İMAMOĞLU'NA TROLL KUMPASI
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, Mersinli limon üreticilerinin kendisine ulaştığını ve limonlarının ellerinde kaldığını belirtmişti.
İmamoğlu, Mersinli üreticileri mağdur etmemek adına 100 ton limon sipariş ettiklerini ve bu limonları İstanbul'daki ihtiyaç sahiplerine ücretsiz olarak dağıtacaklarını duyurdu.Sosyal medyada, Cumhuriyet gazetesi Ege Bölge Temsilcisi Tuncay Mollaveisoğlu, limon konusu ile ilgili dikkat çeken bir video paylaştı. Söz konusu videoda, çiftçi ile konuşan kameramanın, demeç aldığı çiftçiye ‘Ekrem İmamoğlu limonları bizden değil, Tarsus’taki yandaş stokçulardan’ şeklinde sözler sarf ettirdiği görülüyor.
'AJANS MUHABİRİ SANIRIM'
Video hakkında açıklamada bulunan Mollaveisoğlu, videonun kendisine sektör içinden geldiğini belirterek, 'Sorularınıza yanıtlarım; sektörün içinde dönmeye başlayan bir paylaşım bu. Bana oradan geldi. Kanal hangisi bilmiyorum. Röportajın başı da var ama kestim mecburen. Ajans muhabiri sanırım. İBB araştırmalı' dedi.
NE OLMUŞTU?
İhracat yasağı sebebiyle Mersinli çiftçinin dalda kalan mahsulüne İBB olrak alacağını açıklamıştı. Mersin Büyükşehir Belediyesi ile ortak yürütülen çalışmada 100 ton limon İstanbul'a ulaştırıldı. İBB Başkanı İmamoğlu, 'Bu süreçte hem üreticileri destekliyoruz hem de bağışıklık sistemini güçlendirdiği için bilim insanları tarafından tavsiye edilen limonu İstanbul’daki ihtiyaç sahiplerine ücretsiz dağıtıyoruz' demişti.
-
BIST 100
17946,70%0,33
-
DOLAR
47,84% 0,10
-
EURO
55,38% 0,31
-
GRAM ALTIN
6736,33% 0,68
-
Ç. ALTIN
10756,50% 0,30
İlgili Haberler
SERKAN TOPAL GÖZALTINA ALINDI
ERDOĞAN İMZALADI: ATAMA VE GÖREVDEN ALMA KARARLARI RESMİ GAZETE’DE
KURTULMUŞ ÇERÇEVE YASAYI ANLATTI: “BU YASANIN İÇERİSİNDE ÜÇ TANE SİGORTA VARDIR”
AKP’DE KURULUŞ YIL DÖNÜMÜNDE YENİ TRANSFERLER...
121 YIL SONRA BİR İLK: AVRUPA’DA GÖKYÜZÜ KARARDI
ÇERÇEVE YASA ERDOĞAN’IN ONAYINA SUNULDU
80 MADENCİNİN GÖZALTINA ALINMASININ ARDINDAN ANKARA’DA 15 GÜNLÜK YASAK
ÇERÇEVE YASA TBMM GENEL KURULU’NDA KABUL EDİLDİ
Yükleniyor
ERDOĞAN İMZALADI: ATAMA VE GÖREVDEN ALMA KARARLARI RESMİ GAZETE’DE
KURTULMUŞ ÇERÇEVE YASAYI ANLATTI: “BU YASANIN İÇERİSİNDE ÜÇ TANE SİGORTA VARDIR”
SÜLEYMANCILARIN LİDERİ ALİHAN KURİŞ TUTUKLANDI
7 GENERAL, 18 ALBAY TERFİ ETTİ: KARAR RESMİ GAZETE’DE YAYIMLANDI
GÜL, AK PARTİ’NİN KURULUŞUNDAN İLK İKTİDAR YILLARINA KADAR SÜRECİ ANLATTI
TBMM’DE CHP-YENİ PARTİ DENGESİ: ÖZEL’İN MAKAM ODASI YENİ PARTİ’DE
ERDOĞAN: “TERÖRÜN BİTMESİYLE TÜRKİYE ÜZERİNE HESAP YAPANLAR ÜZÜLÜR, VARSIN ÜZÜLSÜNLER”
- Pazar 33.8 ° / 22.3 ° Güneşli
- Pazartesi 32.1 ° / 22.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
- Salı 32.6 ° / 21.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı




