Tarih: 08.01.2022 14:46

KALDIĞIMIZ YERDEN MÜCADELEYE DEVAM...

Facebook Twitter Linked-in

EMEK VE ALIN TERİNDEN BAŞKA HİÇBİR SERMAYESİ OLMAYAN KIYMETLİ DOSTLARIM. 

15 Aralık tarihinde delege seçim sürecini tamamlamış bulunduğumuz sendikamızda kongre süreci hepinizin malumu üzere başlamış bulunmaktadır. 

Emek mücadelesi yapan bir kardeşiniz olarak delege seçimleri geride kalmıştır. Bu bayrak yarışını önde bitiren az bir fark İle  Mehmet Güngör  olmuştur. Haklarımız, geleceğimiz ve sendikamız için hep birlikte her sonuca saygı duymamız gerekmektedir

Mevcut da ülkemizin ekonomik olarak geçtiği süreçten dolayı millet olarak GEÇİM derdine düşmüş bulunmaktayız. Geçim derdimizin de tek çaresi daha fazla saflarımızı sıklaştırıp birlik ve beraberliğimizden ödün vermeden, kimseyi ötekileştirmeden ÖZÇELİK İŞ VE HAK İŞ sevdamızdan vazgeçmeden birliğimizi temin etmekten geçmektedir.

EMEK EN YÜCE DEĞER diyerek çıktığımız bu kutlu yolda. 16 Ocak tarihinde yapılacak olan 9. Olağan şube kongresinde seçilecek olan Başkan ve yönetim kuruluna tüm çalışanlar olarak tam destek verip tek doğru da buluşup eksik ve yarım kalan tüm haklarımızı alma mücadelesine eğilmemiz gerekmektedir. 

DÜN olduğu gibi BUGÜN de ÖZÇELİK-İŞ ve HAK-İŞ sevdalısı olmaya, Genel Merkezi ve Şubesi ile birlikte bir bütün olup kaldığımız yerden emek mücadelemize devam edeceğiz. 

YAŞASIN İŞÇİLERİN BİRLİĞİ,

YAŞASIN EMEK MÜCADELEMİZ, YAŞASIN HAK-İŞ,

YAŞASIN ÖZÇELİK İŞ…




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —