AKP’Lİ BELEDİYE BAŞKANININ ŞOFÖRÜNDEN FLAŞ İTİRAF

AKP’li Akkışla Belediye Başkanı Ayhan Arslan'ın eski makam şoförü Hacı Bayram Arslan tazminatsız işten atılmasının ardından skandal itiraflarda bulundu. Arslan aynı zamanda akrabası olan Akkışla Belediye Başkanı Ayhan Arslan’

GÜNDEM 17.11.2021 22:32:16 0
AKP’Lİ BELEDİYE BAŞKANININ ŞOFÖRÜNDEN FLAŞ İTİRAF

Yeniçağ'dan Ümit Kaaradağ'ın haberine göre, AKP’li Akkışla Belediye Başkanı Ayhan Arslan, eski makam şoförü yeğeni Hacı Bayram Arslan’ı tazminatsız işten kovdu.
Bunun üzerine Hacı Bayram Arslan, amcası AKP’li Akkışla Belediye Başkanı Ayhan Arslan hakkında çarpıcı iddialarda bulundu.
İddiaya göre Hacı Bayram Arslan, amcası Akkışla Belediye Başkanı Ayhan Arslan’ın CHP’de İlçe Başkanı olan akrabası Mehmet Arslan için vur emri verdiğini ileri sürdü.
Hacı Bayram Arslan, hem belediye başkanının vur emri talimatını hem de belediyedeki yolsuzlukların tüm detaylarını sosyal medya hesabından paylaşacağını açıkladı ancak hesabını kapattı, sessizliğe büründü.


(Fotoğraftaki AKP’li Akkışla Belediye Başkanı Ayhan Arslan) 
AKP’li Akkışla Belediye Başkanı Ayhan Arslan’ın şoförlüğü yapan yeğeni Hacı Bayram Arslan’a vurdurmak istediği CHP Akkışla İlçe Başkanı Mehmet Arslan konuştu.

(Fotoğraftaki CHP Akkışla İlçe Başkanı Mehmet Arslan)
İşte Mehmet Arslan’ın o açıklamaları:
“ATATÜRK RESİMLERİNİ VE TÜRK BAYRAKLARINI YERDE GÖRMEYEYİM DİYE VURDURMAK İSTEMİŞ”

Normalde bunlar muhattabım değil. AKP’li belediye başkanı amcamın oğlu, aramızda siyasetten dolayı bir gerginlik oluştu. Seçimden beri de konuşmayız. İlçede Gömürgen mahallemizde daha önceki belediyemizin açmış olduğu bir kütüphane vardı. Bu kütüphanenin AKP’li belediye başkanı tarafından boşaltıldığını ve başka bir amaçla kullanılacağını duyduk. Atatürk resimlerini ve Türk bayrağını yerlerde olduğunu duydum ve burayı gidip müdahale edeyim istedim. Yanıma da partili bir arkadaşımı aldım gittim ama geç kalmışım. Geleceğimi duymuşlar benden önce orayı toparlamışlar. Belediye başkanı şoförünü arıyor, oraların fotoğrafını çekecek orada vur onu diyor. Benim bu konuda hiç bilgim yoktu. Şoför 2 gün önce sosyal medyada paylaşım yapıyor. Şoför de burada akrabam.
ŞOFÖR BENİ ARADI: SANA ÇOK YANLIŞ YAPTIK
Şaşırdım, beni aradı çocuk. Amca kusura bakma sana çok yanlışlar yaptık dedi. Niye hayırdır beni arıyorsun dedim. Bir ara benim sosyal medya hesabımdan senin hakkında çok kötü mesajlar yayınlaşmıştı, onları benim telefonumdan bizzat belediye başkanı yazdı dedi. Biliyorum oğlum, zamanında sana terbiyesizlik yapma bunları sen yazamazsın bunları belediye başkanı yazıyor, yaşın genç alet olma demiştim. O da hatırladım amca, sana karşı çok mahcubum dedi.
SES KAYDINI 20:30’DA CANLI YAYINDA İFŞA EDECEKTİ
Sonra olay bununla bitmiyor amca dedi. Sen Gömürgen Mahallesi’ne gittin, Atatürk resimlerini ve Türk bayraklarını kaldırmak için. O gün belediye başkanı beni aradı seni vurmam için talimat verdi. Allah Allah, ciddi misin dedim. Ciddiyim dedi. Akşam 20:30’da bütün bunları canlı yayında sosyal medyadan anlatacağım artı ne yolsuzluklar var biliyor musun dedi.
İŞTEN ÇIKARILINCA İTİRAFLAR BAŞLADI
İşten çıkarıldıktan sonra oluyor bu olaylar. İşten çıkarılmasaydı söyler miydi? Tazminatsız işten atılınca konuşmaya başladı. İşten neden çıkarıldı onu bilmiyorum.
SES KAYDINI BANA VER DEDİM
Talimat için ses kaydı var diyor. Bana ver dedim hatta. Hayır amca savcılığa vereceğim dedi. Peki yeğenim dedim.
AKP’DEN ÇOCUĞU ARAYIP TEHDİT ETMİŞTLER
Çocuk ciddi ki bu paylaşımları yapabiliyor. Akşam merakla bekledik, bir baktık 20:30’da Facebook hesabı kapalı, telefonu kapalı, her şeyi kapalı. Araştırdık, sorduk neden yayın yapmadı diye… Acaba para mı verdiler, baskı mı yaptılar diye… Meğer AKP kanadından çocuğa dava açılacakmış. Belediye başkanının özel hayatını ifşa etmek gibi çocuğa gözdağı vermişler yayından yapacağı saatten 15 dakika önce.
ŞOFÖR DAVA AÇ ŞAHİT OLACAĞIM DEDİ
Şoför çocuk beni aradı, başka bir numaradan. Sen dava açarsan şahit olacağım amca dedi. Ben yasal haklarımı kullanacağım, belediye başkanına dava açacağım.

Anahtar Kelimeler:
  • BIST 100

    9338,58%0,68
  • DOLAR

    38,06% 0,39
  • EURO

    42,88% 0,74
  • GRAM ALTIN

    3910,39% 1,02
  • Ç. ALTIN

    6217,27% 0,00

EKREM İMAMOĞLU "AKIN GÜRLEK" DAVASINDA SİLİVRİ'DE HAKİM KARŞISINA ÇIKTI: DAVA 16 HAZİRAN'A ERTELENDİ!

GAZETECİLER MURAT AĞIREL VE TİMUR SOYKAN ADLİ KONTROL ŞARTIYLA SERBEST BIRAKILDI

FENERBAHÇE, HİSSELERİNİN YÜZDE 4,8'İNİ YABANCI YATIRIMCIYA SATTI

ÖZGÜR ÖZEL: İBB'YE,CHP'YE, İSTANBUL BAROSU'NA KAYYUM ATANACAK BİLGİSİ GELMİŞTİ…

HBB MECLİSİ NİSAN AYI TOPLANTISI’NI YAPTI

BELEN’DE DÖNÜŞÜMLÜ SU DÖNEMİ SONA ERDİ

TÜRK POLİS TEŞKİLATI 180 YAŞINDA…

BERKAY GEZGİN'İN DE ARALARINDA OLDUĞU 102 GENCE TAHLİYE!

13 YIL SONRA İLK TEMAS: ERDOĞAN, DEM PARTİ HEYETİ İLE GÖRÜŞTÜ

GAZETECİLER MURAT AĞIREL VE TİMUR SOYKAN GÖZALTINA ALINDI!

ÇAYIRHAN MADEN OCAĞINDA PATLAMA!

AVRUPA PARLAMENTOSU'NDAN AB'YE EKREM İMAMOĞLU UYARISI!

ERDOĞAN'DAN YENİ ATAMALAR! YİĞİT BULUT, ORHAN GENCEBAY, HÜLYA KOÇYİĞİT, ALİ SAYDAM...

CHP'DEN KAYYUM ATANAN ŞİŞLİ'DE 'MİLLET İRADESİNE SAHİP ÇIKIYOR' MİTİNGİ

DUDUOĞLU SON YOLCULUĞUNA DUALARLA UĞURLANDI.

MAHİR POLAT’A EV HAPSİ

AHMET ÖZER'İN KAYYUM DAVASINDA YENİ GELİŞME

'CHP KURULTAYININ İPTALİ İÇİN DİLEKÇE VERDİ' İDDİASINA YALANLAMA

ERDOĞAN "CUNTACILIĞI" CHP’YE YÜKLEDİ, DEM İLE YARIN GÖRÜŞECEĞİNİ DUYURDU

ÜNİVERSİTELİLER, TUTUKLU ARKADAŞLARI İÇİN 'GENÇLİK DAYANIŞMA SAHNESİ'NDE

CHP’Lİ MULLAOĞLU: HATAY’DA İMAMOĞLU İÇİN İMZA ATANLAR KONTEYNER KENTTEN ATILMAKLA TEHDİT EDİLDİ

MALTEPE HUZUREVİ'NDE ÇIKAN YANGIN KONTROL ALTINA ALINDI: 17 KİŞİ HASTANEYE KALDIRILDI

BERHAN ŞİMŞEK DURMUYOR! KONGRE İPTALİ İÇİN BAŞVURU YAPILDI

'MAHİR POLAT İLAÇ ALMIYOR' İDDİASINA SERT YANIT!

CHP'Lİ GÜRSEL EROL MECLİS KÜRSÜSÜNDE KONUŞMADAN DURDU

DİN DERSİ ÖĞRETMENİNİN CEP TELEFONUNDAN 20 ÖĞRENCİSİNİN PORNOGRAFİK GÖRÜNTÜSÜ ÇIKTI

PARİS KONSEYİ'NDEN EKREM İMAMOĞLU'NA 'FAHRİ HEMŞEHRİLİK' UNVANI

MAHMUT TANAL, ADALET BAKANLIĞI ÖNÜNDE ÇADIR KURDU...

PAYAS’TA İÇME SUYU SORUNU TARİH OLUYOR

BÜYÜKŞEHİRDEN KAÇAK HAFRİYAT DÖKÜMÜNE DEV CEZA

Yükleniyor


GAZETECİLER MURAT AĞIREL VE TİMUR SOYKAN ADLİ KONTROL ŞARTIYLA SERBEST BIRAKILDI

ÖZGÜR ÖZEL: İBB'YE,CHP'YE, İSTANBUL BAROSU'NA KAYYUM ATANACAK BİLGİSİ GELMİŞTİ…

BERKAY GEZGİN'İN DE ARALARINDA OLDUĞU 102 GENCE TAHLİYE!

13 YIL SONRA İLK TEMAS: ERDOĞAN, DEM PARTİ HEYETİ İLE GÖRÜŞTÜ

GAZETECİLER MURAT AĞIREL VE TİMUR SOYKAN GÖZALTINA ALINDI!

ÇAYIRHAN MADEN OCAĞINDA PATLAMA!

  • Cuma 16.1 ° / 6.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 16.5 ° / 6.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 13.4 ° / 7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Süper Lig LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 28 22 1 5 40 71
2.Fenerbahçe 28 21 2 5 45 68
3.Samsunspor 29 15 8 6 11 51
4.Beşiktaş 28 13 6 9 14 48
5.Eyüpspor 29 13 8 8 10 47
6.İstanbul Başakşehir 28 12 10 6 7 42
7.Göztepe 28 10 9 9 10 39
8.Gazişehir Gaziantep 28 11 11 6 0 39
9.Kasımpaşa 29 9 8 12 -3 39
10.Antalyaspor 29 11 12 6 -19 39
11.Trabzonspor 28 9 10 9 9 36
12.Konyaspor 29 9 13 7 -7 34
13.Rizespor 28 10 14 4 -12 34
14.Bodrum FK 29 9 14 6 -10 33
15.Kayserispor 28 8 11 9 -12 33
16.Sivasspor 29 8 14 7 -8 31
17.Alanyaspor 29 8 14 7 -11 31
18.Hatayspor 28 4 17 7 -23 19
19.Adana Demirspor 28 2 22 4 -41