ERDOĞAN'IN ESKİ BAKANI DA FAHİŞ ELEKTRİK FATURALARINA TEPKİ GÖSTERDİ

ERDOĞAN

Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politikaları Kurulu Üyesi Nihat Zeybekçi, katıldığı bir televizyon programında fahiş elektrik faturalarına tepki gösterdi.

Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politikaları Kurulu Üyesi Nihat Zeybekci, Denizli’de yerel haber platformunda katıldığı bir programda elektrik faturalarındaki artıştan şikayetini dile getirdi.
Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politikaları Kurulu Üyesi Nihat Zeybekci, “Ben kendi şirketimden söyleyeyim; 2021 Ocak ayındaki tükettiğim elektrikle, 2022 Ocak ayında tükettiğim elektrik aynı kilovat olarak. Ama fiyat olarak baktığımız zaman iki katı” diyerek fiyatları yükselen elektrik faturalarına tepki gösterdi.


İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk de 2013-2015 ve 2016-2018 yıllarında Ekonomi Bakanlığı görevinde bulunan Nihat Zeybekci’nin bu konuşmasını sosyal medya hesabından paylaştı.
İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk, kişisel sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında, “Aaaa!!! Ak Partisinin Eski Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi de Elektrik faturalarından, zamlardan şikayetçi!!! Aaa, Aaa noluyor??” ifadelerini kullandı.