Tarih: 27.03.2022 22:27

ERDOĞAN'IN MANDA YOĞURTLU, MEDİNE HURMALI 'ŞİFA' YİYECEĞİNE CHP'DEN TEPKİ 

Facebook Twitter Linked-in

Tokat'ta çiftçilerle bir araya gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan, bir soru üzerine vatandaşlara, ''Ben şunu yapıyorum, her akşam yatarken manda yoğurdu. Manda yoğurdu hakikaten kalitedir, çok iyidir. Onun içine şöyle Medine hurması doğrarım, 3 tane veya 5 tane. Ona biraz çay kaşığı kestane balı ve yulaf ezmesi atarım. Bu dörtlüyü karıştırarak yer yatarım, şifa. Eskişehir'de bizde olan belediyelerden biri, o sürekli bakraç içinde manda yoğurdumu gönderir. Bir de Ankara Mamak belediye başkanımız bakraç içinde temin ediyor.' tavsiyesinde bulundu. 

CHP Genel Başkan Başdanışmanı ve Milletvekili Tuncay Özkan, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Her gece yer, yatarım” dediği tarifin maliyetinin 405 lira olduğunu belirtti.
Özkan Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, “Yiyecek ekmek almak için uzun kuyruklarda bekleyen halka Erdoğan'ın gecelik şifa tavsiyelerinin fiyatı 405 TL! Parayı nereden bulacaklarını söylersen şifa olur belki!”ifadesini kullandı. 

Yiyecek ekmek almak için uzun kuyruklarda bekleyen halka Erdoğan'ın gecelik şifa tavsiyelerinin fiyatı 405 TL! Parayı nereden bulacaklarını söylersen şifa olur belki! pic.twitter.com/M1XEW1ANg8

— Tuncay ÖZKAN (@ATuncayOzkan) March 27, 2022


 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —