Tarih: 04.01.2022 14:24

BAHÇELİ İMAMOĞLU'NU HEDEF ALDI

Facebook Twitter Linked-in

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin TBMM'deki grup toplantısında yaptığı konuşmada CHP'yi hedef aldı. İBB personellerine 'terör teftişi'ne ilişkin konuşan Bahçeli, 'İBB'nin başındaki çürük yumurta, senin dilinin altındaki bakla nedir? Bu meselenin İBB başkanıyla ilgili olmadığını iddia edenler, siz nasıl bir kafaya sahipsiniz? Hiyerarşik zincirdeki herkes bundan sorumludur' dedi.
Bahçeli'nin açıklaması şu şekilde:
'İBB'de işe alınan terör örgütleriyle iltisaklı olduğu önemli iddianın araştırılması bir idare marifetidir. Bundan rahatsız olanlar, Türkiye'nin karşı cephesi, kripto düşmanlarıdır. Terörist işe almanın neresi milli iradedir? İBB'nin başındaki çürük yumurta, senin dilinin altındaki bakla nedir? Bu meselenin İBB başkanıyla ilgili olmadığını iddia edenler, siz nasıl bir kafaya sahipsiniz?

Hiyerarşik zincirdeki herkes bundan sorumludur. Başkan bunları sormamış mıdır, bilip de engel olmadıysa HDP korkusundan susmuştur. İBB Başkanı her durumda suçludur. Bir saniye bile olsa makamını işgal edemez. Sayın Cumhurbaşkanımızla, bu adamı kıyaslamaz soysuzluktur. Sayın Erdoğan okuduğu şiir yüzünden haksız yere tutuklanmıştır.

Peki İBB Başkanı şiir mi okudu? Mağduriyet bunun neresinde? Suç işlemiş, terör örgütüne mali destek sağlamış. İBB'de suç işlenmişse birinci derecede sorumlusu İBB Başkanı'nın ta kendisidir. Herkesin adli süreci bekleyecek, suç sabit bulunursa yargılamanın nasıl gerçekleşeceğini görecektir.'
 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —