İYİ PARTİLİ KORAY AYDIN'DAN ERDOĞAN'A SERT TEPKİ 

İYİ PARTİLİ KORAY AYDIN

İYİ Parti Teşkilat Başkanı Koray Aydın, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan'ın Trabzon'da katıldığı açılış töreninde bir çocuğa CHP lideri Kılıçdaroğlu'na hakaret ettirilmesine sert tepki gösterdi.

Aydın, '20 yıldır Trabzon'a söz verdikleri demiryolunu, lojistik merkezi, yatırım adasını, 2.pisti ve Bakan olarak projesini hazırlattığım güney çevre yolunu yapıp açamayanlar, masum bir çocuğu siyasetlerine alet edip; rezaletin son perdesini açtılar' ifadelerini kullandı.

İYİ Parti Teşkilat Başkanı Koray Aydın, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Trabzon'da katıldığı açılış töreninde bir çocuğa CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na hakaret ettirilmesine tepki gösterdi. Aydın, 'Rezalette son perde' ifadelerini kullandığı paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

20 yıldır Trabzon'a söz verdikleri demiryolunu, lojistik merkezi, yatırım adasını, 2.pisti ve Bakan olarak projesini hazırlattığım güney çevre yolunu yapıp açamayanlar, masum bir çocuğu siyasetlerine alet edip; rezaletin son perdesini açtılar.