Tarih: 06.05.2022 00:42

EKREM İMAMOĞLU'NUN OTOBÜS FOTOĞRAFINA TEPKİ YAĞDI

Facebook Twitter Linked-in

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Karadeniz turu, kamuoyunun gündemine oturdu.
3 günlük bayram süresince  Rize, Artvin ve memleketi Trabzon’a giden İmamoğlu’nun bu gezisi, Cumhurbaşkanlığı adaylığı olarak yorumlansa da ziyarette verilen mesajlardan çok, otobüste yer alan gazeteciler odak noktası oldu.
Otobüsteki gazeteciler
Ziyareti sırasında İmamoğl, otobüsüyle Nagehan Alçı, İsmail Saymaz, Özlem Gürses, Gülşah İnce ve Ertuğrul Özkök'ü de yanında götürdü.
Yol boyunca otobüste gazetecilerin sorularını da yanıtlayan İmamoğlu'na; otobüste çekilen fotoğrafın sosyal medyaya düşmesi sonrası tepkiler de gecikmedi.
'Nagehan Alçı'nın ne işi var' tepkisi
Özellikle otobüs içinde Nagehan Alçı'nın yer alması bu tepkilerin çoğalmasına neden oldu.
İmamoğlu'na ve CHP'ye yakınlığı ile bilinen sanatçı ve siyasetçiler, otobüsteki fotoğrafı paylaşarak, sosyal medya hesaplarından İmamoğlu tarafından hayal kırıklığına uğratıldıklarını belirtip, artık güvenmeyeceklerinin mesajını verdi.

METİN UCA:

Bu fotoğrafta olması gerektiği gibi, farklı dünya görüşlerinden gazeteciler yer alıyor. Ancak, Kabataş yalancısı ve tetikçi sayın Nagehan Alçı’nın gazeteciler arasında yeralmasını sayın@ekrem_imamoglu nun unutkanlığına mı sayın Alçı’nın utanmazlığına mı bağlamalıyız kararsızım

Bu fotoğrafta olması gerektiği gibi, farklı dünya görüşlerinden gazeteciler yer alıyor. Ancak, Kabataş yalancısı ve tetikçi sayın Nagehan Alçı’nın gazeteciler arasında yeralmasını sayın @ekrem_imamoglu nun unutkanlığına mı sayın Alçı’nın utanmazlığına mı bağlamalıyız kararsızım


Orjinal Habere Git

— HABER SONU —