ALTI PARTİDEN AYNI ANDA PAYLAŞIM!

ALTI PARTİDEN AYNI ANDA PAYLAŞIM!

Altı muhalefet partisi bugün gerçekleşecek olan 'Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem' açıklaması öncesinde aynı anda 'Yarının Türkiye'si' etiketini kullanarak paylaşım yaptı.

Bugün CHP, İYİ Parti, Gelecek Partisi, DEVA Partisi, Saadet Partisi ve Demokrat Parti liderleri 'Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem' için ortak açıklama yapacak. Saat 13.00'te gerçekleşecek açıklama öncesinde altı parti aynı anda paylaşım yaptı.

Birbirlerini etiketleyen partiler paylaşımlarında 'Yarının Türkiye'si' etiketini kullandı.CHP, 'Bugün, yeni bir başlangıçtır' diyerek DEVA Partisi'ni etkiketledi. Bu paylaşımı alıntılayan Deva Partisi ise '#YarınınTürkiyesi adil ve özgürlükçü olacak' diyerek Demokrat Parti'yi etiketledi.

Demokrat Parti ise bu paylaşımı alıntıladı ve '#YarınınTürkiyesi Cumhuriyet demokrasi ile taçlanacak' ifadelerini kullanarak Gelecek Partisi'ni etiketledi. Gelecek Partisi ise bu paylaşıma İYİ Parti'yi etiketleyerek yanıt vererek '#YarınınTürkiyesi her alanda güçlü olacak' dedi.

İYİ Parti ise bu paylaşımı alıntılayarak 'İyi, mutlu, huzurlu, zengin, şeffaf ve hesap verilebilir #YarınınTürkiyesi için #Azkaldı' ifadelerini kullandı ve Saadet Partisi'ni etiketledi. Bu paylaşımı alıntılayan Saadet Partisi '#YarınınTürkiyesi güçlendirilmiş parlamenter sistem ile yönetilecek' dedi.