Tarih: 09.03.2022 16:29

ERDOĞAN, TBMM GRUP TOPLANTISI'NDA AÇIKLAMALARDA BULUNDU.

Facebook Twitter Linked-in

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM Grup Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu. AKP'li vekillere seçime ilişkin uyarıda bulunan Erdoğan, 'Seçime 15 ay gibi kısa süre kaldığını düşünerek her anımızı çalışmalarımızı çok iyi değerlendirmeliyiz. Partimizi sandıktaki 16. zaferine hep birlikte hazırlayıp, hep birlikte taşıyacağız' dedi.
Ayrıca Erdoğan Rusya'ya yaptırım kapsamında Almanya'da bir orkestra şefinin görevden alınmasına da tepki göstererek şu ifadeleri kullandı:
'Rus halkına, sanatçılarına, edebiyatına yönelik cadı avını andıran uygulamaları kabul etmiyoruz. Hale bak, Almanya'da filarmoni orkestrası şefi, Putin'in arkadaşı diye görevine son veriyorlar, böyle saçmalık olur mu? Dostoyevski'nin eserlerine yasak getiriliyor. Böyle saçmalık olur mu? Tarihte Bağdat'taki kütüphaneleri yakıp yıkan Hülagü'den ne farkı var. Aynı bunlar. Ne yazık ki bu asrın artık bu zamanında bunları görmek gerçekten biz siyasetçileri kahrediyor. Ağızlarını her açtıklarında insan hak ve hürriyetlerinden bahsedenler sınıfta kalırken milletimiz insanlık sınavını bir kez daha başarıyla vermiştir.'




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —