Tarih: 13.01.2022 22:06

CHP LİDERİ KILIÇDAROĞLU'NDAN ERDOĞAN'A FLAŞ ÇAĞRI: ÇIKALIM HALKIN KARŞISINA

Facebook Twitter Linked-in

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, bugün yaptığı açıklamalarda Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kendisini hedef aldığı sözlerine yanıt vermişti.
Kılıçdaroğlu, Erdoğan'a 'Beni hedef alıyorsan senin istediğin televizyon kanalında benimle tartışma yürekliliğini göstereceksin' ifadelerini kullandığı açıklamasında erken seçim ve cumhurbaşkanı adayı tartışmalarına değinmişti. Kılıçdaroğlu,  Erdoğan'ın 'Daha 2023 seçimlerinde adaylarının kim olduğu belli değil. CHP'nin kendi içindeki adaylık mücadelesi kavgaya dönüşmüş durumda' sözlerine 'Seçim tarihini belirlesin, biz adayımızı belirleyeceğiz' cevabını vermişti.
Kılıçdaroğlu, açıklamasında şu ifadeleri kullanmıştı:
'NİYE KORKAK OLUYORSUN?'

Niye korkak oluyorsun? Benden uzak, beni eleştiriyorsun. Çıkarsın karşıma, iki uygar insan gibi tartışırız. Senin taraftarların da izlerler, beni de bütün vatandaşlar izlerler. Hem benden çekiniyor, arkaya dolanıyor, arkadan bir sürü laf ediyor… Ya sen çık karşıma kardeşim. Çık karşıma otur, beraber tartışalım, Türkiye de izlesin.
'SEÇİM TARİHİNİ BELİRLESİN, BİZ ADAYIMIZI BELİRLEYECEĞİZ'
Seçim tarihini belirlesin, biz adayımızı belirleyeceğiz. Hem seçim tarihini belirlemiyor hem 'adayınız kim?' diyor. Adayımızı açıklamamız için senin 'Ben erken seçimi getiriyorum, sandığı getiriyorum, bay Kemal gel oy kullan' demesini bekliyorum. Söylemiyor.
ERDOĞAN'A ÇAĞRI: ÇIKALIM HALKIN KARŞISINA
Kılıçdaroğlu. bu açıklamalarına sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda yer verdi. Kılıçdaroğlu, paylaşımında 'Gel o büyük kürsülerini bir kenara bırak, çıkalım halkın karşısına' sözleriyle Erdoğan'a çağrıda bulundu.
Kılıçdaroğlu'nun paylaşımı şu şekilde:

Saraydaki Şahıs'a açık çağrımdır: Gel o büyük kürsülerini bir kenara bırak, çıkalım halkın karşısına. Nerede ve ne zaman istersen, ‘prompter'ın da benden. Bekliyorum... pic.twitter.com/0juS51bu1l

— Kemal Kılıçdaroğlu (@kilicdarogluk) January 13, 2022

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —