ERDOĞAN 'HAMDOLSUN' DEDİ, AKŞENER SERT ÇIKTI

İYİ Parti lideri Meral Akşener grup toplantısında konuştu. Akşener, "Beni en çok vuran, "Hamdolsun gündeme gelmedi" dedikten sonra Sayın Erdoğan'ın yüzündeki gülümsemeydi. Nasıl bir sıkıntıdan çıkmış... Hesap so

GÜNDEM 16.06.2021 14:28:12 0
ERDOĞAN

İYİ Parti lideri Meral Akşener grup toplantısında konuştu. Akşener, 'Beni en çok vuran, 'Hamdolsun gündeme gelmedi' dedikten sonra Sayın Erdoğan'ın yüzündeki gülümsemeydi. Nasıl bir sıkıntıdan çıkmış... Hesap soramadığı gibi bir de hamdolsun çeken şu ezikliğe bir bakar mısınız? Arkadaş, böyle bir yüzsüzlük, ciddiyetsizlik olabilir mi? Yazıklar olsun' dedi.
Akşener'in açıklamalarından satır başları şöyle:
Meclis olarak Uğur Şahin ve Özlem Türeci'nin Nobel'e aday gösterilmesini talep edeceğiz. 
Memleketin her kritik meselesinde yaşadığı savrulmalardan artık bıktık usandık. Biz bıktık ama onları savrulmaktan usanmadı.
Erdoğan, NATO Zirvesi'ne katıldı. Daha düne kadar verip veriştirdiği NATO bir anda değerli oluverdi. Daha pazar akşamına kadar bakanlarından tutun da atanmış bürokratına kadar muhalefetin dostu Biden diyorlardı. Hain Biden diyorlardı. Sonra ne oldu? Pazartesi oldu ve Sayın Erdoğan Amerikan Başkanı için 'Dostum Biden' dedi. İşte size Sayın Erdoğan'ın bipolar dış politika anlayışının son örneği. 
Allah sonumuzu hayretsin.
14 Haziran günü iktidarın besleme medyası bir başlık atmıştı. Erdoğan, aynen şöyle diyordu, 'NATO Zirvesi'nde Biden'a 24 Nisan soykırım iddiasını da soracağız.' Yani arkadaş oraya had bildirmeye gidiyordu. Yani oraya hesap sormaya gidiyordu. Sorabildi mi, soramadı. Soramadığı gibi bir de basın toplantısında 'Hamdolsun 24 Nisan konusu gündeme gelmedi' dedi. Kendisi gündeme getirmesi gerekirken getirmemiş, hamdolsun Biden da getirmemiş. Vay be, halimize bakar mısınız?
Beni en çok vuran, 'Hamdolsun gündeme gelmedi' dedikten sonra Sayın Erdoğan'ın yüzündeki gülümsemeydi. Nasıl bir sıkıntıdan çıkmış... Hesap soramadığı gibi bir de hamdolsun çeken şu ezikliğe bir bakar mısınız? Büyük düşman Biden'dan dostum Biden'a sarılan şu ruh haline bakar mısınız? Arkadaş, böyle bir yüzsüzlük, ciddiyetsizlik olabilir mi? Yazıklar olsun. 
'ORTAKLARINA HAKİM OL'
Sayın Erdoğan, ortaklarını her seferinde ters köşe yapıyorsun. Senden hırslarını alamadıkları için, senden korktukları için, bana ve partime sarıyorlar, lütfen onlara hakim ol kardeşim. İftiralar hakaretler havada uçuşuyor. Hatta kantarın topuzunu kaçırıyorlar, hakaretin yerini küfür alıyor. 
Bu son olayda gördük ki Türkiye, yönetim kriziyle karşı karşıya. Her alanda tüm gerçekliğiyle yaşıyoruz. 
Bütün mesele tercih meselesi. İktidar milletin çıkarlarını mı tercih ediyor yoksa kendi koltuklarını mı tercih ediyor? Sayın Erdoğan ve arkadaşlarının artık milletimize verecek bir şeyi kalmamıştır. 
'AÇLARI SEN DOYUR' TARTIŞMASI
Dün 'kimsesizlerin kimsesiyiz' diyerek iktidara gelenler, bugün milletin yaşadığı zorluklarla dalga geçecek noktaya geldi. Gerçekten ibretlik. 
Sözde milletin adamı, geçen hafta grup toplantısında bizi kastederek 'Aç olanları buyurun siz doyurun' dedi. Bunu bırakın cumhurbaşkanlığı makamına seçilmiş biri insanı, ekonomik durumu iyi olan birinin söylemesi dahi ayıptır günahtır. Lafa gelince ellerinde imanmetre ile imanını ölçenler, komşun açken sen tok yatamazsın bu düsturu ne çabuk unuttunuz. 
Bana dönüp diyor ki 'Açları da sen doyur.' Olur, in oradan. Doyurmayan namerttir.
Bu gaflet dolu sözler aslında birer itiraftır. Sayın Erdoğan aslında 'Benden bir yol olmaz' diyor. 'Ben sefaya öyle bir alıştım ki artık benden fakire, fukaraya, işsize bir fayda dokunmaz' diyor. 'Beni salın, bana dokunmayın' diyor. Dokunacağız arkadaş, öyle yok. 
Sayın Erdoğan sarayda sefa sürmeye devam, o danışmanlar 5'er maaş almaya devam ama esnaf, emekli olanlar AKP ve size verdiği emekleri haram ediyor. 
ASGARİ ÜCRET
Bugün geldiğimiz noktada fark ettiğimiz şey şudur. Türkiye'nin neredeyse yüzde 70'ine yakın çalışanı asgari ücretle çalışıyor. Türkiye asgari ücret cenneti olmuştur. Böyle bir şey yok. 

 

Anahtar Kelimeler:
  • BIST 100

    10990,29%0,26
  • DOLAR

    40,92% 0,06
  • EURO

    47,66% 0,01
  • GRAM ALTIN

    4374,32% -0,26
  • Ç. ALTIN

    7053,87% 0,00

FAHRETTİN ALTUN YENİ GÖREVİNDE KRİZ YAŞIYOR: MİNİBÜS TALEBİNE BİLE ONAY ÇIKMADI

OYAK ÇİMENTO İNSAN KAYNAKLARI DİREKTÖRLÜĞÜ EDA GÜZELDEMİR DEMİRAY’A EMANET

ÇERÇİOĞLU:PROTESTOLARDAN KAÇTI, AKP’DE DAR BİR TOPLULUĞA KONUŞTU

ROZETİ ERDOĞAN’DAN TAKILAN UMUT YILMAZ, GAZİANTEP’TE KONUŞTU…

YAKIT FİŞLERİNDE UTTS KRİZİ: MÜHÜRSÜZ FİŞLER GEÇERSİZ SAYILIYOR

İYİ PARTİ’DE MARDİN DEPREMİ: İL VE İLÇE TEŞKİLATLARI İSTİFA ETTİ

İNAN GÜNEY'DEN İLK SİLİVRİ MESAJI : “KAZANACAĞIMIZA İNANIYORUM”

MECLİS ÖNÜNDE BEYAZ TOROS YAKILMASINA CHP'DEN TEPKİ

KULİSLERİ SALLAYAN İDDİALARA BOZBEY’DEN NET ÇIKIŞ

ÖZGÜR ÖZEL: “BAHÇELİ’YE KUMPAS KURULDU, ASIL MESAJ ERDOĞAN’A VERİLDİ”

ADANALI GENÇLERİN 'ÖZGÜRLÜK YÜRÜYÜŞÜ' 11'NCİ GÜNÜNDE: 245 KİLOMETRE KATETTİLER

DEPREMDE HASAR ALMIŞTI…HATAY HAVALİMANI KAPASİTESİNİ ARTIRIYOR

FATİH ALTAYLI AÇIKLADI: ESKİ AKP’Lİ MEKTUBU CEZAEVİNDEN GÖNDERDİ

CHP’DEN AKP’YE KRİTİK GEÇİŞLER: BURSA VE KÜTAHYA GÜNDEMDE

MANSUR YAVAŞ: ESAS OLAN TUTUKSUZ YARGILAMA, BİZDE TAM TERSİ!

EFELERİN DİYARI AYDIN’DA TARİHİ KALABALIK! ÖZEL:MİLLET EMANETİNİ GERİ ÇAĞIRIYOR

BEYOĞLU BELEDİYE BAŞKANI İNAN GÜNEY TUTUKLANDI!

TOPLU SÖZLEŞME MASASINDA GERİLİM: ZAM TEKLİFİ KABUL GÖRMEDİ

BAHÇELİ VE ÇAKICI’YI ZİYARET EDEN SELAHATTİN YILMAZ, SUÇ ÖRGÜTÜ LİDERİ OLARAK TUTUKLANDI

İBB SORUŞTURMASINDA 8 KİŞİ HAKKINDA TUTUKLAMA KARARI VERİLDİ!

"SUÇA SÜRÜKLENEN ÇOCUKLAR İÇİN YENİ YASA YOLDA: 7 MADDELİK DÜZENLEME GELİYOR!"

ARTVİN İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜNDE “SİYASİ BAĞLANTILI” ATAMA İDDİASI!

HÜKÜMETTEN MEMURLARA SON TEKLİF: 1000 TL ARTIŞ, %11-7 VE %4-4 ZAM!

“ÇERÇİOĞLU KRİZİ: MEĞER HER ŞEY İZMİR HAYALİYLE BAŞLAMIŞ”

“YARGIDA BÜYÜK HESAPLAŞMA: EPÖZDEMİR DOSYASI BÜYÜYOR”

FENERBAHÇE'NİN EFSANE BAŞKANI ALİ ŞEN YOĞUN BAKIMDA

İBB SPOR KULÜBÜ BAŞKANI FATİH KELEŞ’TEN CEZAEVİNDEN ÇARPICI AÇIKLAMA: “KUMPASIN KURBANIYIM”

KESİN İHRAÇ TALEBİYLE DİSİPLİNE SEVK EDİLMİŞTİ: MÜCAHİT BİRİNCİ AKP'DEN İSTİFA ETTİ

CHP’DEN ÇERÇİOĞLU’NA SERT MESAJ: “İHANET ETTİN, OYLARI AKP’YE SATTIN!”

İMAMOĞLU'NUN İPTAL EDİLEN DİPLOMASI İÇİN YENİ İTİRAZ!

Yükleniyor


ROZETİ ERDOĞAN’DAN TAKILAN UMUT YILMAZ, GAZİANTEP’TE KONUŞTU…

YAKIT FİŞLERİNDE UTTS KRİZİ: MÜHÜRSÜZ FİŞLER GEÇERSİZ SAYILIYOR

İNAN GÜNEY'DEN İLK SİLİVRİ MESAJI : “KAZANACAĞIMIZA İNANIYORUM”

MECLİS ÖNÜNDE BEYAZ TOROS YAKILMASINA CHP'DEN TEPKİ

KULİSLERİ SALLAYAN İDDİALARA BOZBEY’DEN NET ÇIKIŞ

ÖZGÜR ÖZEL: “BAHÇELİ’YE KUMPAS KURULDU, ASIL MESAJ ERDOĞAN’A VERİLDİ”

  • Çarşamba 33.2 ° / 20.9 ° Güneşli
  • Perşembe 34.9 ° / 21 ° Güneşli
  • Cuma 37.1 ° / 20.7 ° Güneşli

Süper Lig LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Konyaspor 2 2 0 0 6 6
2.Galatasaray 2 2 0 0 6 6
3.Antalyaspor 2 2 0 0 2 6
4.Samsunspor 2 2 0 0 2 6
5.Trabzonspor 2 2 0 0 2 6
6.Göztepe 2 1 0 1 3 4
7.Beşiktaş 1 1 0 0 1 3
8.Kayserispor 1 0 0 1 0 1
9.İstanbul Başakşehir 1 0 0 1 0 1
10.Alanyaspor 1 0 0 1 0 1
11.Fenerbahçe 1 0 0 1 0 1
12.Rizespor 2 0 1 1 -3 1
13.Gençlerbirliği 2 0 2 0 -2 0
14.Kasımpaşa 2 0 2 0 -2 0
15.Kocaelispor 2 0 2 0 -2 0
16.Fatih Karagümrük 1 0 1 0 -3 0
17.Eyüpspor 2 0 2 0 -4 0
18.Gazişehir Gaziantep 2 0 2 0 -6 0