kaide var, maske, mesafe, temizlik. Ama bu temel kurallara yeri geldiği zaman Cumhurbaşkanın bile dikkate almadığına şahit oluyoruz. Giresun’a gidiyorsunuz, 'Giresun’da böyle bir miting tertip edilmedi’ diyorsunuz. Bu kadar öngörüsüz olduğunuz kanaatinde değiliz ama bir miting olacakmış gibi hazırlık yapıldı. 'Buraya millet geliyor getir biraz çay dağıtalım' mı denildi? Demek ki önceden hazırlandı. Hazırlıklı olarak geliyorsunuz, millete de çay dağıtıyorsunuz. Sonra da 'Kendiliğinden oldu' diyorsunuz. Siz bunu bir miting meydanında yaparsanız millet gelir, vebalde sizim omuzlarınıza yüklenir.
Bu bir şeyi gösteriyor millet nezdinde; bir, rakamlar gizlendiği için iki Cumhurbaşkanı ve devlet yetkilileri bu meselelerde umursamaz olduğu için millete maske taksan ne olacak takmasan ne olacak havası millete aşılanıyor.  Bu bir sorumsuzluktur.'

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —