ERDOĞAN 'HAMDOLSUN' DEDİ, AKŞENER SERT ÇIKTI

İYİ Parti lideri Meral Akşener grup toplantısında konuştu. Akşener, "Beni en çok vuran, "Hamdolsun gündeme gelmedi" dedikten sonra Sayın Erdoğan'ın yüzündeki gülümsemeydi. Nasıl bir sıkıntıdan çıkmış... Hesap so

GÜNDEM 16.06.2021 14:28:12 0
ERDOĞAN

İYİ Parti lideri Meral Akşener grup toplantısında konuştu. Akşener, 'Beni en çok vuran, 'Hamdolsun gündeme gelmedi' dedikten sonra Sayın Erdoğan'ın yüzündeki gülümsemeydi. Nasıl bir sıkıntıdan çıkmış... Hesap soramadığı gibi bir de hamdolsun çeken şu ezikliğe bir bakar mısınız? Arkadaş, böyle bir yüzsüzlük, ciddiyetsizlik olabilir mi? Yazıklar olsun' dedi.
Akşener'in açıklamalarından satır başları şöyle:
Meclis olarak Uğur Şahin ve Özlem Türeci'nin Nobel'e aday gösterilmesini talep edeceğiz. 
Memleketin her kritik meselesinde yaşadığı savrulmalardan artık bıktık usandık. Biz bıktık ama onları savrulmaktan usanmadı.
Erdoğan, NATO Zirvesi'ne katıldı. Daha düne kadar verip veriştirdiği NATO bir anda değerli oluverdi. Daha pazar akşamına kadar bakanlarından tutun da atanmış bürokratına kadar muhalefetin dostu Biden diyorlardı. Hain Biden diyorlardı. Sonra ne oldu? Pazartesi oldu ve Sayın Erdoğan Amerikan Başkanı için 'Dostum Biden' dedi. İşte size Sayın Erdoğan'ın bipolar dış politika anlayışının son örneği. 
Allah sonumuzu hayretsin.
14 Haziran günü iktidarın besleme medyası bir başlık atmıştı. Erdoğan, aynen şöyle diyordu, 'NATO Zirvesi'nde Biden'a 24 Nisan soykırım iddiasını da soracağız.' Yani arkadaş oraya had bildirmeye gidiyordu. Yani oraya hesap sormaya gidiyordu. Sorabildi mi, soramadı. Soramadığı gibi bir de basın toplantısında 'Hamdolsun 24 Nisan konusu gündeme gelmedi' dedi. Kendisi gündeme getirmesi gerekirken getirmemiş, hamdolsun Biden da getirmemiş. Vay be, halimize bakar mısınız?
Beni en çok vuran, 'Hamdolsun gündeme gelmedi' dedikten sonra Sayın Erdoğan'ın yüzündeki gülümsemeydi. Nasıl bir sıkıntıdan çıkmış... Hesap soramadığı gibi bir de hamdolsun çeken şu ezikliğe bir bakar mısınız? Büyük düşman Biden'dan dostum Biden'a sarılan şu ruh haline bakar mısınız? Arkadaş, böyle bir yüzsüzlük, ciddiyetsizlik olabilir mi? Yazıklar olsun. 
'ORTAKLARINA HAKİM OL'
Sayın Erdoğan, ortaklarını her seferinde ters köşe yapıyorsun. Senden hırslarını alamadıkları için, senden korktukları için, bana ve partime sarıyorlar, lütfen onlara hakim ol kardeşim. İftiralar hakaretler havada uçuşuyor. Hatta kantarın topuzunu kaçırıyorlar, hakaretin yerini küfür alıyor. 
Bu son olayda gördük ki Türkiye, yönetim kriziyle karşı karşıya. Her alanda tüm gerçekliğiyle yaşıyoruz. 
Bütün mesele tercih meselesi. İktidar milletin çıkarlarını mı tercih ediyor yoksa kendi koltuklarını mı tercih ediyor? Sayın Erdoğan ve arkadaşlarının artık milletimize verecek bir şeyi kalmamıştır. 
'AÇLARI SEN DOYUR' TARTIŞMASI
Dün 'kimsesizlerin kimsesiyiz' diyerek iktidara gelenler, bugün milletin yaşadığı zorluklarla dalga geçecek noktaya geldi. Gerçekten ibretlik. 
Sözde milletin adamı, geçen hafta grup toplantısında bizi kastederek 'Aç olanları buyurun siz doyurun' dedi. Bunu bırakın cumhurbaşkanlığı makamına seçilmiş biri insanı, ekonomik durumu iyi olan birinin söylemesi dahi ayıptır günahtır. Lafa gelince ellerinde imanmetre ile imanını ölçenler, komşun açken sen tok yatamazsın bu düsturu ne çabuk unuttunuz. 
Bana dönüp diyor ki 'Açları da sen doyur.' Olur, in oradan. Doyurmayan namerttir.
Bu gaflet dolu sözler aslında birer itiraftır. Sayın Erdoğan aslında 'Benden bir yol olmaz' diyor. 'Ben sefaya öyle bir alıştım ki artık benden fakire, fukaraya, işsize bir fayda dokunmaz' diyor. 'Beni salın, bana dokunmayın' diyor. Dokunacağız arkadaş, öyle yok. 
Sayın Erdoğan sarayda sefa sürmeye devam, o danışmanlar 5'er maaş almaya devam ama esnaf, emekli olanlar AKP ve size verdiği emekleri haram ediyor. 
ASGARİ ÜCRET
Bugün geldiğimiz noktada fark ettiğimiz şey şudur. Türkiye'nin neredeyse yüzde 70'ine yakın çalışanı asgari ücretle çalışıyor. Türkiye asgari ücret cenneti olmuştur. Böyle bir şey yok. 

 

Anahtar Kelimeler:
  • BIST 100

    10275,75%0,46
  • DOLAR

    39,84% 0,15
  • EURO

    46,94% 0,42
  • GRAM ALTIN

    4277,20% 0,43
  • Ç. ALTIN

    6794,97% -0,20

CHP'Lİ KARA’DAN DÖRTYOL’DAKİ YANGINA İLİŞKİN AÇIKLAMA

DÖRTYOL’DA ALEVLER İKİ MAHALLEYE DAYANDI: TAHLİYE ÇAĞRISI YAPILDI

MEZUNİYET TÖRENİNDE DİPLOMASINI YIRTMIŞTI: DORUK DÖRÜCÜ SERBEST BIRAKILDI

CHP KURULTAY DAVASINDA İKİNCİ KEZ "GÖREVSİZLİK" KARARI

NİHAT GENÇ HAYATINI KAYBETTİ

HATAY DÖRTYOL’DA ORMAN YANGINI…

AKP'Lİ ÜYENİN 'TÜRKİYE HUKUK DEVLETİDİR' ÇIKIŞI BELEDİYE MECLİSİNİ GÜLDÜRDÜ

İZMİR'DE SİYASİ DEPREM: TUNÇ SOYER TUTUKLANDI!

MANAVGAT BELEDİYESİ'NE OPERASYON: BELEDİYE BAŞKANI GÖZALTINDA

SİLİVRİ’DE YENİ DOSYA: İMAMOĞLU’NA SAHTECİLİK SUÇLAMASI

BOĞAZİÇİ ÜNİVERSİTESİ MEZUNİYET TÖRENİNDE DİPLOMA YIRTAN GENÇ GÖZALTINA ALINDI

İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ'NE OPERASYON: TUNÇ SOYER DAHİL 119 KİŞİ ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

ENFLASYON ORANI AÇIKLANDI: EMEKLİ VE MEMURUN ZAM ORANI NETLEŞTİ

RİZE'YE GİDERKEN DÜŞEN TEK MOTORLU UÇAĞIN ENKAZINA ULAŞILDI: PİLOT DEMİRCİ YAŞAMINI YİTİRDİ

'DOĞA KATLİAMINA YASAL KILIF' ŞEKLİNDE TEPKİLERE NEDEN OLAN İKLİM KANUNU TEKLİFİ, MECLİS'TE KABUL EDİLDİ

KALIN IRAK’TA, PKK SAHNEDE: SEMBOLİK TÖRENLE SİLAH TESLİMİ

MADIMAK KATLİAMI'NIN 32. YILI... SİVAS KATLİAMI HAFIZALARDA HÂLÂ CANLI

GÖZALTINDAKİ TUNÇ SOYER'DEN İLK GÖRÜNTÜ…

İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ'NE OPERASYON: GÖZALTI SAYISI 130'A YÜKSELDİ

SİGARAYA 10 LİRALIK VERGİ ZAMMI GELİYOR!

GÖKÇEK LÜKS LOJMAN DAVASINI KAYBETTİ: “EVDEN ÇIKIYORUM”

HATAY'DA ORMAN YANGINI KONTROL ALTINDA

İSKENDERUN’DA 1 TEMMUZ KUTLAMASI: ŞEHİTLER İÇİN MAVİ SULARA ÇELENK

SARAÇHANE'YE YASAK KOYMASI BÜYÜK TEPKİ TOPLAMIŞTI: ÜMİT ÖZDAĞ'DAN İLK AÇIKLAMA

MİTİNG SONRASI SARAÇHANE'DE POLİS MÜDAHALESİ

SARAÇHANE'DE GERGİN ANLAR! POLİSTEN CHP'Lİ VEKİLE MÜDAHALE

100. GÜNDE SARAÇHANE AYAKTA: ÖZGÜR ÖZEL’DEN TARİHİ KONUŞMA!

MANSUR YAVAŞ'TAN LEMAN DERGİSİ AÇIKLAMASI

ERDOĞAN'DAN LEMAN DERGİSİ AÇIKLAMASI: "MİZAH KİSVESİYLE YAPILAN AÇIK BİR KIŞKIRTMADIR"

HATAY’DA ALEVLERLE MÜCADELE DEVAM EDİYOR!

Yükleniyor


MEZUNİYET TÖRENİNDE DİPLOMASINI YIRTMIŞTI: DORUK DÖRÜCÜ SERBEST BIRAKILDI

CHP KURULTAY DAVASINDA İKİNCİ KEZ "GÖREVSİZLİK" KARARI

NİHAT GENÇ HAYATINI KAYBETTİ

AKP'Lİ ÜYENİN 'TÜRKİYE HUKUK DEVLETİDİR' ÇIKIŞI BELEDİYE MECLİSİNİ GÜLDÜRDÜ

İZMİR'DE SİYASİ DEPREM: TUNÇ SOYER TUTUKLANDI!

MANAVGAT BELEDİYESİ'NE OPERASYON: BELEDİYE BAŞKANI GÖZALTINDA

SİLİVRİ’DE YENİ DOSYA: İMAMOĞLU’NA SAHTECİLİK SUÇLAMASI

  • Cumartesi 35.3 ° / 18.5 ° Güneşli
  • Pazar 37.2 ° / 19.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 36.6 ° / 20 ° Güneşli

Süper Lig LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 36 30 1 5 60 95
2.Fenerbahçe 36 26 4 6 51 84
3.Samsunspor 36 19 10 7 14 64
4.Beşiktaş 36 17 8 11 23 62
5.İstanbul Başakşehir 36 16 14 6 4 54
6.Eyüpspor 36 15 13 8 5 53
7.Trabzonspor 36 13 11 12 13 51
8.Göztepe 36 13 12 11 9 50
9.Rizespor 36 15 17 4 -6 49
10.Kasımpaşa 36 11 11 14 -1 47
11.Konyaspor 36 13 16 7 -5 46
12.Alanyaspor 36 12 15 9 -7 45
13.Kayserispor 36 11 13 12 -12 45
14.Gazişehir Gaziantep 36 12 15 9 -5 45
15.Antalyaspor 36 12 16 8 -25 44
16.Bodrum FK 36 9 17 10 -17 37
17.Sivasspor 36 9 19 8 -16 35
18.Hatayspor 36 6 22 8 -27 26
19.Adana Demirspor 36 3 28 5 -58 2