Tarih: 21.05.2021 09:35

ERDOĞAN'IN 'YAKALADIK' DEDİĞİ FETÖ'NÜN ÜST DÜZEY İSMİ BELLİ OLDU

Facebook Twitter Linked-in

Cumhurbaşkanı Erdoğan, FETÖ terör örgütüne dair yaşanan yeni gelişmeyi dün akşam, 'FETÖ'den önemli bir ismi de yakaladık. Şu anda elimizde. Hesaba çektik. Yakında açıklayacağız' sözleriyle açıklamıştı.
O üst düzey FETÖ'cünün kimliği belli oldu. Samanyolu TV spikeri Kemal Gülen’in kardeşi Selahattin Gülen olduğu öğrenildi.

MİT'in Kenya'dan Gülen'i başarılı bir operasyonla Türkiye'ye getirdiği belirtildi. MİT Selahattin Gülen operasyonunu 3 Mayıs'ta gerçekleştirdi.Selahattin Gülen FETÖ elebaşı Fethullah Gülen'in de yeğeni oluyor.
ÇÖKMÜŞTÜ
FETÖ elebaşı Fethullah Gülen’in bayramda çekilen videosu yayınlanmıştı. Gülen’in 14 Mayıs’ta yayınlanan son videosunda, yürümekte ve konuşmakta zorlandığı görüldü.Önceki videosu 27 Şubat’ta yayınlanan Gülen, bu videoda daha sağlıklı görülüyordu. Son videosunda ise Gülen’in hastalıktan etkilenmiş olduğu dikkat çekti. 

FETÖ elebaşı Fethullah Gülen’in koronavirüse yakalandığı ve ciddi sağlık sorunları nedeniyle örgütte sorunlar yaşandığı gündeme gelmişti. Gülen’i, 2020’de de yaklaşık 6 ay süre video yayınlaması dikkat çekmişti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —